• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken ergenlik mi :( acil

Kahvekokusu34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.715
1.064
133
Herkese iyi geceler oğlum 5 bucuk yasin da bu gün uyuduktan sonra karnında hafif şişlik hissettim sanki flaş ile bakim dedim genital bolgesin de hafif ayva tüyleri var ışıkla bakınca görünüyor bi tek :( dr gitmelimiyim başına böyle bir şey gelen varmi yoksa normal mi acaba normal de kılları gür bi cocuk saçı kası çoktur:(

Benim önceden çalıştığım yerdeki yardımcı ablanın kızına öyle bir teşhis konulmuştu. Yanlış hatırlamıyorsam eğer geciktirmek için iğne yapıyordu sanki doktor. Ama sonra işten ayrıldım akıbetinden (ne kadar geciktirebildiklerinden) haberim yok. Üzülmeyin lütfen. Bir an önce doktora götürün kızınızı.

Benim önceden çalıştığım yerdeki yardımcı ablanın kızına öyle bir teşhis konulmuştu. Yanlış hatırlamıyorsam eğer geciktirmek için iğne yapıyordu sanki doktor. Ama sonra işten ayrıldım akıbetinden (ne kadar geciktirebildiklerinden) haberim yok. Üzülmeyin lütfen. Bir an önce doktora götürün kızınızı.
Kız değil erkek :(

Sanmıyorum, ırsi olduğunu düşünüyorum. Esmer bir oğlansa kaşları gür, bıyık bölgesi tüylerle hafif gölgelenmiş olabilir, vücudunun da ince tüylerle kaplı olması olasıdır. Siz yine de paketli gıda, raf ürünü çok tüketiyorsa kesmeye bakın; bir de değerlerine bir baktırın.

Sanmıyorum, ırsi olduğunu düşünüyorum. Esmer bir oğlansa kaşları gür, bıyık bölgesi tüylerle hafif gölgelenmiş olabilir, vücudunun da ince tüylerle kaplı olması olasıdır. Siz yine de paketli gıda, raf ürünü çok tüketiyorsa kesmeye bakın; bir de değerlerine bir baktırın.
Aslinda beyaz tenli , ama esmer yani kaşı gözü filen siyah baya eğer bilginiz var ise özel den resmini atsam :( anlamısiniz bıyık bölgesi de tüylü:(

Saçı keşı da çokmuş,belli ki kıllı bir çocuk. Ama yine de doktora götürmekte fayda var,bir kan tahlili her soruya cevap verir. İçinizi ferah tutun.

Saçı keşı da çokmuş,belli ki kıllı bir çocuk. Ama yine de doktora götürmekte fayda var,bir kan tahlili her soruya cevap verir. İçinizi ferah tutun.
Acaba hangi kan testlerini istiyorlar :( evet kıllı bi cocuk , ben de genetik dir diye dusundum ama anne yüreği bir de böyle sorim dedim :(

Saçlı baya kaşları filen de çok, koltuk altın da yok ayva tuyu genital de var ama ışık ile bakınca fark ettim , kalin değil tüyler ay çok korktum :KK43:
Ayva tüyü normal zaten tüm vücudumuz tüylerle kaplı. Sizin oğlunuz esmer sanırım bu sebeple belli oluyordur.

Hepimizde var bu korku maalesef. Bende kızımda sürekli arayışa giriyorum. Göğüs büyümesi varsa anca hormon testi yapıyorlar. En son dr öyle söyledi şimdi hep gözüm orada sanki büyümüşler gibi geliyor üstelik. Annelik işte.. Gittiğiniz kontrollerden birinde dr unuza yine de danışın içiniz rahatlar en azından.

Ayva tüyü normal zaten tüm vücudumuz tüylerle kaplı. Sizin oğlunuz esmer sanırım bu sebeple belli oluyordur.

Hepimizde var bu korku maalesef. Bende kızımda sürekli arayışa giriyorum. Göğüs büyümesi varsa anca hormon testi yapıyorlar. En son dr öyle söyledi şimdi hep gözüm orada sanki büyümüşler gibi geliyor üstelik. Annelik işte.. Gittiğiniz kontrollerden birinde dr unuza yine de danışın içiniz rahatlar en azından.
Tesekur ederim yorumun için:( Anne olmak zor Hele ki benim gibi evhamli takıntılı Anne olmak daha zor

Ergenliğe girişte ayva tüyü olmuyor direkt kıl oluyor bence sadece tüylü bir çocuk ama içiniz rahat etmiyorsa bir doktora götürün.

Ayva tüyü demediniz mi. Yani ışıkta görülen sarı kıllar değil mi… onlar benim yüzümde de var 😂 ergenlik başlangıcında çıkan kıllar koyu renkli olur.

Back