Erken boşalma

Ayy ne demek ben senle onun için evlenmedim ne için evlenmiş hey Allahım cevaba bak hiç evlenmeseymişsin o zaman
İlk aylarda demişti bunu o zaman boşanacaktım hatta ve sizin gibi tepki vermiştim. Sonra onu tanıyınca anladım cidden biraz yaşlı anne baba vs böyle bir algısı var bence. Cinsellik olmasa da evlilik yürür gibi inanıyor cidden o saflıkta.

Genelde böyle erkekler kadınlardan şikayet eder benim beklentim de buydu sabah akşam isteyecek diye kendimi hazırladım şok geçirdim yani valla kıyafet süs umru değil neden böyle giyindin falan demişti bir keresinde onurum kırılmıştı, evde çıplak gezsem bile bişi olmaz, ama canı isterse de babanne donu giy yürür yani ben anlamıyorum hiç böyle erkek duymadım görmedim. Yani çoğu şeyi denedim. Bir defa macun dahi denedim bana öneren dedi ki ben yedim mi yarım saat duramıyorum benim kocam bir iki of ya bu da rahat durmadı dedi iki kıpırdandı yattı. O zaman anladım mesela iktidarsızlık gibi bişi değil belli ki kafasında istemiyor adam. Kesinlikle kan değerlerinden şüphe ediyorum ama asla doktora gitmez 30 senede bir evlenirken kan vermişti.

Boyle bir seyi kim onerdi ve nasil yerimde duramadim dedi orayı merak ettim

Yani arkadaşlar ben de böyle bir sorun yaşadım 10 sene böyle gitti sonunda sunla düzeldi bunla düzeldi şunu yaptık ettik veya 40 oldu azdı rahatladık gibi benzer bir tecrübesi olan yoksa diğer seçenekleri denedik veya zaten yapamıyoruz (doktor/terapi) teşekkür ederim herkese

Boyle bir seyi kim onerdi ve nasil yerimde duramadim dedi orayı merak ettim
Bir akrabam, bir erkeğe durumu anlatıp danışmıstım zamanında çünkü normali nedir bilmiyordum sorun var gibi hissediyordum ama emin olamıyordum bir erkek bilir diye o da her erkek yaşar dönem dönem çocuğu olmayan bile çocuk sahibi oldu bununla demişti

Doğrudur ben de yorulsam bile buna özel vakit ayırmak için çabalıyorum aslında önemsemekle alakalı ama işte ben senle onun için evlenmedim falan demişti ilk zamanlar, ne diyebilirsin ki buna.
Ne demek onun için değil. Hayrına mı evlenmiş senle 🤔

Galiba sadece aile kurmak onu mutlu ediyor. Yani bu tarz tepkileri ilk senelerde veriyordum. Artık çözüm getirmiyor çünkü bir yandan ben başka erkekleri de arzulamyorum maalesef seviyorum kocamı o beni arzulasın istiyorum.
Bedava otelcilik hizmeti aslında bu. Sizi kullanıyor.

4 yıldır evliyim erken boşalma durumuna asssla çözüm bulamadım ilk zamanlar dedim ki herhalde çok özlüyor falan ama yani 4 yılda insan çok özlüyo olamaz. yok yok yok girdiği gibi bitiyor her şey. sonra ikinciyi de yapıyoruz mecburen ikincide iyi oluyor ama yani aşırı sinir oluyorum bütün büyü bozuluyor onu üzmekte istemiyorum ama isteksizleşiyorum öyle olunca.
zamanında çok mu mastürbasyon yaptı anlamıyorum yani...

4 yıldır evliyim erken boşalma durumuna asssla çözüm bulamadım ilk zamanlar dedim ki herhalde çok özlüyor falan ama yani 4 yılda insan çok özlüyo olamaz. yok yok yok girdiği gibi bitiyor her şey. sonra ikinciyi de yapıyoruz mecburen ikincide iyi oluyor ama yani aşırı sinir oluyorum bütün büyü bozuluyor onu üzmekte istemiyorum ama isteksizleşiyorum öyle olunca.
Çok doğru yarıda kalıyorsunuz ve odaklanma bitiyor

Yani beni öylece bırakıp gitmez zaten ilgilenir ve tatmin eder yoksa bu kadar sene evlilik yurumezdi fakat bu penis vajina ile olmuyor bunun için açıkçası doktora vs bişiye gitmesi gerekeceği için asla kabul etmez.
Sizi üzmek istemem ama 2 dk için donunu indirmeye değmez ve kabul edilemez bi durum selam verdi geçti olur yaw.İster elle ister oral yaparak sizi tatmin etsin fark etmez bu 2 dkcığın telafisi olamaz. Bir de ısrar ettiğinzden bajsetmişsiniz o zaten olayın vahametinin net göstergesi.Zaten 2 dk sürecek bi eylem için neyin ısrarı? Üzgünüm ama bu olaylar böyle olmaz olamaz.

öyle olunca bazen beni sıkıştırıyor sırf 2 dk için abdest alma telaşına köşe bucak kaçıyorum yeminle :KK70: ki benim libidom da iyidir aslında asla isteksiz biri değilim ama sıkılıyorum gir çık bitti olunca
5 dakika bile olsa değmez yargilamiyorun oda sonucta kendi istediği için erken gelmiyor ama tedavi olmayı direk kendileri istemeleri ilaç almaları gerekir böyle 2 dakika 5 dakika da bitiyorlari görünce şükrediyorum Allah'a şükürler olsun🧿🧿

5 dakika bile olsa değmez yargilamiyorun oda sonucta kendi istediği için erken gelmiyor ama tedavi olmayı direk kendileri istemeleri ilaç almaları gerekir böyle 2 dakika 5 dakika da bitiyorlari görünce şükrediyorum Allah'a şükürler olsun🧿🧿
Ben mecburen elle boşaltıp sonra ilişki yaşıyorum çoğu kez çünkü ikinci sefer daha uzun sürüyor. hani ikinciye o kuş kalkmasa çok büyük sorun olurdu benim için Allahtan kuş her zaman hazır ve nazır :KK70:

Sizin ikinci oluyormuş en azından biz de başka yok kişinin kendisi çözecek o zaman sadece

Sizi üzmek istemem ama 2 dk için donunu indirmeye değmez ve kabul edilemez bi durum selam verdi geçti olur yaw.İster elle ister oral yaparak sizi tatmin etsin fark etmez bu 2 dkcığın telafisi olamaz. Bir de ısrar ettiğinzden bajsetmişsiniz o zaten olayın vahametinin net göstergesi.Zaten 2 dk sürecek bi eylem için neyin ısrarı? Üzgünüm ama bu olaylar böyle olmaz olamaz.
İyi de o da olmazsa ben yine tek başımayım onu napcaz

Yani bunu tedavi olunacak bişi olarak görmüyor adam çok mutlu sjhshshjs bari nasıl ikna edeyim onu da söyleyin

X