Benim de 36.7 - 37.3 arasında gidip geliyor bugün. Avuç içlerim ve ayak tabanlarım yanıyor. Her iki yumurtaligimda ovulasyon zamanı yaşadığım batma tarzı sanci oluyor.Hanımlar bende az bişey pco varmış doktorum klomen ve Matofin verdi bana 5 ağustosta bu yana kullandım hala adet olmadım geçen ay zaten 35 gün sonra falan hatta daha fazlaydı adet oldum adetim 6 ağustosta bitti. Klomen ide bitirdim her gece Matofin içiyorum 4 gün önce 2 gün üst üste karnımın tam altında adet ağrısı gibi ağrı oldu dedim adet oluyorum herhalde baktım olmadım test yaptım negatif çıktı cuma günü. Dün gece sağ kasığımda baya batma yaşadım yatamıyordum hatta o derece hatta dedim apandisit mi acaba diye geçti sonra. Bide 3 gündür Bi ateş basıyor bana anlatamam ölçüyorum ateşini 36.8 falan çıkıyor. Yarın tekrar test yapsam mı acaba diyorum benim gibi olanlar varmı acaba?
İnşaAllah canım çok dua etBenim de 36.7 - 37.3 arasında gidip geliyor bugün. Avuç içlerim ve ayak tabanlarım yanıyor. Her iki yumurtaligimda ovulasyon zamanı yaşadığım batma tarzı sanci oluyor.
Yalnız benim adetimin 16. Günü. Ya geç yumurtluyorum çatlama belirtileri bunlar ya da çok erken yumurtladım. Test yapın siz yarın sabah, haber verin lütfen. İnşallah hamilesinizdir.
Canım yaptın mıİnşaAllah canım çok dua et
Daha yapamadım canım münasebet oldu duşa filan girmem lazım acaba öğlen ki idrarda yapsam olurmuCanım yaptın mı
Olur olur tabi farketmez ama sıvı alımı yapmaDaha yapamadım canım münasebet oldu duşa filan girmem lazım acaba öğlen ki idrarda yapsam olurmu
Olabilirsin cnmHanımlar bende az bişey pco varmış doktorum klomen ve Matofin verdi bana 5 ağustosta bu yana kullandım hala adet olmadım geçen ay zaten 35 gün sonra falan hatta daha fazlaydı adet oldum adetim 6 ağustosta bitti. Klomen ide bitirdim her gece Matofin içiyorum 4 gün önce 2 gün üst üste karnımın tam altında adet ağrısı gibi ağrı oldu dedim adet oluyorum herhalde baktım olmadım test yaptım negatif çıktı cuma günü. Dün gece sağ kasığımda baya batma yaşadım yatamıyordum hatta o derece hatta dedim apandisit mi acaba diye geçti sonra. Bide 3 gündür Bi ateş basıyor bana anlatamam ölçüyorum ateşini 36.8 falan çıkıyor. Yarın tekrar test yapsam mı acaba diyorum benim gibi olanlar varmı acaba?
Test yaptım ve negatifOlur olur tabi farketmez ama sıvı alımı yapma
Bugunde test yaptım ve negatif gördümOlabilirsin cnm
Günün geçmiş miydi?Bugunde test yaptım ve negatif gördüm ☹
Bilmiyorum ki geçen ay düzensizdi 31 temmuzda olmuştumGünün geçmiş miydi?
Düzensiz ise henüz 1 ay olmuş, bir kaç günde gecikme payını hesaplarsan daha var gibi.. Birkaç gün sonra tekrar test yap, inşallah Rabbim istediğini verirBilmiyorum ki geçen ay düzensizdi 31 temmuzda olmuştum
Cumartesi doktor randevum var zaten bakalım hayırlısı olsun son testim kaldı oda cumaya eğer olmazsam inşaAllahDüzensiz ise henüz 1 ay olmuş, bir kaç günde gecikme payını hesaplarsan daha var gibi.. Birkaç gün sonra tekrar test yap, inşallah Rabbim istediğini verir
Bnde bilmek istıyorum yazın yaYa bu gebe olan arkadaslar ne belirtiler yasıyor mesela gogus agrısı ucu sıyahlk kask agrısı regl agrısı belirtiler nelerrrr yazarsanz valla çok sevnrzz umut olur
Hakkında hayırlısı cnm, inşallah müjdeli haber alırsınCumartesi doktor randevum var zaten bakalım hayırlısı olsun son testim kaldı oda cumaya eğer olmazsam inşaAllah
Adet belirtileriyle aynı cnm, hiç fark yok.. Sadece bnm bikaç gün başım ağırmıştı. Öyle abartılı değil ama farkedilecek kadardıYa bu gebe olan arkadaslar ne belirtiler yasıyor mesela gogus agrısı ucu sıyahlk kask agrısı regl agrısı belirtiler nelerrrr yazarsanz valla çok sevnrzz umut olur
Hayırlısı olsun canım inşAllah bidahaki sefere nasip olurBugunde test yaptım ve negatif gördüm ☹
İnşaAllah canımHakkında hayırlısı cnm, inşallah müjdeli haber alırsın❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?