Arkadaşlar merhaba,
İki senelik evliyim. Eşimde çift taraflı inmemiş testisten kaynaklı azosperm durumu var maalesef. Şuan devlet hastanesinde rapor çıkarmak için işlemlere başladık. Rapor aldıktan sonra iyi bir merkezde tedaviye başlamayı planlıyoruz ve ben çok kararsızım. Ciddi bir problemimiz olduğu için donanımlı, laboratuvarı iyi ve doktorları ilgili bir yer olsun istiyoruz. Bana yardımcı olur musunuz.
[/QUOTE devlet hastane
Tese ve tüp bebek raporla nekadara mal oluyor biliyor musunuz bahçecideİndirimli oluyor ve ilaçlar da baya uyguna geliyor
Tese ve tüp bebek raporla nekadara mal oluyor biliyor musunuz bahçecide
İnternetten baktım sgk %30unu karşılıyormus ilk denemenin 2.nin %25iniBi bilgim yok arayıp bilgi alabilirsiniz tek bildiğim çevremden de gördüğüm kadarıyla raporun ciddi anlamda faydası olduğu
Kurul raporuylamı yaptırdınız acaba maliyeti nekadar ıoldu sizeSize yazmismiydim bilmiyorm ayni sebepten azospermiyiz ve bahcecide tedavi olduk tese de sperm bulundu embriyo olustu iki deneme yaptik ikinci tuttu ama bos gebelk oldu yani bahçeciyi bi düsunun derim uroloji ve labaratuvar cok önemli
Hayir biz raporsuz tedavi olduk 1 sene once hersey dahil sperm ve embriyolari dondurmada dahil 24 bin tuttuKurul raporuylamı yaptırdınız acaba maliyeti nekadar ıoldu size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?