- 19 Mayıs 2022
- 3.171
- 5.030
- 37
-
- Konu Sahibi Sonbahardagel
Ya bu yumurta çatladığını nasıl biliyosun regl takviminden mi öğreniyosun yoksa ovilasyon testi miBugün çatlama oldu ama biraz üzgünüm sanki olmadı gibi ama Rabbim ol derse olur dua edersen çok sevinirim
Canım erken gebelik belirtileri diye birşey yok aslında geçen ay tüm tüm belirtileri yaşadım ama adet oldum çünkü kana daha yeni geçiyor hamile kaldığin adetin gecikince öğreniyorsun beta hcg artınca belirti görüşüyorsun kana karışınca yani
Beta hcg yükselmedikce belirti görmezsin
Psikolojik olarak herşeyi gebeliğe yorarsin
Ovulasyon testi yaptım 2 gün poztif oldu bugün tek çizgi çıktıYa bu yumurta çatladığını nasıl biliyosun regl takviminden mi öğreniyosun yoksa ovilasyon testi mi
Ben de bunu merak ediyordum canım, ovulasyon testi ile ogreniyorlarmis bende alacağım inşallah bide bunu deneyeyimYa bu yumurta çatladığını nasıl biliyosun regl takviminden mi öğreniyosun yoksa ovilasyon testi mi
Biraz pahalı bişey 5 tanesi 40 liraBen de bunu merak ediyordum canım, ovulasyon testi ile ogreniyorlarmis bende alacağım inşallah bide bunu deneyeyim
Şöyle ki bi oğlum var 12 yaşında evlenince iki ay sonra gebe kaldım sonrada 12 yıl korunduk bu iki aydır deniyorum geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ayda bekliyorumİlk denemeniz mi canım
Minnakkurabiyeler onunla aynimi acaba Trendyol da indirimli onu alacaktim 30 ovulasyon 5 gebelik testi 129 tl. 30 tane test 2 regl dönemi gider mi acaba banaBiraz pahalı bişey 5 tanesi 40 lira
Ama Instagramda birebeningunlugu var 30 tane ovulasyon+2 gebelik testi 120 TL
1 temmuzda zam geliyor bence hemen al canım
Bende 19 yaşındayım 2. Denememiz eşim bu ay sertleşme sorunu yaşadı bu yuzuden sanki olmadı diye düşünüyorum ve mutsuzum biraz bugün cuma inşallah Allah sesimi duyar bu ay çift çizgiyi görmemi nasip ederŞöyle ki bi oğlum var 12 yaşında evlenince iki ay sonra gebe kaldım sonrada 12 yıl korunduk bu iki aydır deniyorum geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ayda bekliyorum
Evet hatta baya gider ben 4 test tek kullandım bu ay ilk yaptığım negetifti diğer ikisi pozitif bugün tekrar negatif adetim düzenlidir ve FLO uygulamasini da kullanıyorumMinnakkurabiyeler onunla aynimi acaba Trendyol da indirimli onu alacaktim 30 ovulasyon 5 gebelik testi 129 tl. 30 tane test 2 regl dönemi gider mi acaba bana
Hangi ay olursa olsun güzel haberi alınca yazınBende 19 yaşındayım 2. Denememiz eşim bu ay sertleşme sorunu yaşadı bu yuzuden sanki olmadı diye düşünüyorum ve mutsuzum biraz bugün cuma inşallah Allah sesimi duyar bu ay çift çizgiyi görmemi nasip eder
Hemen hemen aynı sayılırız benimde 9 yaşında oğlum var, oğlumdan önce kalp durması sebebiyle kürtaj oldum. 9 sene doğum kontrol hapı kullandım bakalım bekliyoruz Rabbim ne zaman ol derseŞöyle ki bi oğlum var 12 yaşında evlenince iki ay sonra gebe kaldım sonrada 12 yıl korunduk bu iki aydır deniyorum geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ayda bekliyorum
3 gün ve ya 4 vajinal akıntıma göreBakalım bu ay tutmazsa test alayım diğer ay peki regliden kaç gün sonra bakıyosun
Bebeğim senin ne kadar kaldı batHemen hemen aynı sayılırız benimde 9 yaşında oğlum var, oğlumdan önce kalp durması sebebiyle kürtaj oldum. 9 sene doğum kontrol hapı kullandım bakalım bekliyoruz Rabbim ne zaman ol derse
Çok gençsin ama acele etmeBende 19 yaşındayım 2. Denememiz eşim bu ay sertleşme sorunu yaşadı bu yuzuden sanki olmadı diye düşünüyorum ve mutsuzum biraz bugün cuma inşallah Allah sesimi duyar bu ay çift çizgiyi görmemi nasip eder
Allah oğlunuzu size bağışlasinHemen hemen aynı sayılırız benimde 9 yaşında oğlum var, oğlumdan önce kalp durması sebebiyle kürtaj oldum. 9 sene doğum kontrol hapı kullandım bakalım bekliyoruz Rabbim ne zaman ol derse
10 temmuz canım seninBebeğim senin ne kadar kaldı bat
Amin canım hepimiz mutlu haberleri allalım inşallahAllah oğlunuzu size bağışlasin
İnşallah beraber güzel haberi veririz mutlaka yazarım