Merhaba erken dogum riskim var benim merak ettigim acaba,sutum var midir yani sut kacinci ayda olusur ya da nasil anlariz suanda da varligini ? 6 bucuk aylik hamileyim arada sancilarim sıklasiyo hastanede mama veriyolarmis ama ben sutumun yararli olacagindan onu almasini istiyorum
Canim nasıl anladilar erken doğum riski olduğunu merak ettim de bende 21. Haftada giriyorum.
Canim karin agrim cok oluyodu boyle sanci gibi beni cok sıkıştırıyodu acile ggidince 6.ayda oldugumdan midir nedir hemen nst ye bagladilar sancilar orda da cikinca yatis verdiler sonra igne falan bi kac gun takip ettiler boyle bi risk var ama endise etmeyin simdilik sorun yok dediler rahim agzini doguma kadar tikayan tikac hani bizimde nişan gelmesi dedigimiz olay duruyomus hala bbende bozulmamis ama sanci vardi iste
Tesekkur ederim temennileriniz icin bakalim hersey nasip kismet sanciya gelince de adet sancisindan daha tuhaf daha agrili ve yogun sabaha karsi beni uykudan uyandiriyodu belime vuruyodu agri bide inanilmaz sıkıştırıyo insani Allah hepimize herseyin hayirlisini versin