- 9 Ağustos 2014
- 3.894
- 2.796
-
- Konu Sahibi Samire tmv
Regl oldumi? Boy uzaması nnnedirumda bilginiz varmı?
Tedavi gördünüz mü? Spor vs yaptınız mı?
Kızım 8 _yaşında ptesi günü gazı endokrin gittik. Özel bölge ve koltuk altında killanma , göğüsleri acımaya başladı. Çok iyi bir hocaya denk geldik. Boy kilodan 1.
-1.5 yaş ileri , kemik yaşına göre 6 ay ileri. Doktor spor önerdi basketbola yazıldı. Haftasonu başlayacak. Memelerim iz cekirdeklenmedigu için tedaviye başlamıyor. 3 ay sonra kontrolünün var. Ona göre karar verilecek. Bende çok korkuyordum biraz rahatlattı doktor. Bu süreçte regl olursa durdurulur merak etmeyin. Anne baba olarak bizim boylarimizi ve ortalamasını aldi ve cok kisa kalmayacağını söyledi. Hala çok endişeliyim ama hoca sayesinde rahatlıyorum
Konu sahibesi bebeklerde süt düğümlene si falan olabiliyor. Umarım boşuna endiseleniyorsundu
Regl oldumi? Boy uzaması nnnedirumda bilginiz varmı?
Tedavi gördünüz mü? Spor vs yaptınız mı?
Kızım 8 _yaşında ptesi günü gazı endokrin gittik. Özel bölge ve koltuk altında killanma , göğüsleri acımaya başladı. Çok iyi bir hocaya denk geldik. Boy kilodan 1.
-1.5 yaş ileri , kemik yaşına göre 6 ay ileri. Doktor spor önerdi basketbola yazıldı. Haftasonu başlayacak. Memelerim iz cekirdeklenmedigu için tedaviye başlamıyor. 3 ay sonra kontrolünün var. Ona göre karar verilecek. Bende çok korkuyordum biraz rahatlattı doktor. Bu süreçte regl olursa durdurulur merak etmeyin. Anne baba olarak bizim boylarimizi ve ortalamasını aldi ve cok kisa kalmayacağını söyledi. Hala çok endişeliyim ama hoca sayesinde rahatlıyorum
Konu sahibesi bebeklerde süt düğümlene si falan olabiliyor. Umarım boşuna endiseleniyorsundur
Boyu 73 cm kilosu 9300 gr anlamamki acaba nasilkierken ergenlik son dönemde inanılmaz yaygınlaştı ama 1 yaşta da olacağını sanmıyorum, genellikle 5-7 yaş grubunda duyuyorum.
doktorumuz (kızımın amcası) kesinlikle organik olduğundan emin olmadığımız tavuk, yumurta kullanmamamızı, hazır paketli gıdalar tüketmememizi (özellikle hazır çorba, hazır köfte harcı, tavuk harcı vs uzun raf ömürlü hazır gıdalar) kilosunu da normal sınırlar içinde tutmamızı söylüyor (çocuğun boy persentili ile kilo persentili uyumlu olmalıymış, örneğin boy persentili %25 ken kilo %75 se yanlış besleniyor demekmiş)
Ay allahim sen koru kotu insanlarin serrinden bizleri evlatlarimizi koruSeneler önce bir kaç herifin tecavüzüne uğrayan 13 aylık bebeği hatırlamıyor musunuz... Evet maalesef oluyor bunlar..
Bizimde kemik yaşınız ileri çıktı beklemedeyiz. Hangi ilirsiniz?Kizimada baktilar kemik yasina normalde uc olmasi gerekirken kiziminki dort acaba ondan birsey olurmu ki
Elden baktilar yaBizimde kemik yaşınız ileri çıktı beklemedeyiz. Hangi ilirsiniz?
Ozel hastaneden doktorumuz bakti canimKullanmadığı elinden bakarlar. Biz dede öyle oldu.
Hangi şehirdesiniz .
Hocamızı öneririm kesinlikle. Birde polikliniği gitmeyin imkanınız varsa. Asistanlar oluyo genelde.
1 yaşındaymış canımKızınız kaç yaşında ?
Sagolun ablacim bi bakiyim testler yapilsin hormon testleri oturduğumuz yerde arastirma hastanesi yok eger testlerde birsey cikarsa ins cikmaz artik daha iyi bir sehirde iyi bi hastane yorumlarinizi bekliyorumhepimize hepinize gecmis olsun kizlarrr bu hormonlu gidalar insanligin neslini tüketecek inaniyorum,
burda epeydir yazmiyordum aslinda yazmamin sebebi belki bir insana faydamiz olur mesela kk turnersyndreom konunda bu hastalik konusunda bir köse yapsa arastirsa bir uzmanla konussa kk devamli dursa bir kadina bir insana faydamiz olur
cünkü bu illet hastalik git gide cogaliyor 2500 kizda bir oluyor demistim ya o eskidendi diyor kizimin doktoru simdi 50kiz cocuktan birinde gözüküyormus artik kizimla boy konusunu konusmuyoruz ben kizima canimi istesem veririm ama densizin bir denk geliyor aaa sen his uzamamisin diyince kizimin azcik yüzünün asilmasi bile benim maf olmama yetiyorrrrrr allah hic kimseye yasatmasin zor zor simdi iyi birde bunu ergenken düsünün neler atlatik inanin ne burda yazilir nede söylenir sükür bu günler binlerce sükürr istedigim beliki zamaninda benim düzgün doktora ulasana kadar harcadigim zaman gec kalmam anne böyle hastaliktan süpheleniyorsa nere nasil bas vurmasini ögrenmesi kisa yolu kk gösterse cok sevinirim
isallah hic bir seyi cikmaz bebeginin allahim saglikli uzun ömür versin canimSagolun ablacim bi bakiyim testler yapilsin hormon testleri oturduğumuz yerde arastirma hastanesi yok eger testlerde birsey cikarsa ins cikmaz artik daha iyi bir sehirde iyi bi hastane yorumlarinizi bekliyorum
Siz doktor musunuz ya da tıp alanında çok bir birikiminiz mi var da bu kadar net ifadeler kullanıyorsunuz.evet bu habere inandım çünki inanmayacak kadar mucizevi bir durum değil.yumurtalıklarımız ve adet olmamızı sağlayan yumurta rezervleri daha biz doğmadan anne karnındayken olusuyor.hormonel bir bozukluk sebebi ile 3 yaşındaki bir çocuğun bile adet görme ihtimali muhtemelPeki siz buna nasil inandiniz cidden merak ettim de ?? Inanmayin boyle seylere. 5 yasindaki çocukla biri iliski yasasa cocuk ölür. .
Siz doktor musunuz ya da tıp alanında çok bir birikiminiz mi var da bu kadar net ifadeler kullanıyorsunuz.evet bu habere inandım çünki inanmayacak kadar mucizevi bir durum değil.yumurtalıklarımız ve adet olmamızı sağlayan yumurta rezervleri daha biz doğmadan anne karnındayken olusuyor.hormonel bir bozukluk sebebi ile 3 yaşındaki bir çocuğun bile adet görme ihtimali muhtemel
çocuklar çeşitli sebeplerle , çeşitli rahatsızlıklarla ameliyat oluyorlar.sezeryan doğumda bir ameliyat sonuçta.inanmamak size kalmış.sonuçta hergün 5 yaşında doğuran çocuk görmüyoruz.bu extrem bir durumHanimefendi doktor olmama gerek yok azicik akil yurutmek yeter 5 yasindaki cocugun hamile kalip bi de ustune dogum yapacagina inanmamaya.
Regl görebilir ama gebelik olusmaz olussa bile o cocuk bunu kaldirip doguramaz..
çocuklar çeşitli sebeplerle , çeşitli rahatsızlıklarla ameliyat oluyorlar.sezeryan doğumda bir ameliyat sonuçta.inanmamak size kalmış.sonuçta hergün 5 yaşında doğuran çocuk görmüyoruz.bu extrem bir durum
Siz inanin boyle asparagas haberlere ama ben inanmam.. iyi gunler.
zamanında bu haberi okumuş ve bir yorumu dahi beğenmişsiniz.bence uzatmaya gerek yok.