Erken boşalma sorunu var denilir mi

2 dakika erken boşalmaya çok girmiyor, dsm5 aşağı yukarı 1 dakika veya 10 git gel hareketi diyordu yanlış hatırlamıyorsam. Bi de kişinin isteğinden önce olma durumu var ki eşiniz önce size sonra kendine göre pozisyon alıyorsa çok da istemezlik yapmıyor bence. Direkt niye üstte başlıyorsunuz peki direkt orgazma oynayıp?
2 dakika bile girmiyorsa artık...

Selam kızlar ben bir yıllık evliyim ve eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz ayda bir bir hafta buluşuyoruz. Sorunum şu ilişkiye girdiğimizde ilkin esim ben onun üstünde olıyım istiyor çünkü ben ancak öyle bosalabiliyorum ben boşaldıktan sonra pozisyon değiştiriyoruz ve eşim o pozisyonda 2 dakika içinde hemen bosaliyor başka pozisyonlar deneyemiyoruz bile bir hafta ilişkiye girdiysek 5 günü böyle oluyor diğer iki günü normal oluyor tedavi alması gerekir mi yoksa uzak olduğumuz için mi anlamadım

Bu erken boşalma değil, süre gayet normal. Yine de size yeterli gelmiyorsa adama performansı yetersizmiş gibi hissettirmeyin ama daha fazlasını istediğinizi söyleyebilirsiniz. Çözüm olarak,

1) Eliyle veya oral yolla sizi boşaltabilir.
2) Geciktirici kullanabilir.
3) Hap vb kullanabilir.

Tercih sizin.

Selam kızlar ben bir yıllık evliyim ve eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz ayda bir bir hafta buluşuyoruz. Sorunum şu ilişkiye girdiğimizde ilkin esim ben onun üstünde olıyım istiyor çünkü ben ancak öyle bosalabiliyorum ben boşaldıktan sonra pozisyon değiştiriyoruz ve eşim o pozisyonda 2 dakika içinde hemen bosaliyor başka pozisyonlar deneyemiyoruz bile bir hafta ilişkiye girdiysek 5 günü böyle oluyor diğer iki günü normal oluyor tedavi alması gerekir mi yoksa uzak olduğumuz için mi anlamadım
Ben problem olduğunu sanmıyorum. Ayda bir bulusuyorsunuz ilk ilişkide erken boşalır ama iki veya üçüncü deneme daha uzun sürer

Merhaba ben geçen gün eşimi doktora götürdüm ve biz bu konuyu dile getirdik. Doktor eğer boşalma 5 dakika dan daha kısa sürüyorsa bir problem olduğunu gösterir dedi. 5 dakika uzun ve yeterli olduğunu söylediği için bir sorun görmedi hatta diğer hastalara göre çok daha dayanıklı olduğunu dile getirdi. 2 dk içinde boşalma gerçekleşiyorsa bir sorun var ve doktor dediği şu , düzenli ilişki ve vitamin kullanımı düzeltir dedi yani 2 günde bir ilişkin yoksa düzelmiyomuş ama çoğu zaman stress ve yorgunlukta yapabilirmiş

Benim boşalmam 3 4 dakika sürüyor ama ben hep o pozisyonda boşalamiyorumki başka da yapmak istiyorum kendimi odaklanmak istemiyorum. Normal dediğim biraz daha uzun sürüyor bir iki pozisyon deneyebiliyoruz oda çok nadir

Erken boşalma sınırı 3 dk git gel yapamaması. 3 dk ti geçiyorsa erken boşalma yoktur. Bir de erken boşalma için başka bir kriter haftada minimum 2 kez düzenli ilişki olacak, 3dk altı boşalma da 6 aydır sürüyor olacak. Anca bu şekilde erken boşalma açısından değerlendirilebilir.

Okey in geçiktirici prezervatifi var eşinize ondan takabilirsiniz. Evliliğimin ilk yıllarında bizde ilk bir iki ilişki bu sekilde oluyordu. Bazen yine arada oluyor. Oral falan yapıyorsanız fazla uzatmayın onunda etkisi olabilir. Ata binerek boşalmanız güzel bende severim)))

Okey in geçiktirici prezervatifi var eşinize ondan takabilirsiniz. Evliliğimin ilk yıllarında bizde ilk bir iki ilişki bu sekilde oluyordu. Bazen yine arada oluyor. Oral falan yapıyorsanız fazla uzatmayın onunda etkisi olabilir. Ata binerek boşalmanız güzel bende severim)))
Geciktirici prezervatif ne kadar uzatıyor süreyi

Yanlis mi okudum? Uzak sehirdeyiz ayda 1 hafta beraberiz ve hergun iliskidesiniz bunun 2 gunu sen ustesin 3 gunu esin uste geri kalan 2 gun ne yapıyorsun.

Bir cinsel terapist minimum 15 dk gerekli demişti.
Ön sevişme toplamdır o bence ya, 15 dakika penetrasyon erken demek için çok fazla, DSM 1 dakika diyovv

IMG20240625153313.jpg

X