Merhaba kendimi her daraldığımda attığım forumun güzel kadınları. Ben biraz zor hamile kaldım hamileliğimi depremi yaşadığımız günlerde öğrendim ve hep sorunlu ilerledi bir süre kadın doğumlular bakmadı bir süre randevu almadılar ve ilçede devletteki doktorum kanamalarım oluyor diye sürekli düşebileceğini söylüyordu sıkıntılı süreç geçirdim özel hastanede kontrole gidiyorum artık 26+2 olduk benim sorunum önce plesenta plevra idi 20. haftada plesanta yukarı çıktı şükür ama serviks kısalmam var en son karından 27 ölçüldü ama progestanı fitil olarak kullandım vajinal ultrasondan 33 ölçtü uzadı dedi ama benim 22. Haftadan beri 1.1 cm açıklığım var dün nişâne dedikleri mukus geldi bebeğimde aşağıda bu yüzden sürekli ilaçlar kullanıyorum iğne vs dün sürekli de tuvalete gittim doktora gittik acil olarak açılmam artmamış plesantamın biraz uzadığını söyledi eliyle ve vajinal ultrason la baktı yani herşey normal dedi her ihtimale karşı ciğer geliştirme iğnesi yaptılar nst de sancım Çıkmadı biraz belim ağrıdı dün ama yalancı sancı dediler çünkü geçti. Kasık ağırlarım hep var dünden beri de adalat 30 mg kullanmaya başladım doktorum erken doğum riskimi hep söyledi ama dün bile için rahat olsun 32 yi görebiliriz dedi var mı başına gelen yorum yapabilecek olan