transferin 2.gününden itibaren ateş basması,6.günü ve sonrasında kasıklarımda dolgunluk hissi,bir hassasiyet vardı hafif adet ağrısından farklı karın ağrısı ama sürekli değil 8.günü lekelenme 9.günü lekelenme idrar testinde pozitif 10.günü lekenme ve idrar testi pozitif 11.günü betahcg 302.87 14.günü betahcg 870.96 bugün 18.günüm perşembe günü dr kontrolüm var ama hiç bir belirtim şikayetim kalmadı perşembeyi sabırsızlıkla bekliyorum korkuyorum sizlerin ilk kontrolu transferinizin kaçıncı günüydü ilk kontrolde nelere baktılar kalp sesleri ve bebek ne zaman görüldü bu tedavinin her evresi ayrı stres pozitif sonuçtan sonra bu kadar korkup strese gireceğimi hiç düşünmezdim
Denizcim öncelikle tebrik ediyorum maşallah değerlerin çok güzel sağlıklı gebelikler ve doğum diliyorum...
veee teşekkürler bilgilerini paylaştığın için listeye ekledim...
değer 1500 leri bulunca kese görülüyor o nedenle perşembe günü keseleri görürsün keseler diyorum çünkü değerin maşallah ikiz gebelik gibi duruyor...
14.gün değerin 870 16.gün 1500 ü fazla fazla geçer 18.günde zaten keseler görülür bazı arkadaşlarımız bu dönemde hem keseyi hem kalp atışlarını gördüler belkide perşembe günü hem keseleri hem kalp atışını görürsün...kalp atışını görürsün ama duyarmısın bilmiyorum sanırım o daha sonra olur...
canım cevabın için çok teşekkürler allahhepimizin kucağına almayı nasip etsin heyecanımı benimle aynı duyguları yaşayan kişilerle paylaşmak bana çok iyi geliyor değerlerim yüksek olunca bende ikizmi acaba dedim hatta konu bile açtım ama benin tek embriyo transferi yapıldı 5.günü embriyosuydu pgd de yapıldı genelde o güne kadar bölünme oluyor diye yazmış bir arkadaş banada mantıklı geldi gerçi rabbim hayırlısını nasip etsin sağlıklı hayırlı evlat olsun tek yada ikiz farketmez tekrar sağol paylaşımın için
gerçektende sefamız olsun çabaki hemde ne çabatek yumurta ikizimiz var canım olabilir bence pgd de nasıl oluyor bellimi olur bilmiyorum ama neden olmasın diyorum...
5.gün embriyosu olmasıda değerinin yüksek çıkmasına sebep olabilir tabii...
5.gün transferinde test gününü transferden sonra 10.güne veriyorlar o zaman değerin tek bebekle uyumlu oluyor ısrarla ikiz demiyorum artık
o kadar çabadan sonra çok şükürki gebelik var ve biz ikizmi tek bebekmi diye muhabbet ediyoruz..
daha ne olsun ohhhhhhh sefamız olsun dimi amaaa
Bu Liste Tüp Bebek Yöntemi ile Hamile Kalmış Üyelerimizin Bilgilerine Göre Oluşturulmuştur.
Listeyi Oluşturmaktaki Amaç Test Gününü Beklerken Gebelik Belirtilerini Merak Eden Arkadaşlarımıza Yardımcı Olmak.
Bilgileriyle Yardımcı Olmak İsteyenler Bekleme Sürecinde Neler Yaşadıklarını Bu Liste Topiğine Mesaj Olarak Yazabilirler...
GEBE/ANNE/
ANNE ADAYIERKEN GEBELİK BELİRTİLERİ
İDRAR TESTİ KANDA GEBELİK TESTİ
İLK DEĞER SONUÇ EGUNAL *Transferden itibaren vücut ısısında artış
*8.günden sonra regl olacakmış gibi ağrı*8.gün hayalet ikinci çizgi
11.gün 9 Kimyasal gebelik AKASYA1978 *Regl öncesi gibi bel ağrısı yaşadı
*Kanda pozitifi gördüğü gün idrarda negatifti*11.gün negatif 11.gün 167 Prenses Annesi EWEST *2 tüp bebek gebeliğinde vücut ısısı yükseldi
*2 tane Blast transferi yapıldı
*ilk tüp te 10.gün pembe
ikinci çizgi
*2.tüp te 10.gün hayalet
çizgiİki gebelikte de 12.gün 1.gebelik:384
2.gebelik:
30ilk gebelik kalbi durdu
2.tüpte kornual yani
bir çeşit dış gebelik
yaşadıİLKONCE *Göğüslerde hassasiyet
*Kasıklarda ara ara batma hissi*Yapmadı Devam etmedi MİNECAN77 *Kasıklarda batma *9.gün net ikinci çizgi Devam etmedi KARASU81 *İki kez Tüp le gebe kaldı
*İkisinde de göğüslerde şişlik ve hassasiyet
*Regl olacakmış hissi
*Ağlamaklı ruh hali*1.gebelikte 9.gün negatif
*2.gebelikte 8.gün negatif1.sinde 12.gün
2.sinde 10.gün1.sinde:16
2.sinde:70İlki Kimyasal gebelik
2.cisinde prenses AnnesiTRİPBEL *3 kez tüp le gebe kaldı
*Hepsinde de 5.günden sonra başlayan
göğüslerin yanlarında hafif ağrı,baş dönmesi ve
kasıklarda sızlama3 Gebelikte devam
etmediTURGİNUR *Regl olacakmış hissi
*Karın ve kasık ağrısı
*Yapmadı 10.gün 92 Prenses Annesi MASiDEAYDN *Bel ağrısı *Yapmadı 12.gün 417 Paşa doğurdu PAPATYA50 *4.gün itibatiyle regl olacakmış hissi
*vücut ısısında artış
*5.gün pembe lekelenme
*7.gün kahverengi lekelenme*Yapmadı 7.gün 70 İkizlere gebe ESRDLGR *Tek taraflı kasıkta batmalar *Yapmadı 11.gün 136 Devam etmedi FULYA41 *Hafif kasık ağrısı ve batma
*5.gün lekelenme
*8.gün kanama*Yapmadı 9.gün 104 Genetik hastalıktan
dolayı devam etmediSEDAMU *5.gün itibariyle kasık ağrısı
*Bacaklarda aşağıya inen şiddetli ağrı
*Göğüslerde şişlik ve hassasiyet
*7.gün çok açık kahve lekelenme
*12.gün hayalet ikinci
çizgi değeri 426 olmasına
rağmen10.gün 426 Paşa annesi olacak YAZGIM83 *10.gün kahve lekelenme *11.gün negatif 12.gün 36 Keseyi görmeyi bekliyor DEFNELMA *8.güne kadar belirti yok
*8.gün kasıklarda ardarda 3 kez çekme*Yapmadı 12.gün 597 Paşa annesi olacak PUYAM *5.gün itibariyle uyku hali ve halsizlik
*6.günden sonra regl olacakmış hissi
*7.günden sonra ohss nedeniyle şişkinlik
*Göğüs uçlarında koyulaşma*Yapmadı 10.gün 207 Hamile EFEYLÜL *2.gün kasık ağrısı ve vücut ısısında artış
*3.günden sonra bulantı ve kusma
*4.gün göğüslerde hassasiyet
*Duygusal ruh hali*7.gün negatif 7.gün 33 Prenses annesi MOONSHEROSE84 *5.günden sonra vücut ısısında artış
*7.itibariyle kasıklarda hafif batma
*8.günde başlayan uyku hali*Yapmadı 8.gün 38.5 Paşa annesi olacak SEBATİYE *6 ya da 7.gün itibariyle başlayan kaşıntı MECHUL_MİM *8 ve 10.günlerde pembe lekelenme
*6.gün silik ikinci çizgi
*8.gün net ikinci çizgi9.gün 190 İkiz Hamişi DURULİFE *Transferden itibaren kasık ve bel ağrısı
*Sık idrara çıkma,göğüslerde hassasiyet
*7.ve 8.günden sonra göğüs uçlarında sızlama,adet
sancısı,sıcak basması*9.gün net ikinci çizgi
11.gün 306 İkizlere hamile
DEMİR_AKİNCİ *Duygusal ruh hali *9.gün pembe ikinci çizgi 9.gün 56 Hamile AVUKATHB *Belirti yaşamadı *Yapmadı 12.gün 109 Prenses Annesi ENCAN *Hiç belirti yaşamadı *11 gün ikinci çizgi net 12.gün Hamile TUBADEFEKTİ *4.gün itibariyle artarak devam eden kasık batması
ve gaz hali
*5.-6. günlerde kasık ağrısı 7.günde kesildi
*Halsizlik,uyku hali,başağrısı,çabuk yorulma
*8.günden sonra ciltte pul pul dökülmeler
*9.günde başlayan mide hassasiyeti
*Yapmadı 10.gün 623 Hamile EYLÜL50 *Belirti yaşamadı *Yapmadı 11.gün 186 Hamile JOLLYY *Belirti yaşamadı *Yapmadı 12.gün 81 Hamile NİSAN *Test gününe yakın sivilcelendi
*Sağ kasıkta batmalar yaşadı*11.gün silik ikinci çizgi 12.gün 107 Kimyasal Gebelik KİRAZKİRMİZİ *Transferden itibaren göğüslerde hassasiyet,şişlik
uçlarda sızı,vücut ısısında artış,dudaklarda ellerde
ve ayaklarda kuruma çatlama
*9.ve 10.günlerde özellikle geceleri şiddetli karın ağrısı
*10.günden sonra baş dönmesi ve çabuk yorulma
*11.gün pembe ikinci çizgi 11.gün 207 Hamile ROSE634 *3. ve 4.günden sonra adet sancısı 5.günde kayboldu
*10.gün silik ikinci çizgi 13.gün 427 İkizlere Hamile ORKİDE45 *3.gün itibariyle sürekli açlık hissi
*Göğüslerde hassasiyet
*Adet sancısı kramp şeklinde
*Bel ağrısı
*11. ve 12. gün uyku hali*Yapmadı 8.gün 15.04 Gebelik sonlandı ADANALI *12.gün regl ağrısı
*Bel ağrısı
*Yorgunluk hissi*Yapmadı 14.gün 45 Hamile SEVİLCO *Transferden itibaren kasıklarda batma ve çekilme hissi
*10.gün pembe ikinci çizgi 16.gün Hamile MAVİELLE *Göğüslerde hassasiyet
*Çok yemek yeme
*8 ila 10.günlerden birinde pembe lekelenme
*Ağlama krizleri
*Aşırı duygusallık* Yapmadı 12.gün 68 Hamile ASİS *Test gününden bir hafta önce ayakların buz kesmesi
*Ara ara açlık hissi
*Göz kararması
*Göğüslerin yanlarında sızı*Yapmadı Hamile Nfy_9185 *Transferden itibaren kasık ağrısı
*Göğüslerde mavi damarlar belirmesi
*12.gün kanda pozitif
ama idrar negatif12.gün 54 Hamile NURCANIM
(Kırçiçeğii)*Transferden sonra OHSS oldu.Bu gebelik belirtisidir *5.gün silik 7.gün koyu
2.çizgiOHSS den dolayı hastanede
yattı ve gebe olduğunu
öğrendiPaşa annesi NURBEB *Transferin 6.günü itibariyle kasık ve bel ağrısı
*9.günden sonra adet olacakmış gibi bir ağrı
*Deride kuruluk,soyulma ve kaşıntı*10.gün ikinci çizgi silik 10.gün 154 Hamile ALS17 *Transferden sonraki 5.gün itibariyle
3-4 gün devam eden adet olacakmış gibi ağrı
*Bel ağrısı
*Yapmadı 125 Hamile MİNECAN77 *4 gün kasıklarda ara ara batma hissi
*9.gün lekelenme
*11 gün çift çizgi Hollanda da olduğundan
kan testi yapılmadıHamile DERİN35 *Transferden sonraki 6.günde ani kasıklarda ağrı
*7.günden sonra adet olacakmış gibi ağrı
*5.gün itibariyle geç beliren
ikinci silik çizgi9.gün 24,5 Hamile OZİM84 *İlk günlerde kasık ağrısı 5.günden sonra bel ağrısına döndü
*Göğüslerde sızlama
*Genel olarak adet belirtileri*12.gün idrar negatif 12.gün 22 Hamile BENKAYRA *Transferin 3.günü ohss oldu
*7.günü itibariyle mide bulantısı ve yanma
*7.gün pembe lekelenme*8.gün belirgin ikinci çizgi 9.gün 72 İkizlere hamile DENİZİM73 *Transferin 2.gününden itibaren ateş basması
*6.günden itibaren kasıklarda dolgunluk hissi,hassasiyet,
sürekli olmayan farklı bir karın ağrısı
*8. 9. ve 10. günlerde lekelenme
*9.gün pozitif 11.gün 302 Hamile
Diğer Topiklerimize Aşağıdaki Linklerden Giriş Yapabilirsiniz...
TÜP BEBEK GÜNLÜĞÜMÜZ SOHBET TOPİĞİ
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/501981-tup-bebek-gunlugumuz.html
TÜP BEBEK GÜNLÜĞÜMÜZ TEDAVİDEKİLER LİSTE TOPİĞİ
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...ek-gunlugumuz-tedavidekiler-liste-topigi.html
TÜP BEBEK GÜNLÜĞÜMÜZ HAMİLELER LİSTE TOPİĞİ
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...bek-gunlugumuz-hamileler-liste-topigimiz.html
TÜP BEBEK GÜNLÜĞÜMÜZ ANNELERİMİZ VE BEBEKLERİMİZ LİSTE TOPİĞİ
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...uz-annelerimiz-bebeklerimiz-liste-topigi.html
güldennnnn harika olmuşş sabahtan berii okadar bunalmıştım ki ellerine saglıkk...
ben de ilk tüp bebek denemesinde hamile kalan şanslılardanım. transferden sonra çok fazla idrara çıkmaya başlamıştım. göğüslerimde hassasiyet ve şişlik vardı. 14 yumurta toplandığı için karnımda çok şiddetli ağrılar vardı. 10. günden sonra adet olacak gibi kasılmalarım çok az oldu ve o günden beri karnımın altında bir sertlik hissediyorum. idrar testi yapmadım. 12. gün kan değerim 58, 14. gün 112 çıktı. şimdi kesesini görmek için ilk randevumuzu bekliyoruz. hala ara sıra karnıma ağrı giriyor, ve göğüslerim çok sert.
Benimde 5.gun transfer yapildi, transferden 3 gun sonra kramp ve lekelenme oldu. bende 12. gun (transferin 7. gunu )idrar testi yaptim ama negatif cikti, pek bi belirtimde yok, Carsamba gunu kan testi yapacagim, sonucu alinca bende listede yer almak isterim umarim positif bir sonucla. umarim yardimi olur.
Gercekten anne adayları ilgilenebilecek süper
Canim ben listeye girmeyi beceremedim:)) seni girersen sevinirim sağol! Adim: _Emosh_ Belirtiler: transferden sonra Kasıklarımda batmalar, Adet sancısı gibi ağrılar, çok şiddetli değil., İdrara sık çıkma, Bel ağrısı, göğüslerde hassasiyet! İdrar Test: yapmadım. Kan Testi: Transferden sonra 9. Gün Değerler: 1. Sonuc 39 2. Sonuç 215 , şuan Hamile inşallah Rabbim minik Kalbini duymayı / görmeyi ve kucağıma almayı nasip eder.Teşekkürler Saracım
İnşallah çok kişiye yardımcı olacak bir listenin ilk temelini attık...
Daha uzaaarrrrr gider...
Canım listeye benide ekleyebilirsin.
5. gün transferi yapıldı ..
transfer sonrası bende 8. ve 9. gün idrar testi yapmıştım.
ikinci çizgiyi silik şekilde gördüm.
10. gün kan testi yaptırdım değer 160 çıktı..
transferden sonrada 2 .günü kasık ağrım ve baş dönmesi olmuştu.aşırı gaz vardı.
4-5 . günlerde ateşim yükselmişti. ama ayaklarım buz gibiydi.
7.-8. günlerde kasık ağrısı ve çekilme hissi vardı.
teransferimin 11.günündeyim,transfer gününden itibaren kasık ağrılarım başladı 4. ve 5.günler şiddetlendi,gaz sancılarım oldu,7.günümden itibare bulantılarım başladı,9.günü idrar testinde koyu iki çizgiyi gördüm,ve bugün kan tahlili sonucum 608 :))
Canim ben listeye girmeyi beceremedim:)) seni girersen sevinirim sağol! Adim: _Emosh_ Belirtiler: transferden sonra Kasıklarımda batmalar, Adet sancısı gibi ağrılar, çok şiddetli değil., İdrara sık çıkma, Bel ağrısı, göğüslerde hassasiyet! İdrar Test: yapmadım. Kan Testi: Transferden sonra 9. Gün Değerler: 1. Sonuc 39 2. Sonuç 215 , şuan Hamile inşallah Rabbim minik Kalbini duymayı / görmeyi ve kucağıma almayı nasip eder.