- 16 Kasım 2011
- 348
- 93
kızlar hamileyim kan sonucum 623 idrar yapmadım
belirtiler 5-6günler bel sırt ağrısı 7 gün şıp diye kesildi 4.günden sonra hala artarak devam eden kasık batması ve inanılmaz bi gaz bombası oldum :)
genel olarak ağrı desen ağrı değil sadece bi rahatsızlık hissi ve sürekli dinleniyor durumda olmama ragmen halsizlik baş ağrısı sürekli uyku sersemi gibiyim yani bedenim farklı ama tarif edemediğim bi farklılık vardı bi sofra hazırlasam yoruluyordum( 5-6-7-8 günlerde) 8.gün ve sonra cildim pul pul dökülmeye ve uyku düzensizliğim başladı 9. gün mide hassasiyetim
ve bugün de sağ bacağım kasığımda başlayarak çekiliyor hepsinden önemlisi içimdeki bi his hep bu kez hamilesin dedi önceki ikisinde yoktu öyle bi his bana tutunduğunu hissettim rabbim isteyen herkese nasip etsin
canım benım hayırlı olsun. degerın yuksek baya ınsallah coguldur bende senınle aynı sayılırım taze gebe benım 11. gun 186 13. gun 303 insallah rabbim nasip ederde artarak gider takvımın cok guzel olmus . nasıl yaptın kısaca tarıf edebılırmısın? tesekkür ederim simdiden. testi tekrarlayacakmısın?