Bizde baştan ben tatmin olduktan sonra o giriyor ama direk geliyor sonra macunla falan 3 4 ayda bir ikincisinde 2 3 dk gidip gelebiliyor malesef çok kötü bir durumdayım Allah kimsenin başına vermesinKonunuzun tamamini okuyamadim ama benim de eşimde erken boşalma problemi var eşim öncesinde beni eliyle tatmin ediyor sonrasında ben yeter dediğim zaman birlikte oluyoruz.. kısacası ön sevişmeyi biraz uzun tutuyoruz sizde konuşup bu şekilde deneyebilirsiniz
Bizde de aynı sorun 10 yıldır çoğunda tatmin bile olmuyorum yine önce sizi tatmin etmeyi düşünebiliyor eşinizBizde baştan ben tatmin olduktan sonra o giriyor ama direk geliyor sonra macunla falan 3 4 ayda bir ikincisinde 2 3 dk gidip gelebiliyor malesef çok kötü bir durumdayım Allah kimsenin başına vermesin
Aslında çoğu ilacı aldık kullandık ise yaramadi ama yinede özelden yazarsaniz da olur burdan sa olabilieBu konuda bir ilaç vardı tabi burada isim vermek veya önermek istemem doğru olmayabilir ama eski partnerim böyle bir durum yaşadığını ve ilaçla bu süreyi uzatabildiğini söylemişti bana. Evli olmadığım için açıkçası çok umursamadım o sıralar ama evlilikte bu gerçekten büyük bir problem olabilir
Hiç bir sekilde duramiyor egzersizi de çok yaptı cinsel terapist de de yapılacakları yaptı hiç bir işe yaramadı yeni evliyken bu süre 20 30 saniye git gel dur seklindydi 5 senedir girdiği gibi cikiyor. Hiç bir şekilde kendini tutamiyorkısa dediğiniz süre ne kadar? siz tatmin olmuyorsunuz anladığım kadarıyla.
nasıl ki kadınlara haz ve sağlık için kegel öneriliyorsa, erkekler için de benzer bir egzersiz işe yarayabilir. boşalma anı geldiğinde zevke karşı koyup devam etmeyi öğrenebilmesi gerekiyor. geçenlerde eşimle ‘en erken ne kadar boşalabilirsin’ gibi bir deneme yaptık, 50 saniye sürdü veya sürmedi, normalde bu süreden çok çok daha uzun sürüyor. eşiniz mastürbasyonla yap-bitire alıştığı için böyle sorunlar yaşanıyor bence. boşalmaya yaklaştığında çıkıp beklesin idrarını tutmaya çalışır gibi, sonra tekrar devam etsin, bunu tekrarla yapın. belki faydasını görürsünüz.
faydası olmazsa da bu boşanmak için tek başına yeterli bir sebep. üstelik sizde sadakat problemi de varmış
çok üzüldüm, olmuyorsa olmuyor demek ki. 2-3 dakika ise geliştirilebilir ve bir orta yol bulursunuz diye ummuştum ama çok zor gözüküyor. boşansanız Allah sizi cezalandırmaz inşallah, çünkü bu evliliğin fıtratına aykırı maalesef.Hiç bir sekilde duramiyor egzersizi de çok yaptı cinsel terapist de de yapılacakları yaptı hiç bir işe yaramadı yeni evliyken bu süre 20 30 saniye git gel dur seklindydi 5 senedir girdiği gibi cikiyor. Hiç bir şekilde kendini tutamiyor
Ereksiyonun devam ettiği dakikalar mı bunlar? Sertleşme bu kadar süremez mümkün değil. Bunlar rocco’yla evli galiba20 30 45 dk 1 saat civarlarında gerçekten doğrumu
Gitmediyseniz doktora gidin, bir çaresi vardır mutlaka. Arkadaşlarınızın söyledikleri doğru değil ama sizinki de normal değilHiç bir sekilde duramiyor egzersizi de çok yaptı cinsel terapist de de yapılacakları yaptı hiç bir işe yaramadı yeni evliyken bu süre 20 30 saniye git gel dur seklindydi 5 senedir girdiği gibi cikiyor. Hiç bir şekilde kendini tutamiyor
Onsevismeyi katmazsak 20 neyse de fazlası eziyet yani, sevisirken "ne kadar uzun o kadar güzel" diye bir kural yok. Önemli olan her iki kişi için de yeterli olan bir süre, ki sizde adam saniyelerle yarışıyor20 30 45 dk 1 saat civarlarında gerçekten doğrumu
Yoo süren var.ben birkaç kişiye denk geldim.Ereksiyonun devam ettiği dakikalar mı bunlar? Sertleşme bu kadar süremez mümkün değil. Bunlar rocco’yla evli galibabütün sevişmedir bahsettikleri. İnternete bakmadın mı genel ereksiyon süresi nedir diye? Eşin senden önce mastürbasyon yapsın, sonra siz beraber olun o zaman süre uzar.
Yenisini bulamamak, cinsellik yaşayamadan ölüp gitmek falan.... ne oluyoruz ya.bu nasıl karamsarlık, bu nasil mesaj ?.içimi daralttiniz.bu korkularla yaşanir mi?. Kimse böyle düşünmemeli.Onsevismeyi katmazsak 20 neyse de fazlası eziyet yani, sevisirken "ne kadar uzun o kadar güzel" diye bir kural yok. Önemli olan her iki kişi için de yeterli olan bir süre, ki sizde adam saniyelerle yarışıyor
Ne denir ki, böyle ömür geçmez.
Sevgili olsanız ya da yeni evli olsanız, ya da çocuklarınızla kendi evinize çıkacak ekonomiye sahip özgür bir kadın olsanız "kesinlikle boşanın" derdim.
Ama mantıklı düşünürseniz gideceğiniz yer 2 çocukla annenizin evi. Cinsellik yok diye ayrilacaksiniz ama bu şekilde yeni birini bulabilecek misiniz - risk yani . Cinsellik yok diye kocayı bırakıp yeni adam da bulamayıp cinsellik yaşamadan yaslanıp ölmek de var işin ucunda..
Belki de boşanmadan önce teknolojiden yararlanmak daha iyi olabilir. Kocanizla Onsevismeyi uzun tutun, internetten sipariş vereceginiz manuel dildolar ya da titreşimli vibratorlerle, elle dille vs sizi tatmin etmeye çalışsin. Siz rahatlayinca da kendi işini görsün.
En azından bir denemeye değer bence
"Konu sahibi henüz sevgili olsa, yeni evli olsa, kendi evine çıkacak ekonomik özgürlüğü olsa kesinlikle boşan derim" yazmıştım ilk cumlemde.Yenisini bulamamak, cinsellik yaşayamadan ölüp gitmek falan.... ne oluyoruz ya.bu nasıl karamsarlık, bu nasil mesaj ?.içimi daralttiniz.bu korkularla yaşanir mi?. Kimse böyle düşünmemeli.