Erken boşalma ve ayrilik

daha uzunu daha kısası olmakla birlikte 30 dakika, 45 dakika civarı ideal ve yeterli görülüyor.tabi önsevişmesi falan filan süreden çıkartılabilir.daha uzun daha iyidir ama en az 20 dakika deniyor gibi.anlattığın kadarıyla bu adam sevişmeyi de bilmiyor.yat, kalk sen üste gel, şunu yap falan diyerek cinsellik olmamalı.kendi kendine gelişmeli herşey.öğretmeye çalışsanız olmaz mı?

Yoo süren var.kendim tecrübe ettim.

Ne sıkıcı olacak 4 saat yataktan çıkmam valla.ki yapmışlığım da çok.seks gibisi var mı be.ama üst düzey bir ten uyumu gerek.yokss dediğin gibi sıkıcı oluyor.

Erken boşalıyor olabilir önemli olan senin o esnada zevk alıp almadığın senin orgnzm veya boşalıp boşalmadığın boşanmak en son çare olmalı peki neden erotik film izliyorsunuz acaba kocanız bu yüzden dışarda da başka kadınlara bakıyır olabilir mi sonuçta filmde bakıyor dışarda bakınca mı sorun oldu?

o onun demesiyle olmuyor öyle. hem boşanmada kusurlu zaten hem de çocuklarla sizi tehdit mi ediyor? o konuda içiniz rahat olsun boşandıktan sonra yeniden evlenebilirsiniz çocuğunuzda gayet sizde kalmaya devam eder

Ben bu konuya acayip takıldım
1- siz eşinizin erken boşalması olup olmadığını bir gurup arkadaşınızın verdiği sürelerden nasıl tespit ettiniz. siz anlamıyor musunuz? şayet erken boşalması varsa, dolayısıyla sizde tatmin olamaz, zevk alamazsınız
2- birlikte doktora gitmiş terapiye gitmişsiniz ki bunu her erkek kabul edip gitmez.
eşinizin iyi bir eş ve baba olduğunu yazmışsınız. o zaman siz tam teşhis ve tedaviyi almamışsınız.
bende eşimle böyle bir problem yaşamıştım. benim bundan rahatsız olduğumu anlayınca, bana söylemeden gizlice doktora gitmiş. doktor benimde gelmemi istemiş. utana sıkala bunu açıkladı. beraber gittik. 20 dakikada problemi çözdü.
yani demem o ki mutlaka bir çözümü var. yıkmayın yuvanızı. her şeyi konuşun.

Bizde baştan ben tatmin olduktan sonra o giriyor ama direk geliyor sonra macunla falan 3 4 ayda bir ikincisinde 2 3 dk gidip gelebiliyor malesef çok kötü bir durumdayım Allah kimsenin başına vermesin
2..3 dakika da az konu acilali uzin zaman olmuş var mı bir gelisme

Aynen öyle arkadaslar mutlaka bir çözümü varmış bilmedigimiz çok şey varmış eşimin de sorunu hem bilinçsizlik hem de psikolojikmis şükür çözüldü hepiniize teşekkürler

O kadar süre mümkün değil mi ?
İnternette ne kadar genel ereksiyon süresi?

Benim eşimde de vardı bu, hiç dile getirmeden eşimi sevişmeye daha uzun tuttum biraz daha hafifledik diyebilirim . Kendini daha iyi kontrol edebiliyor . İlk olarak öncelik ben oluyorum sonra kendisi . İnşAllah aşarsınız bu durumu gerçekten çok can sıkıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…