Erken Gebelik Belirtileri Liste Topiği...

transferin 2.gününden itibaren ateş basması,6.günü ve sonrasında kasıklarımda dolgunluk hissi,bir hassasiyet vardı hafif adet ağrısından farklı karın ağrısı ama sürekli değil 8.günü lekelenme 9.günü lekelenme idrar testinde pozitif 10.günü lekenme ve idrar testi pozitif 11.günü betahcg 302.87 14.günü betahcg 870.96 bugün 18.günüm perşembe günü dr kontrolüm var ama hiç bir belirtim şikayetim kalmadı perşembeyi sabırsızlıkla bekliyorum korkuyorum sizlerin ilk kontrolu transferinizin kaçıncı günüydü ilk kontrolde nelere baktılar kalp sesleri ve bebek ne zaman görüldü bu tedavinin her evresi ayrı stres pozitif sonuçtan sonra bu kadar korkup strese gireceğimi hiç düşünmezdim

Denizcim öncelikle tebrik ediyorum maşallah değerlerin çok güzel sağlıklı gebelikler ve doğum diliyorum...
veee teşekkürler bilgilerini paylaştığın için listeye ekledim...
değer 1500 leri bulunca kese görülüyor o nedenle perşembe günü keseleri görürsün keseler diyorum çünkü değerin maşallah ikiz gebelik gibi duruyor...
14.gün değerin 870 16.gün 1500 ü fazla fazla geçer 18.günde zaten keseler görülür bazı arkadaşlarımız bu dönemde hem keseyi hem kalp atışlarını gördüler belkide perşembe günü hem keseleri hem kalp atışını görürsün...kalp atışını görürsün ama duyarmısın bilmiyorum sanırım o daha sonra olur...

canım cevabın için çok teşekkürler allahhepimizin kucağına almayı nasip etsin heyecanımı benimle aynı duyguları yaşayan kişilerle paylaşmak bana çok iyi geliyor değerlerim yüksek olunca bende ikizmi acaba dedim hatta konu bile açtım ama benin tek embriyo transferi yapıldı 5.günü embriyosuydu pgd de yapıldı genelde o güne kadar bölünme oluyor diye yazmış bir arkadaş banada mantıklı geldi gerçi rabbim hayırlısını nasip etsin sağlıklı hayırlı evlat olsun tek yada ikiz farketmez tekrar sağol paylaşımın için

tek yumurta ikizimiz var canım olabilir bence pgd de nasıl oluyor bellimi olur bilmiyorum ama neden olmasın diyorum...
5.gün embriyosu olmasıda değerinin yüksek çıkmasına sebep olabilir tabii...
5.gün transferinde test gününü transferden sonra 10.güne veriyorlar o zaman değerin tek bebekle uyumlu oluyor ısrarla ikiz demiyorum artık
o kadar çabadan sonra çok şükürki gebelik var ve biz ikizmi tek bebekmi diye muhabbet ediyoruz..
daha ne olsun ohhhhhhh sefamız olsun dimi amaaa

gerçektende sefamız olsun çabaki hemde ne çaba
16 yıl çekilen evlat hasreti
5 yılsüren yumurtlama takipleri (hiç aralıksız evliliğin birinci ayından sonra başlayan)
5 yıl sonunda başlıyan 10 yılda toplam başarısız negatifle sonuçlanan 9 tüpbebek denemesi
10.tüpbebek denemesinde 3 yumurta toplamanın ardından yapılan transerde yaşadığım mucizem
rabbime şükürler olsun gücümün bittiği umutlarımın tükendiği dönemde yaşattı bu mutluluğu

ben de ilk tüp bebek denemesinde hamile kalan şanslılardanım. transferden sonra çok fazla idrara çıkmaya başlamıştım. göğüslerimde hassasiyet ve şişlik vardı. 14 yumurta toplandığı için karnımda çok şiddetli ağrılar vardı. 10. günden sonra adet olacak gibi kasılmalarım çok az oldu ve o günden beri karnımın altında bir sertlik hissediyorum. idrar testi yapmadım. 12. gün kan değerim 58, 14. gün 112 çıktı. şimdi kesesini görmek için ilk randevumuzu bekliyoruz. hala ara sıra karnıma ağrı giriyor, ve göğüslerim çok sert.

Benimde 5.gun transfer yapildi, transferden 3 gun sonra kramp ve lekelenme oldu. bende 12. gun (transferin 7. gunu )idrar testi yaptim ama negatif cikti, pek bi belirtimde yok, Carsamba gunu kan testi yapacagim, sonucu alinca bende listede yer almak isterim umarim positif bir sonucla. umarim yardimi olur.

güldennnnn harika olmuşş sabahtan berii okadar bunalmıştım ki ellerine saglıkk...

Kızlar aldığım son kararı bildiriyorum talep üzerine eski listemizi yenileyip tekrar aktif hale getirecem

çok tebrik ediyorum maşallah gebelik 19.haftasına gelmiş en son kese görmede bırakmışız
listeyi bırakmıştım ama aktif hale getirmeye karar verdim ve ilk senin bilgilerini ekleyerek güncelleme yaptım bilgilerini paylaştığın için çooook teşekkür ediyorum

son durumun ne oldu acaba umarım pozitiftir

Gercekten anne adayları ilgilenebilecek süper

evet tatlım ilk yayınladığımda epey bir arakadaş faydalandı aktif hale getiriyorum listeyi uzatacam bundan sonra daha fazla arkadaşımız faydalanacak inşallah

Canım listeye benide ekleyebilirsin.
5. gün transferi yapıldı ..
transfer sonrası bende 8. ve 9. gün idrar testi yapmıştım.
ikinci çizgiyi silik şekilde gördüm.
10. gün kan testi yaptırdım değer 160 çıktı..
transferden sonrada 2 .günü kasık ağrım ve baş dönmesi olmuştu.aşırı gaz vardı.
4-5 . günlerde ateşim yükselmişti. ama ayaklarım buz gibiydi.
7.-8. günlerde kasık ağrısı ve çekilme hissi vardı.

Son düzenleme:
teransferimin 11.günündeyim,transfer gününden itibaren kasık ağrılarım başladı 4. ve 5.günler şiddetlendi,gaz sancılarım oldu,7.günümden itibare bulantılarım başladı,9.günü idrar testinde koyu iki çizgiyi gördüm,ve bugün kan tahlili sonucum 608 :))

Teşekkürler Saracım
İnşallah çok kişiye yardımcı olacak bir listenin ilk temelini attık...
Daha uzaaarrrrr gider...
Canim ben listeye girmeyi beceremedim:)) seni girersen sevinirim sağol! Adim: _Emosh_ Belirtiler: transferden sonra Kasıklarımda batmalar, Adet sancısı gibi ağrılar, çok şiddetli değil., İdrara sık çıkma, Bel ağrısı, göğüslerde hassasiyet! İdrar Test: yapmadım. Kan Testi: Transferden sonra 9. Gün Değerler: 1. Sonuc 39 2. Sonuç 215 , şuan Hamile inşallah Rabbim minik Kalbini duymayı / görmeyi ve kucağıma almayı nasip eder.

Rabbim önce sağlıklı gebelikler versin sonra vaktiyle kucağınızda göstersin kuzularınızı

ne kadar detaylı hatırlıyorsun süppersin şekerim

ben sana gebesin demiştim illa kan testi verecen yani bana inanmıyormusun sen
tekrar tebrik ediyorum burdan da

çoooook tebrikler maşallahhhh darısı tüm isteyenlere olsun inşallah çok saol tatlım bilgilerini paylaştığın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…