N Nuurkah Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2020 310 145 18 1 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nuurkah #21 feyzakbulut .!.: Hayırlısı olsun canım inşAllah bidahaki sefere nasip olur Genişletmek için tıkla... İnşaAllah canım
feyzakbulut .!.: Hayırlısı olsun canım inşAllah bidahaki sefere nasip olur Genişletmek için tıkla... İnşaAllah canım
N Nuurkah Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2020 310 145 18 1 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nuurkah #22 feyzakbulut .!.: Hayırlısı olsun canım inşAllah bidahaki sefere nasip olur Genişletmek için tıkla... Adet oldum yaa
feyzakbulut .!.: Hayırlısı olsun canım inşAllah bidahaki sefere nasip olur Genişletmek için tıkla... Adet oldum yaa
N Nuurkah Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2020 310 145 18 1 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nuurkah #23 En sevdigim mavi .!.: Hakkında hayırlısı cnm, inşallah müjdeli haber alırsın ❤ Genişletmek için tıkla... Adet oldum yaa
En sevdigim mavi .!.: Hakkında hayırlısı cnm, inşallah müjdeli haber alırsın ❤ Genişletmek için tıkla... Adet oldum yaa
feyzakbulut Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2020 423 175 33 29 2 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nuurkah #24 Nuurkah .!.: Adet oldum yaa☹ Genişletmek için tıkla... Hayırlısı canım İnşAllah önümüzdeki aya
vaper anne olmak herşeyi değiştirir Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Ocak 2015 1.087 2.296 133 izmir 2 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nuurkah #25 izmirlibjkkartal .!.: Ya bu gebe olan arkadaslar ne belirtiler yasıyor mesela gogus agrısı ucu sıyahlk kask agrısı regl agrısı belirtiler nelerrrr yazarsanz valla çok sevnrzz umut olur Genişletmek için tıkla... bende sıfır belirti oldu, hiç belirti olmayabiliyor yani, adetim 15 gün gecikince test yapmıştım, 6 haftalık hamileymişim
izmirlibjkkartal .!.: Ya bu gebe olan arkadaslar ne belirtiler yasıyor mesela gogus agrısı ucu sıyahlk kask agrısı regl agrısı belirtiler nelerrrr yazarsanz valla çok sevnrzz umut olur Genişletmek için tıkla... bende sıfır belirti oldu, hiç belirti olmayabiliyor yani, adetim 15 gün gecikince test yapmıştım, 6 haftalık hamileymişim
E En sevdigim mavi Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2018 926 659 53 2 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nuurkah #26 Nuurkah .!.: Adet oldum yaa ☹ Genişletmek için tıkla... Hayırlısı cnm bnm, önünde daha zaman var. Bu ay olmadıysa önümüzdeki aya. Bozma moralini, olacak inşallah
Nuurkah .!.: Adet oldum yaa ☹ Genişletmek için tıkla... Hayırlısı cnm bnm, önünde daha zaman var. Bu ay olmadıysa önümüzdeki aya. Bozma moralini, olacak inşallah
N Nuurkah Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2020 310 145 18 2 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nuurkah #27 feyzakbulut .!.: Hayırlısı canım İnşAllah önümüzdeki aya Genişletmek için tıkla... İnşaAllah canım
N Nuurkah Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2020 310 145 18 2 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nuurkah #28 En sevdigim mavi .!.: Hayırlısı cnm bnm, önünde daha zaman var. Bu ay olmadıysa önümüzdeki aya. Bozma moralini, olacak inşallah ☺ Genişletmek için tıkla... İnşaAllah canım
En sevdigim mavi .!.: Hayırlısı cnm bnm, önünde daha zaman var. Bu ay olmadıysa önümüzdeki aya. Bozma moralini, olacak inşallah ☺ Genişletmek için tıkla... İnşaAllah canım