- 8 Eylül 2019
- 305
- 337
- 53
- 24
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde devar aynı durum yaşta aynıKızım 8,5 yaşında ve göğüslerinde tomurcuklanma başladı. Ama henüz tüylenme yok. Endokrinoloji bölümüne gittik. Değerleri normal dedi sadece hormonlarının bazılarında hareketlenme var dedi. Boyu 1.33 o da normal dedi anı artış da yok dedi. Takıp edicez dedi sadece.
Internette okuyunca tomurcuklanmadan 2 yıl sonra adet görür diyor. 2 yıl sonra 10 yaşında olacak. Çok erken değil mi? Böyle bir durum yaşayan var mı? Çok endişeliyim.
Dr a gittiniz mi pekiBizde devar aynı durum yaşta aynı
Dr a gittiniz mi pekiBizde devar aynı durum yaşta aynı
Keçiboynuzu neden yasak acaba? İlk defa duydum bunu. Bende habire keçiboynuzu pekmezi veriyordum kızlarıma. Acaba o mu tetikledi ergenliğiOğlumda buna benzer bişi yaşadık. Bize de kesin bi şekilde ergenliğe girmiş demediler. Ama sizde olduğu gibi takip ediliyoruz. Ek olarak doktor tavuğu yasakladı. En çok hormon ondaymis. Çok çok nadir olarak gezen tavuk bulursak ancak o zaman yesin dedi. Bi de keçiboynuzu ve içinde keçiboynuzu olan hersey kesinlikle yasak bize.
Keçiboynuzu neden yasak acaba? İlk defa duydum bunu. Bende habire keçiboynuzu pekmezi veriyordum kızlarıma. Acaba o mu tetikledi ergenliği![]()
Propolis ve balık yağı için de aynısı söyleniyor, doğru mu bilmiyorumKeçiboynuzu neden yasak acaba? İlk defa duydum bunu. Bende habire keçiboynuzu pekmezi veriyordum kızlarıma. Acaba o mu tetikledi ergenliği![]()
5. Sınıfı bitirdiğimde memelerim büyümeye başlamıştı. 10 yaşındaydımKızım 8,5 yaşında ve göğüslerinde tomurcuklanma başladı. Ama henüz tüylenme yok. Endokrinoloji bölümüne gittik. Değerleri normal dedi sadece hormonlarının bazılarında hareketlenme var dedi. Boyu 1.33 o da normal dedi anı artış da yok dedi. Takıp edicez dedi sadece.
Internette okuyunca tomurcuklanmadan 2 yıl sonra adet görür diyor. 2 yıl sonra 10 yaşında olacak. Çok erken değil mi? Böyle bir durum yaşayan var mı? Çok endişeliyim.