• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken ergenlik

Sırf laf olsun diye yorumuma beğenmedim demişsiniz.halbuki ben sizin, 2 yaşında adet oldu ,5 yaşında doğum yaptı gibi saçma sapan cümleniz için beğenmedim dedim.aklınız mantığınız 5 yaşında çocuğun doğum yaptığı alıyor mu?5 yaşında doğum yazmışsınız.farkındaydız değil mi?
Haber yazisi. Uydurmadim herhalde. Keşke önce arastirsaydiniz. Hormonlar iki yaşında bir çocuğun bile adet olmasına sebep olabiliyor demek istedim. Günümüzde ilaçlarla bu geciktirilebilir ama elli yüz yıl önce bu mümkün olmamış demek ki. Ayrıca beş yaşında doğum yapan çocuk haberini benim uydurmuş ya da buna safça inanmış olduğumu dusunmeniz son derece absürt. Bir şeyi araştırmadan yargıda bulunmayı bırakın önce. Aile içi tecavüz dolayısıyla yargıya intikal etmiş bir olay. Karın şişliği ile doktora götürülüyor, Dr röntgen çekince karında iskelet görüyor, zaman gelince sezaryenle alıyorlar

Son düzenleme:

Eklentiler

• Screenshot_2020-12-28-11-43-13-729_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-12-28-11-43-13-729_com.android.chrome.jpg
    82,3 KB · Görüntüleme: 37
Haber yazisi. Uydurmadim herhalde. Keşke önce arastirsaydiniz. Hormonlar iki yaşında bir çocuğun bile adet olmasına sebep olabiliyor demek istedim. Günümüzde ilaçlarla bu geciktirilebilir ama elli yüz yıl önce bu mümkün olmamış demek ki. Ayrıca beş yaşında doğum yapan çocuk haberini benim uydurmuş ya da buna safça inanmış olduğumu dusunmeniz son derece absürt. Bir şeyi araştırmadan yargıda bulunmayı bırakın önce. Aile içi tecavüz dolayısıyla yargıya intikal etmiş bir olay. Karın şişliği ile doktora götürülüyor, Dr röntgen çekince karında iskelet görüyor, zaman gelince sezaryenle alıyorlar
Yapmayın ne olur.bu haberi bende gördüm.her gördüğünüze de inanmayın bir zahmet...akıl var mantık var..birde resmi eklemişsiniz..kardeş olmadıkları ne malum..cüce insanların bile boydan dolayı doğum yapmaları zor iken 5 yaşındaki 100 cm çocuk nasıl doğum yapıyor.?nasıl 9 ay çocuk taşıyor?pesss😠

Merhaba, kizinizi doktora goturdunuzmu acaba? Bizde su an oyle bir durum yasiyoruz. Ne yapacagimi bilemedim

Back