- 29 Ekim 2007
- 2.174
- 1.026
- 698
- 41
canım merhaba inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın bende de 30 lu haftalardan sonra aynısı olmuştu gerilik vardı önce 1 hafta 2 hafta sonra 5 haftaya kadar geriledi ve son zamanşarda tansiyonumda fırladı şükür bebişimi düşük kiloluda olsa 37. haftada hertürlü organ gelişimini tamamladıktan sonra kucağıma aldım bende ölümlerden döndüm şuan 21 aylık ve çok yaramaz o el kadar şey büyüdüde neler yapıyor teyzesi bir görsen yani demek istiyırumki tansiyonun falan yükselmiyorsa bebeğininde gelişimi iyiyse stres yapma varsın biraz zayıf doğsun ama sağlıklı olsun arkadaşlara katılıyorum bencede çok fazla irdeleme ama sürekli kontrol altında ol .ben sıkıntı yaptıkça tansiyonum fırlıyordu ne yersem yiyim hiçbir şekilde kilo olmamaya başlamıştı kesinlikle pozitif ol birde arkadaşım doktorun kan sulandırıcı falan kullandırmıyormu kan akımını kolaylaştırmak için .birde bol bol su iç suyun azalmasın ben doğuma sıfır suyla girmiştim farkında olmadan sızmış başka ne diyim bilmiyorum ama çok fazla bunları düşünmemeye çalış pozitif enerjili ol Allah yardımcın olsun kardeşim