Erken boşalma sorunu var denilir mi

2 dakika bile girmiyorsa artık...

Bu erken boşalma değil, süre gayet normal. Yine de size yeterli gelmiyorsa adama performansı yetersizmiş gibi hissettirmeyin ama daha fazlasını istediğinizi söyleyebilirsiniz. Çözüm olarak,

1) Eliyle veya oral yolla sizi boşaltabilir.
2) Geciktirici kullanabilir.
3) Hap vb kullanabilir.

Tercih sizin.

Ben problem olduğunu sanmıyorum. Ayda bir bulusuyorsunuz ilk ilişkide erken boşalır ama iki veya üçüncü deneme daha uzun sürer

Merhaba ben geçen gün eşimi doktora götürdüm ve biz bu konuyu dile getirdik. Doktor eğer boşalma 5 dakika dan daha kısa sürüyorsa bir problem olduğunu gösterir dedi. 5 dakika uzun ve yeterli olduğunu söylediği için bir sorun görmedi hatta diğer hastalara göre çok daha dayanıklı olduğunu dile getirdi. 2 dk içinde boşalma gerçekleşiyorsa bir sorun var ve doktor dediği şu , düzenli ilişki ve vitamin kullanımı düzeltir dedi yani 2 günde bir ilişkin yoksa düzelmiyomuş ama çoğu zaman stress ve yorgunlukta yapabilirmiş

Benim boşalmam 3 4 dakika sürüyor ama ben hep o pozisyonda boşalamiyorumki başka da yapmak istiyorum kendimi odaklanmak istemiyorum. Normal dediğim biraz daha uzun sürüyor bir iki pozisyon deneyebiliyoruz oda çok nadir

Erken boşalma sınırı 3 dk git gel yapamaması. 3 dk ti geçiyorsa erken boşalma yoktur. Bir de erken boşalma için başka bir kriter haftada minimum 2 kez düzenli ilişki olacak, 3dk altı boşalma da 6 aydır sürüyor olacak. Anca bu şekilde erken boşalma açısından değerlendirilebilir.

Okey in geçiktirici prezervatifi var eşinize ondan takabilirsiniz. Evliliğimin ilk yıllarında bizde ilk bir iki ilişki bu sekilde oluyordu. Bazen yine arada oluyor. Oral falan yapıyorsanız fazla uzatmayın onunda etkisi olabilir. Ata binerek boşalmanız güzel bende severim)))

Geciktirici prezervatif ne kadar uzatıyor süreyi

Yanlis mi okudum? Uzak sehirdeyiz ayda 1 hafta beraberiz ve hergun iliskidesiniz bunun 2 gunu sen ustesin 3 gunu esin uste geri kalan 2 gun ne yapıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…