Erken Gebelik Belirtileri Liste Topiği...

Bende cocuk 3 aylik olana kadar, halen arada bir, hafif adet sancisi gibi agrilar oluyor. Bu normaldir. Eger gebelik olusuyorsa o yerlesmenin sancilari. Sürekli Ayetel-Kürsi oku karnini sivazla. Bana ilac gibi geldi.
Gaz olmasi da normal. Sanirim sende jel kullaniyorsun? Ben cocuk 3 aylik olana kadar kullanmak zorundaydim. Cok afedersin ama bu zaman icerisinde gazdan mahvoldum. Hatta doktordan rapor alip ise bile gidemedim. Sabret gecer insallah. Hele 3 ayi atlattigin zaman daha cok rahat edersin. Allahim bu günleri sana da yasatir insallah.
Arada bir lekelenme olursa hic tedirgin olma. Eger leke siyah veya kahverengi ise, eski kandir. Benim kadin doktorum bana söyledigi suydu: "Niye bu kara lekelere bu kadar önem veriyorsun. Hic önemsemene gerek bile yok" dedi. Bende de sana tavsiye ederim.

Çooookkkk TSK ederim canım âmin ins bende senin gibi bu guzel duyguyu yasarım şimdilik bı kanama yok bende jel kullanıyorum sende ins bebisini saglikla kucağına al günler gecmek bilmiyor....

Çooookkkk TSK ederim canım âmin ins bende senin gibi bu guzel duyguyu yasarım şimdilik bı kanama yok bende jel kullanıyorum sende ins bebisini saglikla kucağına al günler gecmek bilmiyor....

Bisey degil canim. Olacagina inan ve aglayarak, yalvararak mevladan iste. Istiyorum de! Mevlam isteyin benden diyor ki, bende vereyim diyor. Insallah olur. Inan herkese duaciyim. Allah hepimizin yar ve yardimcisi olur insallah.

elinize sağlık çok güzel bir liste olmuş! benim belirtilerim:
transferden itibaren göğüslerde şişkinlik, hassasiyet, uçlarında sızı
transferden itibaren vücut sıcaklığında artış olmakla birlikte akşamları üşüme
dudaklarda kuruma, çatlama
ellerde ve ayaklarda kuruma çatlama
ilk günden itibaren hafif kasık ağrıları varken, 9. ve 10. geceler çoook şiddetli karın ağrısı
10. günden itibaren sabahları belirgin baş dönmesi ve çabuk yorulma
10. gün idrar testinde ince pembe çizgi
11. gün beta hcg 207. 3
şu an 12. günümdeyim, 14. gün değerime tekrar bakılacak.

elinize sağlık çok güzel bir liste olmuş! benim belirtilerim:
transferden itibaren göğüslerde şişkinlik, hassasiyet, uçlarında sızı
transferden itibaren vücut sıcaklığında artış olmakla birlikte akşamları üşüme
dudaklarda kuruma, çatlama
ellerde ve ayaklarda kuruma çatlama
ilk günden itibaren hafif kasık ağrıları varken, 9. ve 10. geceler çoook şiddetli karın ağrısı
10. günden itibaren sabahları belirgin baş dönmesi ve çabuk yorulma
10. gün idrar testinde ince pembe çizgi
11. gün beta hcg 207. 3
şu an 12. günümdeyim, 14. gün değerime tekrar bakılacak.

bilgiler için teşekkürler ekledim:KK16:

canım benim transfer gününden itibaren kasıklarda ince ince batmalar, çekilmeler oldu.
12 güne varmadan test yaptım pembe iki çizgi çıktı.şimdi az daha azalmaya başlayan ama transferden 2 gün sonra oluşan göğüslerde şişlik ve hassasiyet vardı. lekelenmem olmadı

inşallah bu hafta keseyi görebilirim .
selam ile , dua ile öperim. Allah hepimize yaşatsın

transferden sonra ilk günlerden itibaren karın ağrısı, bel ağrısı, sık idrara çıkma, göğüslerde hassasiyet,
7-8. günlerden sonra meme uçlarında sızlama, adet sancısı, sıcak basması
9. gün idrar testi pozitif, 11. kan testi bhcg 306.

transferden sonra ilk günlerden itibaren karın ağrısı, bel ağrısı, sık idrara çıkma, göğüslerde hassasiyet,
7-8. günlerden sonra meme uçlarında sızlama, adet sancısı, sıcak basması
9. gün idrar testi pozitif, 11. kan testi bhcg 306.

Tahminen senin iki yumurtan tuttu. Kutlarim! Benim 12. günde degerim sadece 96 idi. Bir tanesi tuttu. Ama bunada sükür.

Selam melindam3535,

senin sonuclar ne zaman belli oluyor? Senin hayirli haberlerini bekliyorum canim.

Bende yazıcam benim nerem eksik :)

Benim sadece 3. Ve 4. Gün adet sancısı gibi kasıklarımda ağrı olmuştu meğersem ikizler içerde yerleşmek için kazı çalışması yapıyomuş daha sonra kayboldu 5. Gün ağrım 10. Gün eczane testi yaptım silik çizgi çıktı tekrarladım yine aynıydı bu kadar :) 13. Gün kanda gebelik değerim 427.99 tekrarı 879.59 idi

Son düzenleme:
Bende yazıcam benim nerem eksik :)

Benim sadece 3. Ve 4. Gün adet sancısı gibi kasıklarımda ağrı olmuştu meğersem ikizler içerde yerleşmek için kazı çalışması yapıyomuş daha sonra kayboldu 5. Gün ağrım 10. Gün eczane testi yaptım silik çizgi çıktı tekrarladım yine aynıydı bu kadar :) 13. Gün kanda gebelik değerim 427.99 tekrarı 879.59 idi

Kutlarim insallah hayirlisi ile kucagina alirsin.

Selam melindam3535,

senin sonuclar ne zaman belli oluyor? Senin hayirli haberlerini bekliyorum canim.

Canım benim sonuc 12.12.12 Çarşamba gunu son 2 gün hala daha kasıklarımda ağrı var ama eskisi gibi degil şiddeti azaldı çokluk heycanliyim offfff

Canım benim sonuc 12.12.12 Çarşamba gunu son 2 gün hala daha kasıklarımda ağrı var ama eskisi gibi degil şiddeti azaldı çokluk heycanliyim offfff

Ay insallah, bende senin kadar heyecanliyim. Agrilara bakma, sanirim dogurana kadar her tarafimiz agriyacak. Yeterki o günlere eriselim de, gerisinin önemi yok. Hadi bir günün kalmis.

benim transfer sonrası 1. gunum (embryolarımın 3. gunu) , goguslerde siskinlik cok fazla ve duygusal ruh hali var ancak bunlar ilaclardandır diye dusunuyorum cunku daha cok erken.. :)

Ay insallah, bende senin kadar heyecanliyim. Agrilara bakma, sanirim dogurana kadar her tarafimiz agriyacak. Yeterki o günlere eriselim de, gerisinin önemi yok. Hadi bir günün kalmis.

Valla canım ins bu ağrılar tutunma ağrılarıdir yarın görcez bakalım sonucu hemen yazarım...

Canım maalesef negatif belirtilere inanmamak gerekiyormuş

Ay canim benim. Cook özür dilerim, sanirim yazdiklarimla seni bende cok ümitlendirdim. Demek ki hayirli degilmis. Üzülme demiyecegim cünkü üzülmemek elde degil. Allah sabir versin ve bir dahasina güzel sonuclar verir insallah. Inanki ben herkese cok üzülüyorum. Ben tedavi esnasinda hastanenin konuk evinde kaldim. Orada cok güzel dostluklar kurdum ve duydum ki cogunda tutmamisti. Iste buda mevlamin bilecegi. Sana gercekten cok üzüldüm. Ama olacak, inan olacak. Yumurtalarin olustu esinin spermleri yumurtaya yerlesti. Bu adimlari atlattiniz geri kalan adimlari da atlatirsiniz insallah. Her kücük adim bir basaridir. Sonucta insallah da büyük bir basari elde edersiniz.

Ay canim benim. Cook özür dilerim, sanirim yazdiklarimla seni bende cok ümitlendirdim. Demek ki hayirli degilmis. Üzülme demiyecegim cünkü üzülmemek elde degil. Allah sabir versin ve bir dahasina güzel sonuclar verir insallah. Inanki ben herkese cok üzülüyorum. Ben tedavi esnasinda hastanenin konuk evinde kaldim. Orada cok güzel dostluklar kurdum ve duydum ki cogunda tutmamisti. Iste buda mevlamin bilecegi. Sana gercekten cok üzüldüm. Ama olacak, inan olacak. Yumurtalarin olustu esinin spermleri yumurtaya yerlesti. Bu adimlari atlattiniz geri kalan adimlari da atlatirsiniz insallah. Her kücük adim bir basaridir. Sonucta insallah da büyük bir basari elde edersiniz.

Yok canım benim Ama okuduğum bütün sayfalarda hep aynı seyler yazıyordu benim gibi olanlar hep pozitifi napalim nasip buymuş 3 ay sonra tekrar denicem Rabbim ol derse 2.de olur ins Rabbim senin bebisine uzun ömür versin ins.

Kizlarrrr size tavsiyem sakın belirti aramayın bende bütün belirtiler vardı hatta 7.gun filan yazmıştım kasık ağrısı bel ağrısı hepsi ilaçların etkileriymis 2.denememde asla belirti aramayacağım bana ders oldu

X