Kızlar bel ağrısı yaşadınızmı hamilelik belirtisi olarak öğrenmeden başka ne gibi belirtiler yaşadınız?
Benim göğüs uçlarım ağrıyordu birde kasık ağrısı vardı bazen kramp bazen adet sancısı şeklinde bide akıntım vardıKızlar bel ağrısı yaşadınızmı hamilelik belirtisi olarak öğrenmeden başka ne gibi belirtiler yaşadınız?
Regl gecikmesinden başka belirti aramayın. 2 sene boyunca her ay belirti yaşadım hiç birindede pozitifi görmedim. Sonunda klomenle hamile kaldım, 2. çocuk için yine aymı şekilde ve yine klomenle hamile kaldım. Hamile kalmadan bile belirtilerini yaşıyodum yani. Regl gecikmesi bile her zaman gebelik belirtisi değil. Belirtilere aldırış etmeyin derim. Zamanı bekleyin vardır inşallahKızlar bel ağrısı yaşadınızmı hamilelik belirtisi olarak öğrenmeden başka ne gibi belirtiler yaşadınız?
adet belirtileri yaşadım ben ama bir türlü olmadım.
tam adet olacağım tarihte sigaradan inanılmaz tiksindim. Midem bulandı. Test yaptım o gün midem bulanınca silik çizgi geldi :)
Benim göğüs uçlarım ağrıyordu birde kasık ağrısı vardı bazen kramp bazen adet sancısı şeklinde bide akıntım vardı
Hepiniz sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza teşekkür ederimRegl gecikmesinden başka belirti aramayın. 2 sene boyunca her ay belirti yaşadım hiç birindede pozitifi görmedim. Sonunda klomenle hamile kaldım, 2. çocuk için yine aymı şekilde ve yine klomenle hamile kaldım. Hamile kalmadan bile belirtilerini yaşıyodum yani. Regl gecikmesi bile her zaman gebelik belirtisi değil. Belirtilere aldırış etmeyin derim. Zamanı bekleyin vardır inşallah
Canm senin regl düzenli iyi Sendede pco varya benim cok düzensiz deRegl gecikmesinden başka belirti aramayın. 2 sene boyunca her ay belirti yaşadım hiç birindede pozitifi görmedim. Sonunda klomenle hamile kaldım, 2. çocuk için yine aymı şekilde ve yine klomenle hamile kaldım. Hamile kalmadan bile belirtilerini yaşıyodum yani. Regl gecikmesi bile her zaman gebelik belirtisi değil. Belirtilere aldırış etmeyin derim. Zamanı bekleyin vardır inşallah
benimki de çok düzensiz canım bazen 3 ay olmuyorum bazen kanamam 1 ayı geçiyor. Elhamdülillah klomen işe yarıyorda o şekilde hamile kalıyorumCanm senin regl düzenli iyi Sendede pco varya benim cok düzensiz de
Benim de pkom var ama hiçbir belirtisi yok kilo adet düzensizliği felan sadece yumurtalarımda var pkoCanm senin regl düzenli iyi Sendede pco varya benim cok düzensiz de
Ne güzel canm bak Bi tane varmş bide 2. Ye amilean sanırım çok şanslısınbenimki de çok düzensiz canım bazen 3 ay olmuyorum bazen kanamam 1 ayı geçiyor. Elhamdülillah klomen işe yarıyorda o şekilde hamile kalıyorum
Hmm benim adetm düzensiz sadeceBenim de pkom var ama hiçbir belirtisi yok kilo adet düzensizliği felan sadece yumurtalarımda var pko
Evet canım çok sağol Rabbim her isteyene hayırlısıyla nasip etsin inşallahNe güzel canm bak Bi tane varmş bide 2. Ye amilean sanırım çok şanslısın
Belim çok agrıyo yumurtlamadan sonra 5. Gün bugün dün gece 12 de başladı agrımaya akıntım oluyo ama az arada adet sancısı oluyoBenim tam 2 hafta önce şiddetli bi belim agrıdı iki gün boyunca adet günüm dün idi 23 ekim ilk adet günümdü gelmedi bugün kızım çok istedi idrar testi yaptım silik çıktı kan verdim hemen 278.6 çıktı sok oldum çok mutlu olduk ailecek bi ara çok istedim olmadı ilk defa. Bu ay düşünmedim olmaz diye ama rabbimin mucizesiBenim bel agrım göğüslerim sisti hassaslastı birde halsizlikten koku hassasiyetinden şikayetçiydim
Amin inşallah canmEvet canım çok sağol Rabbim her isteyene hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Adet gününüz 23 Ekim'se dün nasıl ilk adet gününüz .dün ayın 19 uyduBenim tam 2 hafta önce şiddetli bi belim agrıdı iki gün boyunca adet günüm dün idi 23 ekim ilk adet günümdü gelmedi bugün kızım çok istedi idrar testi yaptım silik çıktı kan verdim hemen 278.6 çıktı sok oldum çok mutlu olduk ailecek bi ara çok istedim olmadı ilk defa. Bu ay düşünmedim olmaz diye ama rabbimin mucizesiBenim bel agrım göğüslerim sisti hassaslastı birde halsizlikten koku hassasiyetinden şikayetçiydim
Gercekten bu cok dogruRegl gecikmesinden başka belirti aramayın. 2 sene boyunca her ay belirti yaşadım hiç birindede pozitifi görmedim. Sonunda klomenle hamile kaldım, 2. çocuk için yine aymı şekilde ve yine klomenle hamile kaldım. Hamile kalmadan bile belirtilerini yaşıyodum yani. Regl gecikmesi bile her zaman gebelik belirtisi değil. Belirtilere aldırış etmeyin derim. Zamanı bekleyin vardır inşallah
Canım bakarmısın gebelik testi e iğnemin 16. Günü sence varmıdıEvet canım çok sağol Rabbim her isteyene hayırlısıyla nasip etsin inşallah
evet canım var gözün aydınCanım bakarmısın gebelik testi e iğnemin 16. Günü sence varmıdı Eki Görüntüle 2725737
İnşaAllah vardır hala inanamıyorum bu akşam acilde vericem kan testi eşimde cok sabırsızevet canım var gözün aydınİlk fırsatta kan testiyle garantile 2 günde bir değerlerini takip et 2 kat artması gerek Hayırlı olsun
Öyle olur kalp atışını duyana kadar inanmayacaksınİnşaAllah vardır hala inanamıyorum bu akşam acilde vericem kan testi eşimde cok sabırsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?