3 haftadır hayıt otunu daha dogrusu tohumunu sabah akşam aç karnına olmak uzere kullandım ve dolgunlaşmaya başladı ( suana kadar tembellıkten dolayı masaj yapamadım) .sabahları hiç atlamadım duznli ıctım bazı aksamlar ıcmedıgım halde dolgunlastı. ac karnına ıc dedıklerı ıcın cayını hazırlayıp ıctıkten sonra yarım saat hıc bırsey yemıyorum. gunde 2 den fazla ıcmıyorum ne olursa olsun bıtkıde olsa herseyın fazlası zararlıdır. aktarda bana soyledıklerı : 1 su bardağına 1-2 tatlı kasıgı koyup ustune kaynamıs su koyup 10-15 dk bekledıp ıcıyorum. hayıt tohumunu kaynatmıyorum cunku tatı cok agır oluyr.kaynatmak bıtkılerın faydasınıda azaltıyor dıye okumustum ama ne kadar dogru bılmıyorum.bakalım 2-3 ay ıcınde neler olcak :)
valla benim hormonlarımda problem varmı hiç bilmiyorum ama bu tohumu kullanmayı da dusunuyorum suana kadar kullandııgm tozlar oldu. Umarım bu etki eder. Peki iştah açıyormu? kilo yapmasın
merhaba arkadaşlar,dün doktora gittim ve doktor erkeklik hormonumun birazcık fazla olduğunu söyledi ve bana yasmin isimli doğum kontrol hapını verdi.ama yasmin hapını kullananların yorumlarını okudum ve çoğu gerçekten lanet ediyor.bu başlığı gördüm ve hemen yorumlarınızı okudum.neredeyse herkes çok memnun.
sizce ne yapmalıyım? yani risk alıp yasmine mi başlayayım yoksa hayıt yaprağını mı kullanayım? yardımlarınızı bekliyorum :44:
merhba nobel.bende kullanmak istiyorm hormonları düzenlyormuş die duydum benim sorun yok ama serbest testesteronda bras fazlalık var sdece önemli olmicak dercede. tüyler için kullanmak istiorum nette arştrdım faydası olur yönünde ama brkaç yorumda tüylenme yaptı die gördüm .sende nasıl tüylernde artış var mı bunu sorcaktım. kaş yaparken göz çıkarmayalım. :44:[/QUOTE
şuana kadar tüylenme - kıllanma olmadı..yani eskisi gibiyim ama yaklaış 2-3 kilo aldım..tabi kilo alışım yemek yemeği çok sevmemmi yoksa vücudum su mu tutuyo hayıttan anlayamadım.bırakıp bırakmama konusunda da karasızım...goguslerım eskiye gore cok daha dolgun..sanırım suana kadar 2 ayı geçti. bir 2 ay daha kullanmk isitoıyrum..bakalım sıkı bir diyete başlıyacam..eğer kilo veremssem hayıtı bırakcam bu kadarına bile şükür
bi bardak suyu cezvede kaynat üzerine 1 corba kasığından az hayıtı dök 1-2 dakika dinlenmeye bırak sonra süz ve iç :) günde iki kez yapıyorum ben ablamda öyle yapmıstı ve cok tok olma yani yemekten hemen sonra felan içme.... Cokda uygun fiyatı bir paketi 2 lira ve bi hafta gidiyo
peki nerden bulabirilriz..
Kullanıpta saçı dökülen arkadaşlar içmeyi bıraktığınız da dökülme duruyor mu ya da dökülen saçlar yerine geldi mi. Madem göğüs büyültmede kalıcı etki var saçta da kalıcı azalma olursa seçim yapmak lazım saç mı göğüs mü diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?