Erken Gebelik Belirtileri Liste Topiği...

kızlar hamileyim kan sonucum 623 idrar yapmadım :nazar::nazar::nazar:
belirtiler 5-6günler bel sırt ağrısı 7 gün şıp diye kesildi 4.günden sonra hala artarak devam eden kasık batması ve inanılmaz bi gaz bombası oldum :)
genel olarak ağrı desen ağrı değil sadece bi rahatsızlık hissi ve sürekli dinleniyor durumda olmama ragmen halsizlik baş ağrısı sürekli uyku sersemi gibiyim yani bedenim farklı ama tarif edemediğim bi farklılık vardı bi sofra hazırlasam yoruluyordum( 5-6-7-8 günlerde) 8.gün ve sonra cildim pul pul dökülmeye ve uyku düzensizliğim başladı 9. gün mide hassasiyetim
ve bugün de sağ bacağım kasığımda başlayarak çekiliyor hepsinden önemlisi içimdeki bi his hep bu kez hamilesin dedi önceki ikisinde yoktu öyle bi his bana tutunduğunu hissettim rabbim isteyen herkese nasip etsin

:nazar::nazar::nazar:canım benım hayırlı olsun. degerın yuksek baya ınsallah coguldur :KK1: bende senınle aynı sayılırım taze gebe :KK1: benım 11. gun 186 13. gun 303 insallah rabbim nasip ederde artarak gider :KK49: takvımın cok guzel olmus . nasıl yaptın kısaca tarıf edebılırmısın? tesekkür ederim simdiden. testi tekrarlayacakmısın?

tuba, tebrik ederim ikiz olabilir:KK66: 19'unda transferim olmuştu, adet olacak gibi patlayacağım, hiç bir belirti yok bende :KK43:

teşekkür ederim canımm inşallah sen de alırsın güzel haberini bir an önce bazı bünyelerde belirti olmayadabiliyor bence bunu takma kafana :)

:nazar::nazar::nazar:canım benım hayırlı olsun. degerın yuksek baya ınsallah coguldur :KK1: bende senınle aynı sayılırım taze gebe :KK1: benım 11. gun 186 13. gun 303 insallah rabbim nasip ederde artarak gider :KK49: takvımın cok guzel olmus . nasıl yaptın kısaca tarıf edebılırmısın? tesekkür ederim simdiden. testi tekrarlayacakmısın?

teşekkür ederim canım senin de gözün aydın maaşallah değerin de katlamış benim tekrar testim cumartesi benim takvimimin altında Kadınlar Kulübü Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın yazan yere tıkla tahimini doğum tarihini hesaplayıp profilinde tahmini doğum tarihi kısmına yazınca profilinde görünüyor

Ana burası yeni bir yer bende yaziyim :) Hiç bir belirti yasamadım . İdrar testi yapmadım. 12. Gun degeri 81 . 4 gun sonra 348 .9 hatalik olduk :KK66: Su anda da tek belirti göğüslerde şişkinlik :)

transferden sonra kan tahlillerim
8.gün 15.04
9.gün 20.91
11.gün 51.70

transferin 3.günü başlayan sürekli açlık hissi,göğüslerde hassasiyet,adet sancısına benzer ağrı (kasıkta kramp gibi de oldu)
bel ağrısı ve 1-2 gündür (11-12. günlerde) uyku hali...
sürekli uykum var...
salı randevu var henüz gebelik kesin değil...
saygılar sevgiler efenim:KK3:

Ilk kan degerim 14. Gun 45 ,Bir haftasonraki degerim 165,iki haftasonraki degerim 3895 cikmisti.dondurulmus transferim oldu.12.gun regl agrisi,Bel agrisi ve vucutta yorgunluk hissi vardi.suan 10 haftalik hamileyim cok sukur.darisi isallah sizlerin basina.Lutfen cok ama cok sakin olun ve kendinizi dinlemeyin Test gunune kadar.ben boyle yaparak basardim.ilk denememde taze Embryo denedigim Halde surekli kendimi dinledigim icin negatifi gordum.Isallah basaricaksiniz bu yolu.Amin.

Merhaba;
hamilelik belirtisi mi bilmiyorum ama test gününe yakın alnımda kaşıntılı sivilceler çıktı ki cildim pürüzsüzdür normalde..Hala da sivilceliyim.
11.gün idrarda silik ikinci çizgiyi gördüm.:KK49:
12.gün 107
14.gün 201 di değerim.:nazar:
sağ kasığımda sürekli batmalar vardı.:emir_bebek:

Günaydın arkadaşalr hepimizin tedavisi hayırlı sonuçlansın inşalllah 3. Gün embiryosu transfer edildi 9.günüm ama kan testi aralık 8 dedi dr siz günlük mü yapıtırıyorsunuz kan testini bu arada pek belirti yok bende aglamaklı ruh hali dışında sivilce sanırım stresten rabbim ol desin inşallah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin aminn

Arkadaşlar dün transferim 8. Günüydü beta hcg <0.100 çıktı dr gebelik yok dedi çok üzgünüm acaba artma olur mu nornal test günüm 5 aralık lütfen acil cevap verinn

Arkadaşlar dün transferim 8. Günüydü beta hcg <0.100 çıktı dr gebelik yok dedi çok üzgünüm acaba artma olur mu nornal test günüm 5 aralık lütfen acil cevap verinn

Selam canim,

doktorlarimiz eger 12. günü muhakkak bekleyin diyorlarsa demek ki bir bildikleri var. Niye bu kadar acelecisin. Hersey biraz sabre bagli. Sen daha 12. günü doldurmadan testi yaptirdin. Ben 12. gününden testi yaptirirken o zaman ki doktor (baska hastaneden) bana dedigi "amma var, amma yok. Daha cok erken, bilmem gebelik var midir?" dedigi buydu. Ama ß-hcg degerlerim oldugundan hamile oldugumu anladim. Cünkü bu degerler sadece hamilelik meydana gelirse kanda belli olur. Benim 12. günü degerim o kadar düsüktü. Hatta beraber tedavi gördügüm arkadaslar bile fazla umut vermediler bana. Ama 14. günü degerlerim ikiye katlandi. Su anda 4 aylik hamileyim. Gönlünü hos tut. Olumsuz düsüncelere kaptirma. Eger olmuyorsa o da Mevlanin bildigidir. Sana ve tüm isteyenlere hep dua ediyorum. Kimsenin kucagi bos kalmasin.

Selam canim,

doktorlarimiz eger 12. günü muhakkak bekleyin diyorlarsa demek ki bir bildikleri var. Niye bu kadar acelecisin. Hersey biraz sabre bagli. Sen daha 12. günü doldurmadan testi yaptirdin. Ben 12. gününden testi yaptirirken o zaman ki doktor (baska hastaneden) bana dedigi "amma var, amma yok. Daha cok erken, bilmem gebelik var midir?" dedigi buydu. Ama ß-hcg degerlerim oldugundan hamile oldugumu anladim. Cünkü bu degerler sadece hamilelik meydana gelirse kanda belli olur. Benim 12. günü degerim o kadar düsüktü. Hatta beraber tedavi gördügüm arkadaslar bile fazla umut vermediler bana. Ama 14. günü degerlerim ikiye katlandi. Su anda 4 aylik hamileyim. Gönlünü hos tut. Olumsuz düsüncelere kaptirma. Eger olmuyorsa o da Mevlanin bildigidir. Sana ve tüm isteyenlere hep dua ediyorum. Kimsenin kucagi bos kalmasin.

canım aslında ben acale etmedim hafif bir akıntım oldu hemşire kan testi yapalım için rahat etsin dedi dr şu an gebelik yok dedi igne verdi 5 aralıkda yine görüşelim dedi Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı naip etsin inşallah Rabbim tüm isteyenlere hayırlı bebekler versin

Slm kızlar benim transferimin 7.gunu Regli ağrısı gibi ağrı var ve sürekli gaz bügünde belimde çok ağrı vardı test tarihim 12 Aralık heyecanla bekliyorum Regli olmaktan korkuyorum

canım aslında ben acale etmedim hafif bir akıntım oldu hemşire kan testi yapalım için rahat etsin dedi dr şu an gebelik yok dedi igne verdi 5 aralıkda yine görüşelim dedi Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı naip etsin inşallah Rabbim tüm isteyenlere hayırlı bebekler versin

Selam canim,
kusura bakma bilemedim. Insallah sende birgün benim tattigim mutlulugu tadarsin. Sana duaciyim.

Slm kızlar benim transferimin 7.gunu Regli ağrısı gibi ağrı var ve sürekli gaz bügünde belimde çok ağrı vardı test tarihim 12 Aralık heyecanla bekliyorum Regli olmaktan korkuyorum

Bende cocuk 3 aylik olana kadar, halen arada bir, hafif adet sancisi gibi agrilar oluyor. Bu normaldir. Eger gebelik olusuyorsa o yerlesmenin sancilari. Sürekli Ayetel-Kürsi oku karnini sivazla. Bana ilac gibi geldi.
Gaz olmasi da normal. Sanirim sende jel kullaniyorsun? Ben cocuk 3 aylik olana kadar kullanmak zorundaydim. Cok afedersin ama bu zaman icerisinde gazdan mahvoldum. Hatta doktordan rapor alip ise bile gidemedim. Sabret gecer insallah. Hele 3 ayi atlattigin zaman daha cok rahat edersin. Allahim bu günleri sana da yasatir insallah.
Arada bir lekelenme olursa hic tedirgin olma. Eger leke siyah veya kahverengi ise, eski kandir. Benim kadin doktorum bana söyledigi suydu: "Niye bu kara lekelere bu kadar önem veriyorsun. Hic önemsemene gerek bile yok" dedi. Bende de sana tavsiye ederim.

X