erken adet olmak hamilelik göstergesi midir?

Slm kızlar nasılsıniz bşey sorcam size 11 gün vardı adetime galba adet oldum dun kahve rengımsı akıntı vardı ondan 2 gun önce de ıp gibi ince 2 tane kırmızı kan gelmişti ama böle ilk defa oldu cok tuaftı arkadsa peceteyi cekıp attım kıpkırmızı dgl tuaf dedi erken olunabılırmı bu kadar

Olur canım her ay farklı olabilirsin vucut bu sonucta robot değil değişebilir

Benımde 22 si oldu 27 ısı bıttı subatın 9 u tekrar oldu yani 13 gun sonra tekrr oldum ıkıncı gun ıyı geldi smdi ıse cok az
Bu dedigin sey adet gibi yogun degil ve kisa surduysa yumurta kanamasi olabilir. Bebek dusunuyorsaniz degerlendirin o gunleri. Adet suresi ise adetin basladigi ilk gunden sayilir bir sonra adet baslangicina gore. Adet basladikran belli bir sure sonra yunurtalama okur ve yumurta catladikran 14 gun sonrada gebelik olusmazsa adet olursunuz.

Valla canm degerlendırıyımmi dun yogundu bugun damla damla bu sefer ılıskıye gırersem kan gelırse cok hadı dıye korkuyom valla napcam bılemedım kuzum ya yumurtalamam gunumsede kacırmak ıstemıyom 18 gun sonra oldum dıer adetımin basımdan saydım

Buyuk ihtimal yumurtlama canim bundan 14 gun sonrada adet olursun. Ovulasyon testi kullansana canim en azindan gununu bilirsin ve ona gore iliskiye girersin.

Eczanede vardır demı canm yapım ona gore hareket edim
Eczanedikiler cok pahaliya geliyor canim. Ben n11 den aldim 60 tane 100 lira 6 tanede gebelik hediyeydi. Eczanede sordum predictor vardi 7 tane 90 lira dediler. Daha az paketleride var nette. Ben innovita marka aldim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…