- 5 Aralık 2011
- 1.677
- 25
- 158
Merhaba kızlar 31.01.2012 de sözlendım o günden berı kayınvalıdem gelmedı bıze hıç söz için armaızda sorunlarda olmustu ama kendısı haksızdı neyse dün akşam sözlüm yarın size gelıcez dedı normalde yemege gelıncekse bır gün önceden haber vermelerı gerekırdı musaitmısınız dıye hadı bunu geçtim ,sözlüme annen annemi arasın size geliceğiz diye dedim kı daha hıç aramdı annemı tamam dedi kapattık teli. sabah sözlüm aradı annem halamlarla gelmek istiyor diye bende ortalığı ayağa kaldırdım. kendı senın zorunla gelıyor zaten bız adam mı yıyoruz kendılerı gelemıyormu dıye kaynanam kendı kendne karar verır o olucak zanneder ama benım dedığım olur sözdede öyle oldu.ama asıl kızdığım benım ağzı laf yapamayan sevgılım, dedım annene ilk defa tek olucaz halamların işi ne demedın mı dedım dedım dıyor ne dedı diyorum hemen hastahaneye cıktı gıttı dedi.ben ararım gelmez halamlar dedı.ben de açtım ağzımı annen çok oldu artık ailece yemek yenıleceğını akıl edemedınız mı bız nişan düğün işini konuşmıcakmıydık dedım nasıl annene söz gecıremezsın şimdi bana gelmış gelsınler mı dyorsun dedım ,haksızmıyım kızlar cocuğun ne suçu var demeyın onunla öyle konuşmadık her bize geldıklerınde halaylamı gelıcekler tamam çok sevıyorum halasını ama annesı neyımızden korkuyorda tek kalmamak istiyor hanı anlıcağını bılsem yaptıklarından utanıyr dıyeceğim ama ( sözdekı ufak trtışma) nerde gene bıldığını söyler....
Tatlım düğünden sonra da böyle devam edesen pek hayır kalmaz bu işte.
Sen eşin olacak kişiyle bu şekilde konuşursan annesi de sana konuşacak .
Ve sorunlar çıkacak.
Biraz daha sakin olman, abartmaman lazım diye düşünüyorum