Erken ergenlik

canım bildiğim kadarıyla regl olmadı boyu uzadı birazcık ama kg aldı baya ayrıca kıllanma oldu bahsettiğim kişi de

Boyu 73 cm kilosu 9300 gr anlamamki acaba nasilki

Kullanmadığı elinden bakarlar. Biz dede öyle oldu.
Hangi şehirdesiniz .
Hocamızı öneririm kesinlikle. Birde polikliniği gitmeyin imkanınız varsa. Asistanlar oluyo genelde.

hepimize hepinize gecmis olsun kizlarrr bu hormonlu gidalar insanligin neslini tüketecek inaniyorum,
burda epeydir yazmiyordum aslinda yazmamin sebebi belki bir insana faydamiz olur mesela kk turnersyndreom konunda bu hastalik konusunda bir köse yapsa arastirsa bir uzmanla konussa kk devamli dursa bir kadina bir insana faydamiz olur
cünkü bu illet hastalik git gide cogaliyor 2500 kizda bir oluyor demistim ya o eskidendi diyor kizimin doktoru simdi 50kiz cocuktan birinde gözüküyormus artik kizimla boy konusunu konusmuyoruz ben kizima canimi istesem veririm ama densizin bir denk geliyor aaa sen his uzamamisin diyince kizimin azcik yüzünün asilmasi bile benim maf olmama yetiyorrrrrr allah hic kimseye yasatmasin zor zor simdi iyi birde bunu ergenken düsünün neler atlatik inanin ne burda yazilir nede söylenir sükür bu günler binlerce sükürr istedigim beliki zamaninda benim düzgün doktora ulasana kadar harcadigim zaman gec kalmam anne böyle hastaliktan süpheleniyorsa nere nasil bas vurmasini ögrenmesi kisa yolu kk gösterse cok sevinirim

Sagolun ablacim bi bakiyim testler yapilsin hormon testleri oturduğumuz yerde arastirma hastanesi yok eger testlerde birsey cikarsa ins cikmaz artik daha iyi bir sehirde iyi bi hastane yorumlarinizi bekliyorum

Sagolun ablacim bi bakiyim testler yapilsin hormon testleri oturduğumuz yerde arastirma hastanesi yok eger testlerde birsey cikarsa ins cikmaz artik daha iyi bir sehirde iyi bi hastane yorumlarinizi bekliyorum
isallah hic bir seyi cikmaz bebeginin allahim saglikli uzun ömür versin canim

Peki siz buna nasil inandiniz cidden merak ettim de ?? Inanmayin boyle seylere. 5 yasindaki çocukla biri iliski yasasa cocuk ölür. .
Siz doktor musunuz ya da tıp alanında çok bir birikiminiz mi var da bu kadar net ifadeler kullanıyorsunuz.evet bu habere inandım çünki inanmayacak kadar mucizevi bir durum değil.yumurtalıklarımız ve adet olmamızı sağlayan yumurta rezervleri daha biz doğmadan anne karnındayken olusuyor.hormonel bir bozukluk sebebi ile 3 yaşındaki bir çocuğun bile adet görme ihtimali muhtemel

Hanimefendi doktor olmama gerek yok azicik akil yurutmek yeter 5 yasindaki cocugun hamile kalip bi de ustune dogum yapacagina inanmamaya.
Regl görebilir ama gebelik olusmaz olussa bile o cocuk bunu kaldirip doguramaz..

Hanimefendi doktor olmama gerek yok azicik akil yurutmek yeter 5 yasindaki cocugun hamile kalip bi de ustune dogum yapacagina inanmamaya.
Regl görebilir ama gebelik olusmaz olussa bile o cocuk bunu kaldirip doguramaz..
çocuklar çeşitli sebeplerle , çeşitli rahatsızlıklarla ameliyat oluyorlar.sezeryan doğumda bir ameliyat sonuçta.inanmamak size kalmış.sonuçta hergün 5 yaşında doğuran çocuk görmüyoruz.bu extrem bir durum

Siz inanin boyle asparagas haberlere ama ben inanmam.. iyi gunler.

5 yaşında anne olan kadının babası tarafından istismar edildiğinden şüphelenişmiş galiba zamanında. Ama o zamanlar dna testi falan olmadığından sonuç alınamamış.

Çok erken yaşlarda cinsel olarak uyarılan çocuklarda erken ergenlik görülebilir. Eğer bebekliğinden beri cinsel olarak uyarılıyorsa mümkün.

_Lavin_, 13 Mayıs 2015K.İ.B.Favorilere Ekle
#6Beğen+ Çoklu AlıntıCevapla
Crusher, Bilgece, Feraceli ve diğer 4 kişi bunu beğendi.
Siz inanin boyle asparagas haberlere ama ben inanmam.. iyi gunler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…