• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Erkekten Kaynaklı Sorunlar İçin Tüp Bebek Merkezi Seçimi

Mirkinaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
115
90
98
Arkadaşlar merhaba,
İki senelik evliyim. Eşimde çift taraflı inmemiş testisten kaynaklı azosperm durumu var maalesef. Şuan devlet hastanesinde rapor çıkarmak için işlemlere başladık. Rapor aldıktan sonra iyi bir merkezde tedaviye başlamayı planlıyoruz ve ben çok kararsızım. Ciddi bir problemimiz olduğu için donanımlı, laboratuvarı iyi ve doktorları ilgili bir yer olsun istiyoruz. Bana yardımcı olur musunuz.

Evet kesinlikle. Bu yüzden bu süreçten geçenler yaşadıklarını düşüncelerini yazabilirse memnun olurum

Canim erkek kaynaklı infertilitede lab. Çok çok önemli bu konuda en iyi lab. Sahip merkez bahçeci orayla gorusebilirsin

Açıkcası bende memorial şişli ve bahçeci arasında kararsızım. Bizim için merkez seçimi çok önemli o yüzden iyice bilgi edinip karar vermeliyim.

Ben daha önce memorialda tedavi gördüm ve memnun kalmadım. Ondan önce de devlette tedavi görmüştüm. Şu an bir arkadaşımın önerisi ile bahçeciye gidiyorum. Doktora daha önceki tedavi süreçlerimi anlatınca eşimin sperm sayısında herhangi bir problem olmamasına rağmen aynı merkezdeki urologa yönlendirdi ve yapılan tetkiklerde bir takım sorunlarla karşılaşıldı. Eşim şu an tedavi görüyor. Korona dan dolayı tüp bebek merkezleri kapanınca tedaviye başlayamadık. Bu ay veya bir sonraki ay tedaviye başlamayı düşünüyoruz. Henüz bahçeciden olumlu sonuç almadım ama belki fikir verir diye paylaşmak istedim.

Canim bende orda tedavi gördüm eşimde ziyade bende ciddi sorunlar vardı ama eşimde urologla falan görüştü bahcecide çok ilgiliydi ekip falan

Arkadaşlar merhaba,
İki senelik evliyim. Eşimde çift taraflı inmemiş testisten kaynaklı azosperm durumu var maalesef. Şuan devlet hastanesinde rapor çıkarmak için işlemlere başladık. Rapor aldıktan sonra iyi bir merkezde tedaviye başlamayı planlıyoruz ve ben çok kararsızım. Ciddi bir problemimiz olduğu için donanımlı, laboratuvarı iyi ve doktorları ilgili bir yer olsun istiyoruz. Bana yardımcı olur musunuz.
[/QUOTE devlet hastane

Merhaba canım devlet hastanesinden alınan raporun tüp bebek merkezlerinde nasıl bi etkisi oluyor

ben de bunu merak ediyorum. Eşim azospermi ankarada Ömer Faruk Karataş hocayı bulduk tedaviye başlayacağız ama tese ameliyatı ve tüp bebek için merkez araştırıyorum. Ankara bahçeci ve genarta bakıyorum

Size yazmismiydim bilmiyorm ayni sebepten azospermiyiz ve bahcecide tedavi olduk tese de sperm bulundu embriyo olustu iki deneme yaptik ikinci tuttu ama bos gebelk oldu yani bahçeciyi bi düsunun derim uroloji ve labaratuvar cok önemli

Size yazmismiydim bilmiyorm ayni sebepten azospermiyiz ve bahcecide tedavi olduk tese de sperm bulundu embriyo olustu iki deneme yaptik ikinci tuttu ama bos gebelk oldu yani bahçeciyi bi düsunun derim uroloji ve labaratuvar cok önemli
Kurul raporuylamı yaptırdınız acaba maliyeti nekadar ıoldu size

Kızlar eşim 2. Sperm testinde de azospermi çıktı dr artık kesinleştiğini söyledi😐 mikro tese ile tüp bebekten başka çaremiz yokmuş anca tese ameliyatı öncesi tedavi vs. Oluyormu bu tedaviyi tüp bebek merkezi mi üroliji doktoru mu uyguluyor acaba

Erkekten kaynaklı bi sorun olduğu için çok iyi bi üroloji doktoru ve laboratuvarı olan bir yerde tedavi olmalısınız.

Back