Erken ergenlik

Günümüzde anne ve bebeğin beslenmesi katkısız gıdalarla mümkün olmadığı için böyle şeyler olabiliyor artık kızlarda ergenlik yaşı 5 lere düştü nerdeyse... Ek gıdalarını hazır olanlardan almamaya çalışın ve paketli hiçbir ürünü yedirmeyin evladınıza. Bildiğiniz, güvendiğiniz yerlerden alışveriş yapın. Hormon tahlillerine göre net birşey söylendikten sonra drunuz önlemini alır zaten . Bir yaşında ergenlik hiç duymadım ben başka bir nedenden dolayı da olmuş olabilir
Insallah oyle birsey yoktur tesekkur ederim yedirmem bidaha

Ay boyle seyler yazmayin bana valla oturur aglarim
Arkadaşım bu dünyada herşey olur.senin daha önceki konularını da hatırlıyorum.herşeyden şüphe duyar gibisin.hep kötüye odaklanıyor gibisin.yanılıyor muyum dört sene evvelben de bu durumları yaşadım psikoloğa gittim yaygın anksiyete teşhisi kondu.çok zor bir durum konularını ve mesajlarını okuyunca nedense içimden benim eski halim gibi diyorum.ama beni yanlış anlama olur mu.tamamen iyiniyetle yazıyorum.senin kızının hiçbişeyi yok çok sağlıklı her çocuk değişik değişik rahatsızlık geçirir..benim kızımda ilk doğduğunda kan gelmişti düşün yani.eğer konuşmak ihtiyacı filan dıyarsan özelden yazışabiliriz

Emziriyorum ama bilmiyorum bi zarari varmi diye korkuyorum erken ergenlik diye
doktor biliyor mu emzirdiğini? yani bence hiç bir şey yoktur ben doktora sorduğumda , adet gibi pembe birşeyler var bezinde demiştim ,doktorda bak memeleri de çıkmış demiş gülmüştük hatta daha kızım 15 günlüktü, emzirdiğin için sende ki hormonlar ona da geçmiş dedi ben 28 ay emzirdim kızımı bir daha hiç böyle bir şey ile karşılaşmadım, yani sen de bir hormonlarına baktır bence senin hormonlar yükselip bebeğe geçmiştir yoksa erken ergenlik 5-6 yaş riskli 1 yaş daha tarihte görülmemiş.sakin ol bence

Arkadaşım bu dünyada herşey olur.senin daha önceki konularını da hatırlıyorum.herşeyden şüphe duyar gibisin.hep kötüye odaklanıyor gibisin.yanılıyor muyum dört sene evvelben de bu durumları yaşadım psikoloğa gittim yaygın anksiyete teşhisi kondu.çok zor bir durum konularını ve mesajlarını okuyunca nedense içimden benim eski halim gibi diyorum.ama beni yanlış anlama olur mu.tamamen iyiniyetle yazıyorum.senin kızının hiçbişeyi yok çok sağlıklı her çocuk değişik değişik rahatsızlık geçirir..benim kızımda ilk doğduğunda kan gelmişti düşün yani.eğer konuşmak ihtiyacı filan dıyarsan özelden yazışabiliriz
Evet hep kotu dusunuyorum esimde birgun olsun iyi dusun diye kiziyor zaten

allah yardimcin olsun önceeee benim kizimda 8 yasini biraz gecince aybasi olmustu cok cektik cokk
tabi eskiden bu konuda sifir bilgi simdi kizim 24 yasinda
erken aybasi olunca cocuk okulda ögretmenine söyleynce 1 ay okula gitmedii
bunalima girdi boyu kisa kaldii hala bunalimda boy konusunda doktorlar bilgisizdi bu konuda
turnersyndrom bu konuda arastir interneten böyle bir sey varmis diye arastirdim doktorlara söyledim öyle arastirdilar
evet dedilerrrr simdi senede bir gidiyorz doktor konrolune hormon ilaclari icin gec kadi doktorlarr
aybasi oldu birde ilacla boyu uzuyormus ama ben interneten bulana kadar doktor hatasii kizim kisacik kaldi
benim dünya tatlisi bir tanem ahh ahh eskiler geldi gözümün önüne kizimin bunalimlari her kez uzayinca kizim ben kücük kaldim diye feryatlariii siz gec kalmayin doktolar icin önemli deyil ama bir cocugun hayati icin önemlii

allah yardimcin olsun önceeee benim kizimda 8 yasini biraz gecince aybasi olmustu cok cektik cokk
tabi eskiden bu konuda sifir bilgi simdi kizim 24 yasinda
erken aybasi olunca cocuk okulda ögretmenine söyleynce 1 ay okula gitmedii
bunalima girdi boyu kisa kaldii hala bunalimda boy konusunda doktorlar bilgisizdi bu konuda
turnersyndrom bu konuda arastir interneten böyle bir sey varmis diye arastirdim doktorlara söyledim öyle arastirdilar
evet dedilerrrr simdi senede bir gidiyorz doktor konrolune hormon ilaclari icin gec kadi doktorlarr
aybasi oldu birde ilacla boyu uzuyormus ama ben interneten bulana kadar doktor hatasii kizim kisacik kaldi
benim dünya tatlisi bir tanem ahh ahh eskiler geldi gözümün önüne kizimin bunalimlari her kez uzayinca kizim ben kücük kaldim diye feryatlariii siz gec kalmayin doktolar icin önemli deyil ama bir cocugun hayati icin önemlii
Cok gecmis olsun ablacim bilmiyorum kizimin boyu normal iste doktor birsey soyler tedavi olursa ay ya cok uzuldum bak tesekkurler paylastiginiz icin

Evet hep kotu dusunuyorum esimde birgun olsun iyi dusun diye kiziyor zaten
Ama belli bir süre etrafındakilere bıkkınlık verebilirsin cnm onu geç hem yaşamdan zevk almazsın hem de Allah korusun hasta da olabilirsin vesvese mi desem sürekli evham içinde olmak seni de bezdirir yakınlarını da çaresine baj arkadaşım ben kurtuldum şu an umursamaz moddayım çok rahatım arada oluyor ama geçiyor

Cok gecmis olsun ablacim bilmiyorum kizimin boyu normal iste doktor birsey soyler tedavi olursa ay ya cok uzuldum bak tesekkurler paylastiginiz icin
tesekürler benimkizimin boyu 11 yasina kadar normaldi ne oldu anlamadi kizim öbür cocuklar uzarken kizimin boyu durdu simdi boyu 11 yasindaki boyu 140 cm öyle kaldii

Bir yaşında demişsiniz erken ergenlik olamaz hormonsal bir sorundur büyük ihtimalle, geçmiş olsun

Hormonlu gıdalar yemiyelim, yedirtmeyelim lütfen. Özellikle tavuk, yumurta, et ve süt ürünleri.

İnşallah bebişinizde bişey yoktur. Acil şifalar

X