Erken boşalma

Girlstalks2024

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2024
62
28
Kızlar merhabalar vajinal olarak boşalmak için ne kadar süre bir penetrasyon gerekiyor? Vajinal boşalma sorunumun temelinde acaba partnerimin erken boşalması mı yatıyor diye merak ettim, ayrıca sertleşmesi de her zaman aynı olmuyor gibi hissediyorum bununla ilgili bir beslenme önerisi vs verebilecek olan var mı?
Partnerin çözmeli tarzı yorumlar için şimdiden söyleyeyim onun bir şikayeti yok dolayısıyla çaba da harcayacağını sanmıyorum ben ona hissettirmeden neler yapabilirim buna göre öneri bekliyorum.

Niye ona hissettirmeden bişeyler yapabilmenin yollarını arıyorsunuz ?
Açık açık tatmin olmak istediğinizi söyleyin bu sizin en doğal hakkınız
Çünkü zaten farklı şekillerde tatmin ediyor, elinden geleni yapıyor memnun kalıyorum. Onu yetersiz hissettirirsem bu konforu kaybederim hiç yaklaşmaz biliyorum. Tatmin oluyorsanız derdiniz ne derseniz de sadece garip geliyor herkesin kolayca yaşadığı bir şeyi bunca sene deneyimlememek bir sorun var gibi hissediyorum. Belki çok daha güzel olacak ikimiz içinde.

ne sıklıkla ilişkiye giriyorsunuz. bir de ne kadar erken mesela
Valla evliliğin ilk yıllarında yalvar yakar zorlaya zorlaya haftada 2 defa anca ilişkiye ikna ediyordum. Çocuktan sonra zaten vakit olmadığı benim de ona yalvaracak kadar bir enerjim kalmadığı için akışına bıraktım, müsait olunca anca, bazen 10-14 günde bir bazen yine haftada 2 yani. Yani içerde kaldığı süre 2 dakika falandır diye tahmin ediyorum.

İlk yıllar hafta da 2 şimdide ortalama haftada 2 yani eşinde isteksizlik de var bekkide erken boşaldığı içinde ilişkiye girmek istemiyor olabilir 2 dakika da gercekden çok kısa süre tedavi sart

İlk yıllar hafta da 2 şimdide ortalama haftada 2 yani eşinde isteksizlik de var bekkide erken boşaldığı içinde ilişkiye girmek istemiyor olabilir 2 dakika da gercekden çok kısa süre tedavi sart
Evet benim de aklıma gelen ihtimalin biri bu uzun uzadıya zevk alsa belki daha istekli olabilir. Diğer bir yorum ve benim kendimi avutma şeklim şu eşim çok fazla kafasında işle yaşayan bir adam ve evliliğimizin ilk yıllarında çalıştığı yerde günde sadece 5 saat uyuyabiliyordu neredeyse sürekli çalışıyordu stresten acillik oluyordu böyleyken de cinselliğe pek ilgisi olmaması normal diyordum ben de.

Yogunda çalışsa uykusuz da olsa yapacak adam yapıyor

bence uzun süre ilişkiye girmediği için çok hızlı boşalıyor olabilir. mesela iki gün üst üste olsa sürenin uzayacağını düşünüyorum. yada aynı gün. sıkıntı bence erken olması değil eşinin isteksiz olması. belki hormonel eksiklik vardır testestoronu düşüktür. bu açıdan yaklaşırsak mesela spor yapsa, beslenmesini testestoron artırıcı besinlerden yapsa daha mutlu olabilirsiniz. siz de ona karşı daha seksi şeyler giyebilirsiniz yada farklı şeyler deneyebilirsiniz. onu harekete geçirmeye yardımı olabilir. kimisi de tersinden şıkayetci. arkadaşımın kocası her gün hatta günde birden çok istiyormuş, o istemiyor diye ilişkileri kötü oluyor.

Benim düşüncem ilişkinin ideali 1 gün arayla en güzeli

Genelde böyle erkekler kadınlardan şikayet eder benim beklentim de buydu sabah akşam isteyecek diye kendimi hazırladım şok geçirdim yani valla kıyafet süs umru değil neden böyle giyindin falan demişti bir keresinde onurum kırılmıştı, evde çıplak gezsem bile bişi olmaz, ama canı isterse de babanne donu giy yürür yani ben anlamıyorum hiç böyle erkek duymadım görmedim. Yani çoğu şeyi denedim. Bir defa macun dahi denedim bana öneren dedi ki ben yedim mi yarım saat duramıyorum benim kocam bir iki of ya bu da rahat durmadı dedi iki kıpırdandı yattı. O zaman anladım mesela iktidarsızlık gibi bişi değil belli ki kafasında istemiyor adam. Kesinlikle kan değerlerinden şüphe ediyorum ama asla doktora gitmez 30 senede bir evlenirken kan vermişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…