- 31 Aralık 2019
- 109
- 33
- 13
- 25
- Konu Sahibi Melisasarginn
-
Anlamadım ya benim olduğum regl düzensiz mi? geçen ay 17 sinde oldum bu ay 12 sinde arada 26 günlük süre var??Hormonal bir düzensizlik var gibime geldi.
Hamilelikte regl günü az da olsa kanama olur ama regl kanamasi gibi degil.damlacik gibi.yerleşme kanamasi denir buna.
Regl duzeniniz ilk defami bozuldu?daha önceleri düzenli miydi?
Anlamadım ya benim olduğum regl düzensiz mi? geçen ay 17 sinde oldum bu ay 12 sinde arada 26 günlük süre var??
Arada 21 gün var canim 23 aralik son adet gununse 12 sinde kadar 21 22 gün geçmiş oluyor.erken olmussun ama herkesin bünyesi farkli tabiki.normalde 28 gündür siklus.ona göre yazdim ben.Anlamadım ya benim olduğum regl düzensiz mi? geçen ay 17 sinde oldum bu ay 12 sinde arada 26 günlük süre var??
Ee seninde o sınırda zaten.hep boyle mi oluyor peki..belki birseye canin sıkılmışsa etkiliyor reglin gününüinternetten baktım erken diyebilmek için 21 günden kısa olmalı diyor
Regl kanamasını, erken adet olarak tanımlayabilmek için iki periyodun ilk gününde gerçekleşen kanamaların arasında 21 günden az süre olması gerekir yazıyor yani geçen ay ne zaman adet olduysam ilk gününden itibaren saymaya baslamayacak mıyım? ilk gününden itibaren diyor yazıdaArada 21 gün var canim 23 aralik son adet gununse 12 sinde kadar 21 22 gün geçmiş oluyor.erken olmussun ama herkesin bünyesi farkli tabiki.normalde 28 gündür siklus.ona göre yazdim ben.
Hayır tabiki.adetin ilk günü degil son günü baz alinir bir sonraki adetini hesaplamak için.Regl kanamasını, erken adet olarak tanımlayabilmek için iki periyodun ilk gününde gerçekleşen kanamaların arasında 21 günden az süre olması gerekir yazıyor yani geçen ay ne zaman adet olduysam ilk gününden itibaren saymaya baslamayacak mıyım? ilk gününden itibaren diyor yazıda
Hayir gayet normalsin ama arkadaşın 21 gün olunca erkem gibi geldi bana alt sinirda sankiBen hep oyle olurum 25 26 27 gunlerde benim durumum anormalmi ki
Hayir gayet normalsin ama arkadaşın 21 gün olunca erkem gibi geldi bana alt sinirda sanki
Ee seninde o sınırda zaten.hep boyle mi oluyor peki..belki birseye canin sıkılmışsa etkiliyor reglin gününü
Ya geçen ay regl olduğum günden itibaren saymaya başlamıyor muyuz?
Tamam o zaman çok kısa açıklayıcı bir şekilde yazıyorumBenimde kafam karıştı
Anlamadım ya benim olduğum regl düzensiz mi? geçen ay 17 sinde oldum bu ay 12 sinde arada 26 günlük süre var??
Tamam o zaman çok kısa açıklayıcı bir şekilde yazıyorumGeçen ay hangi gün regl olduysam o günden itibaren saymaya mı başlıyoruz? yoksa geçen ayki reglimiz ne zaman bittiyse o günden itibaren mi sayıyoruz? kaç günde bir adet oldugumuzu anlayabilmek icin
Ahhh çok özür dilerim yaa yanlış bilgi verdim tabiki adet olduğumuz tarihi baz aliyoruz off kusuruma bakmaTamam o zaman çok kısa açıklayıcı bir şekilde yazıyorumGeçen ay hangi gün regl olduysam o günden itibaren saymaya mı başlıyoruz? yoksa geçen ayki reglimiz ne zaman bittiyse o günden itibaren mi sayıyoruz? kaç günde bir adet oldugumuzu anlayabilmek icin
Kurtar beni arkadaşim valla uykysuzluktan saçmalamisimİlk lekenin geldiği günden baslayacaksın
Bence senin yanlisin var regl baslangicindan bi sonra ki baslangica gore sayilir diye biliyorumArada 21 gün var canim 23 aralik son adet gununse 12 sinde kadar 21 22 gün geçmiş oluyor.erken olmussun ama herkesin bünyesi farkli tabiki.normalde 28 gündür siklus.ona göre yazdim ben.
İlk lekenin geldiği günden baslayacaksın
Bu şekilde devam ederse düzensiz adet görmüş olacaksın ama bu 1 ayla belli olmAz en az 3 ay takip etmelisin. Adet programı kullanırsan daha iyi takip edersin.
[/QUOTE ohh sonunda çok sağolun
estagfurullah çok teşekkürler anladımAhhh çok özür dilerim yaa yanlış bilgi verdim tabiki adet olduğumuz tarihi baz aliyoruz off kusuruma bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?