Erken doğum tehlikesi nedeniyle hamileliğini hastanede geçirenler...

canım benim hikayemide biliyorsun sanırım bende baştan itibaren hep riskli idi hep yattım ama 26 da kasılmalar başladı 28 de hast. acil yattım oradaki doktor acil beni doğuma alacaktı benim doktorum o arada kıbrısta idi allahtan yetişti imdadıma geldi ve hemen endol fitil ve adalat kullanarak kasılmalarım yavaşladı ve 32ye kadar bu endol fitil sayesinde gelebildim ben 5 gün kaldım hastanede ben 32. haftadada muayene gittim doktor şüphelendi elle vajinadan baktı 2 cm açılma var dedi ama bebek doğum kanalına inmiş dedi ve beklemeyelim dedi apar topar eve dahi gelmeden ben hastaneye yattım 2 saat sonrada doğum gercekleşti allaha şükür ama ben mucizelerimi doktorlarıma borçluyum

Canım rahim ağzı yetmezliği konusunda bir arkadaş var.6 cm açıklıkla 3-4 ay yatakta yatmış.37. haftasında doğum yapmış..ben de endol fitili dr uma sordum ama eğer bebeğin suyu fazla ise kullanılabilir dedi.değilse bebeğin suyunun azalmasına ve bebeğin kalbinin delik olmasına yol açabilir dedi..bu yüzden kafam karıştı..gerçi ilk 3 ay dolunca beni yüksek riksli gebelikler uzmanına yönlendiriceğini söyledi..nidilat ve preparı çok duyuyorum.adalat daha mı etkili acaba...CADIARZU magnesium diasporal da etkiliymiş kasılmalar için..femalexx diye bir dr arkadaş var.ona dr günde 3 kez magnesium önermiş..sanırım bir de progesteronu bırakmıyoruz,devam ediyoruz doğuma dek..yani ilk 3 kullan sonra bırak durumu olmuyor bizim gibi riskli hamileliklerde....

canım serklaj yapılacakmı sana .
bu sefer ihmal etmez doktorun sanırım.
bu bahsettiğin 3-4 ay yatakta yatan kişi serkjaj yapılmadan atlattı.
6cm açılma ile 37. haftaya gelmiş mucize gibi.

benimde kasılmalarım erken başlamıştı. hiç bir ilaç kullanmadan 35. haftaya kadar geldim. Kasılmalar yalancı kasılmalardı .onun dışında çok rahat geçiyordu hamileliğim. yatmadan gezip tozarak geldim bu haftalara.Ama 35. haftada bir gün eşim beni çok sinirlendirdi o günde kontrolüm vardıı. ntsye bir girdim %100 sancılarım başlamış tansiyonum 9/16 olmuş..
doktorum malesef izindeydi. başka doktor baktı bana.İlkten açılma yoktu. Kocaman göbeğim semsert oluyor toplanıyordu.Doktor çok panik oldu.Korktu. yollamadı beni eve . 2 saat sonra ebe baktı. 2cm açılma olmuş göya.
bebeklere birşey olur diye hiç beklemeden acil sezeryana alındım.Bebeklerim doğdular küveze girmeden kucağıma geldiler. Niye doğduk erkenden der gibi mışıl mışıl uyuyorlardı. Benim kendi doktorum olsa doğumu kesin geciktirmeye çalışırdı. başka doktorlar risk almak istemiyorlar.
Keşke kendi doktorum olsaydı o zaman.
İyikide kendi doktorun yetişmiş canım. yoksa başka doktorlar hemen sezeryana alıyor.

canım serklaj yapılacakmı sana .
bu sefer ihmal etmez doktorun sanırım.
bu bahsettiğin 3-4 ay yatakta yatan kişi serkjaj yapılmadan atlattı.
6cm açılma ile 37. haftaya gelmiş mucize gibi.

evet aksilik olmazsa yaptırıcam canım.edamecrin 11. haftasında yaptırmış ikizlere hamileyken..

evet aksilik olmazsa yaptırıcam canım.edamecrin 11. haftasında yaptırmış ikizlere hamileyken..

o zaman sen başka birinden bahsediyorsun galiba canım.
beenim dediğim kişi 26. haftada nerdeyse doğuruyormuş açılma olmuş. serklaj olmadan 37. haftaya yatarak geldi.

o zaman sen başka birinden bahsediyorsun galiba canım.
beenim dediğim kişi 26. haftada nerdeyse doğuruyormuş açılma olmuş. serklaj olmadan 37. haftaya yatarak geldi.

Canım 6 cm lik açıklık olan başka bir arkadaş.edamecrin değil..adı aklımda değil şu an..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…