Erken belirtiler?

Kızlar bel ağrısı yaşadınızmı hamilelik belirtisi olarak öğrenmeden başka ne gibi belirtiler yaşadınız?

adet belirtileri yaşadım ben ama bir türlü olmadım.
tam adet olacağım tarihte sigaradan inanılmaz tiksindim. Midem bulandı. Test yaptım o gün midem bulanınca silik çizgi geldi :)

Kızlar bel ağrısı yaşadınızmı hamilelik belirtisi olarak öğrenmeden başka ne gibi belirtiler yaşadınız?
Regl gecikmesinden başka belirti aramayın. 2 sene boyunca her ay belirti yaşadım hiç birindede pozitifi görmedim. Sonunda klomenle hamile kaldım, 2. çocuk için yine aymı şekilde ve yine klomenle hamile kaldım. Hamile kalmadan bile belirtilerini yaşıyodum yani. Regl gecikmesi bile her zaman gebelik belirtisi değil. Belirtilere aldırış etmeyin derim. Zamanı bekleyin vardır inşallah

adet belirtileri yaşadım ben ama bir türlü olmadım.
tam adet olacağım tarihte sigaradan inanılmaz tiksindim. Midem bulandı. Test yaptım o gün midem bulanınca silik çizgi geldi :)

Benim göğüs uçlarım ağrıyordu birde kasık ağrısı vardı bazen kramp bazen adet sancısı şeklinde bide akıntım vardı

Hepiniz sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza teşekkür ederim

Canm senin regl düzenli iyi Sendede pco varya benim cok düzensiz de

Benim tam 2 hafta önce şiddetli bi belim agrıdı iki gün boyunca adet günüm dün idi 23 ekim ilk adet günümdü gelmedi bugün kızım çok istedi idrar testi yaptım silik çıktı kan verdim hemen 278.6 çıktı sok oldum çok mutlu olduk ailecek bi ara çok istedim olmadı ilk defa. Bu ay düşünmedim olmaz diye ama rabbimin mucizesi Benim bel agrım göğüslerim sisti hassaslastı birde halsizlikten koku hassasiyetinden şikayetçiydim

Belim çok agrıyo yumurtlamadan sonra 5. Gün bugün dün gece 12 de başladı agrımaya akıntım oluyo ama az arada adet sancısı oluyo

Adet gününüz 23 Ekim'se dün nasıl ilk adet gününüz .dün ayın 19 uydu

Gercekten bu cok dogru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…