Erkelerimizi Neden Terkedemiyoruz ?

E

EU2

Ziyaretçi
Aldatma hadisesi erkeklere doğanın bir lütfu olmuş artık.Kadınlarımızda da boyun eğme hadisesi...İlişkiyi yada evliliği kadın mı bitirir erkek mi?
Erkekler daha evvel terkediyor eşini,sevgilisini,evini,barkını...Sevgilimi,eşimi evine bağla,eve geri döndür diye hiçbir erkek büyücülerin kapısını aşındırmaz.Yada bak bakalım ''evine geri dönecek mi,beni seviyor mu vs vs '' diye kahve falı baktırmaz.Mahkemelere sorun boşanmak istemeyenlerin kaçı kadın kaçı erkek...
Ne olursa olsun bitirmiyoruz.Evlilik-ilişki yürümez hastalık derecesine gelir gene de terketmeyiz.Erkeklerimiz aldatır,göz yumarız affedip gene de terketmeyiz.Erkeklerimizden belki de hiç hoşnut değiliz,dayak yeriz küfür duyarız,erkek bitti iastemiyorum der gene de terketmeyiz...nedir sizce bu bağlılığın,vazgeçememenin sebebi ? Bittiğini bir türlü kabul edememe hadisesi nedir ?
Belki çoğumuz,didişe didişe,depişe depişe,kör topal sürdürmeyi kabul ediyoruz.Halbuki erkekler ...Ortada hiçbir şey yokken bile terkedip gidiveriyorlar,sıkıldıkları için mesela...Kadın sıkılsa da bekliyor,neyi bekliyor belli değil. Biz kadınlar da korku vardır belki,sonra ne olucak korkusu ,adaptasyon korkusu,özleme korkusu,belki de yalnızlık korkusu .Hep bizim başımız yanıyor hep...Biz aldatsak adımız kötüye çıkar,erkek aldatsa '' o erkektir yapar,ne yapsa da yeridir ,elinin kiridir '' gibi garip laflar silsilesi.
Terketmiyor çoğumuz,çoluk çocuk için...Peki neden iyice tanımadan,evliliğe deneme süreci vermeden peşi peşine çocuk dünyaya getiriyoruz hanımlar,bakalım eşlerimiz bu çocuklara yaraşır bir baba olabilecek mi neden bunu düşünmüyoruz. Gerçi zaman o denli kötü ki,mahallenin amcası bilmem kaç yaşında yaşını başını almış,bilmem kaç tane erkek kaç tane kız çocuğu var,gül gibi de karısı var yıllardır saçını süpürge etmiş ,ama gene de gitmiş karısını aldatmış...
Olacağı varsa oluyor işte hanımlar. Sorun bizde çünkü,çocuğumuz olmasa dahi aldatılmayı sindire sindire,bu sindirme işlemini yüreğimizi kanata kanata geçiriyoruz gene bırakmıyoruz,yapışıyoruz yakalarına .Aldatan erkek şeytana uymaz,şeytanı kendine uydurur..Çocuğu olan ve aldatılan hanımlar, eğer maddi açıdan rahatsanız yani işiniz gücünüz varsa hiç tahammül etmeyin derim ben,çünkü bir kere yaptı mı ardı neden gelme sin? değil mi ama...

Çok güzel yazmışsın....
Gerektiğinde terk etmeliyiz....
Bence de aldatmak bir kere oldu mu devamı gelir...
Bir kere yapabilen neden ikinci kez yapmasın ki...

terketmesine terkederiz ama gelgelelim aileler de gelinliğinle girdin kefeninle çıkarsın o senin kocan ne yapsa alttan al geçin ele güne rezil etme bizi bilmemnenin kimin kızı kocayı bırakıp gelmiş dedirtme bize ve daha bir çok laf

sonra ki süreçte ise ele aleme gelelim ''aaaa duydunuzmu bilmeme kimin kızı boşanmış ''

''aaaa ne diye kıss eyi işi vardı ne olmuş ki rahatlıkmı batmış kadına alla alla''

''yok rahatlık batmamış aldatılmış''

''deme aman bunumu konu etmiş ne var erkek değilmi yapsın aç susuz mı bıraktı bu yeni yetmelerde boşanmak için yer arıyor''

daha sonraki aşamada ise mahallede erkekler aşaması

''şşştt baksana bilmemkimin kızı boşanmış öff hatuna bak ya insan bu kadını boşar mı ''

''oldu olcek sen al bari ahmet ''

''alırım valla bi he desin alırım valla''

son etapta işyeri var

''bakın ayşe hnm boşanmış kocasından dul yani''

''yapma be güel kadın öfff bee''

bu toplam konuşmaların ilerisini düşünürsünüz heralde

İŞTE KADINLAR ERKEĞİ NEDEN TERKEDEMEZ YAPIŞIR KALIRLARIN CEVABI ASLINDA AFFETMEZLER AMA ŞARTLAR BUNU GEREKTİRİR VE KOCASININ HER YÜZÜNE BAKTIĞINDA TÜKÜRMEK GELİR İÇİNDEN

Erkeğin bahanesi çok!
Uzmanlar erkeklerin aldatmalarını çeşitli nedenlere bağlıyor. Depresyon ve Panik Bozukluklar Merkezi’nden Psikiyatrist Nihat Kaya evlilikteki sorunların aldatmanın nedenlerinden yanız biri olduğunu söylüyor. Kaya, pek çok erkeğin yolunda giden evliliğine rağmen aldattığına da dikkat çekiyor. Kaya, bu davranışın nedenlerini şöyle gruplandırıyor:
Genler: Bazı ailelerde erkek veya kadınlar sürekli partner değiştirebiliyor, hiperseksüel olabiliyor.
Psikolojik bozukluk: Manik hastalar, düşünce ve davranışlarındaki hareketliliğe paralel olarak cinsellikte de aşırı istekli olabilir; aktif tavırlar gösterebilirler.
Sıkıntılı çapkınlık: Yoğun kaygı ve sıkıntısını alkolle yatıştıranlar gibi çapkınlıkla sakinleşenler de var.
Eşcinselliği gizleme eğilimi: Gizli eşcinsel eğilimi olanlar, bu dürtülerini bastırmak için sürekli çapkınlık yapabilirler.
Avuntu çapkınlığı: Yaşamın diğer alanlarında başarı gösteremeyenler, seksüel başarılarıyla avunabilir.
Andropoz çapkınlığı: Seksüel yaşamın yaşla birlikte azalması da çapkınlığa yol açabilir.
Taklitçi çapkınlar: Aldatma güdüsü güçlü olmadığı halde çevresinde sürekli olarak "çapkın" insanlarla yüz yüze olan erkekler değişim gösterebilir

Neden ihanet? Erkeklere göre aldatmalarının nedenleri...
• Her erkek yapar
• Heyecan olsun diye
• Başka bir kadına âşık oldum
• Eşimle sorunlarımız var
• Karım benimle ilgilenmiyor
• Karım kendisine eskisi gibi bakmıyor
• Cinsel isteğim fazla

Kadına göre aldatılma nedenleri
• Her erkek yapar
• Sorunumuz yok, nedensiz
• Kadın onu ayarttı, kandırdı
• Sadakatsiz biri
• Psikolojik sorunları var

alıntıdır...

sonuyok arkadaşımda güzel yazmış.
Evet elalemin dili durmaz:mymeka:
İnsanın canını sıakr en önemliside ailenin canını sıkar.
Al bak kız evladın olması böyledir der vs. diye:mymeka:

Peki kadının aldattığı kocasına tahammülü ne kadar olur.
Çocukları için ayrılmayan ailesi için ayrılmayan kadınlarımız kocalarını gece yarısı kalkıp öldürme planı yapma girişimine düşmesini kim engellicek acaba-tatlicadiarzu-

Şunu diyorum

Aldatan erkekler inş. prostat olur.(erkek yapınca catal kadın yapınca batar:nazar:)

Aldatan insan aslında kendine karşı da yeterince dürüst değildir. Duygu ve düşünceleri ile yüzleşmekten kaçar. Ne istediğini bilmiyordur. Konfüçyus bu durumu çok güzel dile getirmiştir. ‘Aldatan kendini aldatır’.

Aldatılmak hiçbir şeyin sonu değildir. Aldanan değil, asıl aldatan zarar görecektir. Şu atasözü de bu durumu çok iyi anlatacaktır sanırım. ‘Ava giden avlanır’.

Kendi kaybeder :1closedeyes:

Aldatan insan aslında kendine karşı da yeterince dürüst değildir. Duygu ve düşünceleri ile yüzleşmekten kaçar. Ne istediğini bilmiyordur. Konfüçyus bu durumu çok güzel dile getirmiştir. ‘Aldatan kendini aldatır’.

Aldatılmak hiçbir şeyin sonu değildir. Aldanan değil, asıl aldatan zarar görecektir. Şu atasözü de bu durumu çok iyi anlatacaktır sanırım. ‘Ava giden avlanır’.

Kendi kaybeder :1closedeyes:

işte bunu bir seminer verip. Erkeklere analtmak lazımkaydirigubbakcemile

hoş diğer kulaklarından cıkar. Gerci diğer kulaklarına pamuk tıkasak yine ucarmı?kaydirigubbakcemile2

amaannn yemişim aldatmasını yaaa
varyaaa şu aldatan erkeklerin hepsine temiz bi dayak atacan Çok üzgünüm çoook
ee hak ediyolar :sm_confused:

allah hepsını prostat yapsın
erkek mılletı en ıyısı bıle yınede kotu
hepsını aldatcan aslında
gorsunler gunlerını

Merhaba arkadasim benim konumdan alip burada bu konuyu elestiriye aldigin icin tesekkür ederim sana,ben neden böyle biseye ugradigimi halen daha anlayamiyorum.esim herzaman benden daha fazla benim üstme düsmüs ve ilgili olmustur.Bu disardan bile fark ediliyordu.Bu konuyu söyleyip paylastigim 2 arkadasim bile inanamadi.Ben ona öyle güveniyordum ki bensiz disarda bile bakmaz kimseye derdim.Belkide bu kadar güvenmemek lazimmis.Bu yüzden yikildim hayal kirikligina ugradim belkide,,,,Simdi tek kendim ve cocugumla ilgileniyorum.èzüntümden yemek yiyemedigim icin aldigim kilonun bi cogunu verdim.Öncedende kendime bakmayi bakimli olmayi seven birisiydim simdi dahada cok seviyorum........Bebegim uyurken bende kendimle ilgileniyorum......saclarimi kiyafetlerimi herseyimi deistirdim baska bir gezegene gectim sanki lens bile taktim hahahhaaaaaaaaaaa,,,,,,Süslenip süslenip bebegimi alip gezmeye gidiyorum...Oda catliyor tabiki arkamda dolaniyoryeniden asik ettim onu ama pas vermiyorum,,,,Daha neler yapicam............Benim canim cok acidi birazda onunki yansin............Sakin Benim kocam yapmaz etmez demeyin...Bunu herzaman dile getiren ben tepe takla oldum......Erkek milleti degilmi???????Hepsi ayni demekki saglicakla kalin............

erkekler de terkedemıyor yaa
sen hıc aldatmayı denedın mı
aldatan kadını da hıc bı erkek bırakamıyo yani onu bilin
bız denemedıgımızden bılemıyoruz, denersenız goreceksınız
:icecream:

burda bi kadin gecenlerde annem soyledi bana onada biri soylemis iste duyuldu tv de falan sanirsam
kadin kocasi
ickiliymis kumarciymis aldatmis adami bilmem kac yerinden bicaklayip olduruvermis ,
demek ki bazi kadinlar eslerini bosuna oldurmuyolar...
kadina helal olsun dedim kendi kendime ama iste kadina yazik oldu hayati maf oldu simdi diger dunyasi maf oldu bi adi icin.su an hapisde kim bilir ne haldedir
belki kafayi yemisttir
yazik kadin kendini maf etti iste
adami kurtardi gibi oldu kendi hayati berbat oldu :KK43:

Aslinda erkeklerin terk ettigi gibi kadinlarda terkederler.
Biz burda hepimiz bayan oldugumuz icin belkide bunun farkina tam olarak varamiyoruz.
Benim erkek kardesimde, cok vicdansizca bir sekilde terkedildi.
Kiz erkek kardesimden ayrildiktan 1 ay sonra nisanlandi, düsünün.
Ama tabi sana hakvermeden gecemiyorum canim.
Erkekler kadinlara göre terketmeye biraz daha meyilli sanki.
Kadinlarin terkedememe sebebleri isi coluk cocuktan tutunda, elalem ne diyecege kadar uzar gider.
Biz erkeklere göre duygusal acidan daha zayifiz.
Acilarimizi daha zor atlatiyoruz.
Korunmaya ihtiyacimiz var, sevkate sevgiye bir erkekten daha fazla ihtiyacimiz var
Belkide bu yüzden terkedemiyoruz.

Ama degmeyen biri icinde, insanoglu kendi hayatini mahvetmemeli diye düsünüyorum.
Erkek olsun, kadin olsun farketmez, eger degeriniz bilinmiyorsa, son nokta konulmali.

Rabbim kimseye bu acilari yasatmaz insallah.

evet görunmeyen sekılde erkekler de aldatılıp
erkekler de terkedılıyor sıklıkla,
ama işte bızım gıbı feryat fıgan etmıyor bır de dertesmıyorlar sureklı

Ben her zorluğu göze alıp terkedenlerdenim,hemde herşeyimi bırakarak sadece benliğim benimle geldi oda en önemlisiydi zaten,bir ilişki sizden birşeyler alıp hiçbişey vermiyorsa sırf alışkanlıklar uğruna katlanılmıyor sevgide bir yere kadar,onu terk ettiğime hiç pişman değilim,bu kararı vermekle nekadar doğru bir yol izlediğimi herfırsatta bana gösteriyor zaten.

X