- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
-
- Konu Sahibi Samire tmv
Daha bir yasindaEğer öyle bişey tespit edilirse hemen hormon tedavisine başlanıyor hiç korkma cnm bir öğrencim de tespit edildi ergenliğe girme süreci tedaviyle uzatıldı ama belkide hiçbişeyi yoktur kızınız kaç yaşında
Arkadaslar ne olur yakininda boyle birisi olan varsa bana yardımcı olursa sevinirim bugun kizimi doktora goturdum gogsunde şişme vardi buyuktu yani kizim bir yasinda kan tahlili verdik elinin rontgenini cekti kemik atlasina bakildi normalde uc oluyormus kiziminki dort cuma gunu tekrar gidip hormon testi yaptiracagiz acaba erken ergenlik diye birsey varmidir olursa ne gibi zorluklari oluyor
Çok küçükmüş bu yaşta sanmıyorum öyle bişey olacağını içinizi ferah tutun. Başka bir sebepten göğüs büyümesi olmuş olabilir emziriyor musunuz peki ?Daha bir yasinda
Bir canimKızınız kaç yaşında ?
Evet ek gidada veriyorum tuylenme varmi demisti doktor azonce altini temizlerken farkettim sanki var gibiÇok küçükmüş bu yaşta sanmıyorum öyle bişey olacağını içinizi ferah tutun. Başka bir sebepten göğüs büyümesi olmuş olabilir emziriyor musunuz peki ?
Tekrar test yaptiracagiz hormon testi cuma gunuBende bununla ilgili bir konu açtım.kızım 8.5 yaşında cuma sabahi doktora gidicez.kiziniz 1 yasindami doğru anladiysam eğer bu erken ergenlik değil hormon bozukluğu olabilir. Doktorunuz aciklamadimi
Siz hormon içeren bir ilaç kullanıyor musunuz doğum kontrol hapı gibi.. Emzirdiğiniz için geldi aklıma...Evet ek gidada veriyorum tuylenme varmi demisti doktor azonce altini temizlerken farkettim sanki var gibi
Yok kullanmiyorum hicSiz hormon içeren bir ilaç kullanıyor musunuz doğum kontrol hapı gibi.. Emzirdiğiniz için geldi aklıma...
Bahsetti iki sebebden olur dedi birisi her cocukta olabilir normal dedi digeri erken ergenlik dedi bunu anlamak icin test yapacağız dediPeki dr erken ergenlik gibi bir durumdan bahsettimi ama göğsümün şişliği başka bir durumda olabilir
Ay boyle seyler yazmayin bana valla oturur aglarimgeçen gün gazetede okudum.bir çocuk tecavüz sonucu 5 yaşında anne oluyor.2 yaşında göğüsleri şişmiş ve regl görmeye başlamış
Yok kullanmiyorum hic
Emziriyorum ama bilmiyorum bi zarari varmi diye korkuyorum erken ergenlik diyeemziriyor musun? ben kızım yeni doğduğunda altını bir açtım pembe pembe kan gibi şeyler var göbeği kanadı sandım doktora sordum senden hormon geçiyor normal geçer dedi , bir daha da görmedim.
üzülme sakın.bu olay bilmem kaç yılında olmuş.şimdi öyle mi tıp ilerledi.illaki bir çaresi vardırAy boyle seyler yazmayin bana valla oturur aglarim