Erken Gebelik Belirtileri Liste Topiği...

Ben tedaviye basladigimda tabi olacagina inandim. Ve tabi ki süphelerim de oldu. Eger mevlam istemeseydi olmaz demistim. Ama ben her günü bir basari olarak görmüstüm. Ne hamileligi ne de kucagimda olan cocugu hayal ettim. Cünkü mevlam`dan o kadar büyük korkum vardi ki bunlari hayal edebilmek bile aklima getiremiyordum. Ben kücük adimlarla ilerledim. Hep olumlu düsünün. Bu arada bir kitap var, bunu yillar önce okumustum ve gercekten "Düsüncelerimizin" gücüne inaniyorum. Kitabin ismi "100% düsünce gücü". Belki sana da yardimci olur diye düsünüyorum.
Biliyorum cok yaziyorum ama ben bildiklerimi yasadiklarimi sizlerle paylasmak istiyorum. Cünkü bende bu sitede tedaviden önce sorularima cok cevap bulmustum. Bu yüzden bende simdi size cevaplarimi yaziyorum. Bir tavsiyem var, yediklerinize iceceklerinize cok dikkat edin. Gercekten bunlarin da faktörü büyüktür.
Sevgili melindam sen simdiden hayit tohumu cayini icmeye basla. Tavsiye ederim. Icine Tarcin (kurusu, tozu degil) bir iki tane de karanfil at. Her gün büyük bir fincan ic. Siyah ve yesil cay hic tavsiye edilmiyor. Bol su ic. Esine de bal yedir. Keciboynuzu pekmezi. Hay allah yine bir sürü yazdim. Senin den gözlerini yoruyorum ama yazmadanda edemiyorum.
Haklisin ilaclarin cok faktörü var. Az degil kullandigimiz ilaclar. Ve bunlarin bizim vücuda nasil etki biraktigi da belli. Hicbir belirtilere inanmamak lazim.

Çooookkkk TSK ederim canım valla sen bana moral oluyorsun o kitabı ben okudum gercektende çok guzel bir kitap hemen dediğin cayı icmeye başlıcam 3ay bekleme surecindeyim hersey için çok TSK ederim canım

Çooookkkk TSK ederim canım valla sen bana moral oluyorsun o kitabı ben okudum gercektende çok guzel bir kitap hemen dediğin cayı icmeye başlıcam 3ay bekleme surecindeyim hersey için çok TSK ederim canım

Bende sana tesekkür ederim bu güzel satirlarin icin. Cok sevindim sana moral verebildigim icin. Icini ferah tut. Seni öpüyorum.

test yapmama 9 gün var. keşke 9 gün sonra hamiş olsam ve belirtileri bende sizinle paylaşsam.
transferin 3. günü ve feci şekilde ayaklarım üşüyor:))) şimdilik bu kadar

test yapmama 9 gün var. keşke 9 gün sonra hamiş olsam ve belirtileri bende sizinle paylaşsam.
transferin 3. günü ve feci şekilde ayaklarım üşüyor:))) şimdilik bu kadar

Sanırım yarın test günün inşallah güzel haberlerle gelirsin ve belirtilerini büyük bir zevkle listemize eklerim

çok güzel bir topik olmuş bu, seni tebrik ederim herkeze faydalı olmuştur

slm kızlar benide listenize eklermisiniz transferimin 5günü(transfer günüm hariç)bu 5.tüp bebek denemem olucak inşallah bu son olur belirti olarak şimdilik kasıklarımda batma oluyo ara ara

çok güzel bir topik olmuş bu, seni tebrik ederim herkeze faydalı olmuştur

evet mavielle cim faydalı bir liste oldu test gününü bekleyen bir çok arkadaşımızın talebi üzerine oluşturdum listeyi ilgilenebilsem daha çok kişiyi ekleyecem eski hamişlerle irtibata geçmem lazım..

slm kızlar benide listenize eklermisiniz transferimin 5günü(transfer günüm hariç)bu 5.tüp bebek denemem olucak inşallah bu son olur belirti olarak şimdilik kasıklarımda batma oluyo ara ara

kuzum bu erken gebelik belirtileri liste topiği seni diğer listemize ekleyecem bu topiğin linki ilk sayfasından bulabilirsin...
Tedavidekiler ve Beklemedekiler liste topiğine ekliyorum inşallah gebelik haberinden sonrada hem gebelik belirtilerinle bu listeye hemde hamiş listemize eklemiş olurum...

ozaman bende yazayım

4 gebelikte oluşan belirtiler

göğüslerde hassasiyet
doyma hissinin kaybı ve çok yemek yeme
8 ila 10.günlerden birinde sadece 1 sefere mahsus pembe lekelenme
aşırı duygusallık ağlama krizleri

2 negatif ve 1 kimyasal belirtileri

hiçbir belirtimin olmamsı ve 3 denemedede şiddetli grip olmam boğaz şişliği burun tıkanıklığı nefes alamama

kızlar test sonucum pozitif çıktı.

belirtilerime gelince testten 1 hafta önce ayaklarım buz kesmeye başladı, ayaklarım sadece çok üşüyordu.
son 2 gün hafif göz kararması yaşadım 3 kere. ve mide kazıntım var. arada sırada göğüslerimin yanları ağrıyor uçlarında bir ağrı sızı yok yanlarında var sadece.

maşallah pek bi belirtin yok ne güzelll.7.haftadan sonra başlarrr :)

teşekkürler kızlar ekledim belirtilerinizi..
yalnız eksikleriniz var tamamlarsanız süpper olur...
idrar testi yaptıysanız kaçıncı gün ve sonuç ne
kan testlerinizi kaçıncı gün yaptırdınız ve ilk değerleriniz ne çıktı...

Ben hiç idrar testi yapmadım cnm ayrıca şunuda söylemeliyim 4 gebeliğimdeki belirtiler bunda olmadı o yüzden belirtilere takılıp olmadı diye üzülmesin hiç kimse
2.gün emnriyosuydu 12. Gün değerim 68 çıkmıştı 14. Gün değerim 186 çıktı

transferimin 5. günü ve sivilcelerim çıkmaya başladı ilaçlardanmı yoksa adetmi olcam anlamadım bana bu konuda fikir verebilicek olan kimse varmııııııı((((

teşekkürler canım eskik bilgileride ekledim

Hamile arkadaşlardan bilgilerini paylaşmalarını bekliyorum

Son düzenleme:
güldencim canım vatana millete hayırlı işler yaptığın için öncelikle seni tebrik etmek isterim:) çok dua alıyosun maşallah ne güzel.. bu bilgileri okuyan transferdeki bayanlar baaaya yaptırdığın çeşmeden su içmiş kadar oluyolardır:)) Allahım şu listelerde adımızı görcez mi bi gün bilmiyorumki... inşallah diyelim öyle olsun:)

sabah sabah ne güzel bir mesaj bu teşekkürler canım...
aslında çok hamiş var hepsine ulaşabilsek süpper olcak uzar gider bu liste diğer arkadaşlarımızada bi faydası olur...
inşallah senide bu listede görecez inan buna lütfen

canm benm sayfan güzel olmuş...
benim transferden itibaren sürekli bi kasıklarımda sancı vardı bunun dışında göğüs damarlarım tüm göğsümü kaplamıştı maviş damarlı olmustum...gebe oldugumu düşünüyodum ama yiene kullandığım ilaçlardan dolayı tam emin olamamıştım..
idrar testi hiç yapmadım kanda test gününü bekledim ve o gün yaptım 12. günFAKAT KANDA POZİTİF OLDUGUMU ÖĞRENDİĞİM GÜN 2 ÇİZGİYİ ÇOK GÖRMEK İSTEDİĞİMDEN DOLAYI TEST YAPTIM VE 2. ÇİZGİYİ GÖREMEDİM
kanda gebelik testim 12. gün 54.8 15. gün 142
nasipse şuan hamileyim ve rabbim inş. sonunu getirir..
ve herkese en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…