• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Erken Ergenlik olabilirmi?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

HayriyEla

Hayatımın yeni rengi ELA
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
75
1
86
Antalya
Kızlar merhaba 30 nisan 2009 doğumlu 1 yaşında kızım var 4-5 ay önce sol göğsünde hafif bir şişlik farkettim doktorumuza sorduğumuzda kız bebeklerde olabileceğini zamanla düzeliceğini söyledi dün başka bir doktora götürdük kontrole bizden hormon tetkikleri usg ve kemik yaşı tesbiti için el bilek grafisi istedi içinizde böyle bir durum yaşayan varmı dünden beri gözüme uyku girmiyor ne olur bana yardımcı olun kızımın gelişimi gayet normal ne olabilir sizce???:çok üzgünüm:

Normaldir ya. Erken ergenlik hakkında bir bilgim yok. O kadar erken olur mu bilmiyorum. Ama varsa da herhalde milyonda bir görülen birşeydir. Bu kadar düşük bir olasılığın size denk geleceğini düşünmeyin. Pek mantıklı gelmedi bana söyledikleri. Sonuçta bir hormonel bozukluk olsa tek göğüste değil iki göğüste şilik ya da büyüme olması gerekmez mi?

yok canım 1 yasında olmaz bu hadı 6 7 olurda 1 olmaz bebeklerde oluyor evet ama dr sızı tsm anlamıyla rahatlatmak ıcın ıstemıstır

Back