slm arkadaşlar ben 26 mayıs 2010 doğum yaptım 28 hafta 6 günlüktüm bebeğim 1030 gr doğdu boyu 36 santim şuan küvezde..ilk ağzından solunum verdiler daha sonra ağzından beslemeye başladılar vve şuan süt getirmeye başladım kızım inş iyi olacak dualarınız kızımla birlikte olsun....
canım sakın uzme kendini bak sute baslamıssın senin sutun onun toparlanmasını hızlandıracak. Bana doktorum her seferinde sakın yılma diyordu sut konusunda sagarak vermek inanılmaz zor ama psikoloji cok onemli o verdikleri antibiyotiklerden bile yararlı senin sutun guclu ol bebgini alırsın saglıkla kucagına insallah dualarım seninle hepimiz yasadık bunları korkma
cnm sütünü her 3 saatte bir süt gelsin gelmesin 15 er dk sağ.Yoksa sütün azalır ve kesilir.Ben bu yöntemle 65 gün hastaneye süt taşıdım.Hala da bebeğime sadece anne sütü veriyorum.gece gündüz deme sağ cnm.Bebeğine verebileceğin en buyük hediye o çünkü.
ınş guzelkl gunler canım benımkılerde aynı senın haftanda dogdular uç ay kuvez yolu beklemdım cok sukur ıyıyız kızın guçlu bunu unutma ınş eve gıtmeeeeeeee yakındıre
canım benim gözün aydın öncelikle bebğin benim bebğimde 1100 gr doğmuştu biz 45 gün küvezde kaldık ama belliki senin bebeğin daha iy durumda kısa zamanda topralmış kendini kilosu nekadar emzirmek için çok erken değilmi acele etme bence bizim bebklerin öncelikle kilo alması çok önemli çünkü anneden emme onları çok yoruyo yeterince beslenemiyolar ve daha yavaş gelişyolar seinfeld arkadaşın dediği gibi bol bol sütünü sağ sakın erteleme gece bile kalk sağ dediği gibi sağ bu çok önemli bende 40 gün boyunca sağıp besledim ama düzenli sağamadığım günlerde sütüm bebğe yetmemeye başladı ve şimdide mamayla birlikte veriyom çok şükür çok çabuk gelişiyo şuan 2500 gr ve hala sütümü emerken daha az lkilo alıyo v ebu yüzden hala sağıp veriyom arada emziriyom sakın hastalanmasını falan dert etme üzlme sütün için çok önemli bide sütünün fazlsını sakla buzlukta inanılmaz ihtiyaç oluyo sonra çünkü çok hızlı artıyo beslenmeleri ve sağmadan dolayı yetmediğigünler olacak Allah şimdiden yardımcın olsun