canm bide nasıl oluyoda doktor tahlillerne bakpta bişi yok diebilio ya çokmu düşükmş senn nasıl anladn netten araştırarakmı?? inşallh hemn normale dönersn tatlım Allh 'ım acil şifalar versin derdi olan herkeze ve sana çabalarmızın sonucunu boşa çıkarmasnn yarabbm.
Kızlar bende şöyle yapıyorum cezveye suyu koyuyorum 1 çorba kaşığından biraz daha az hayıtı döküyorum içine.Kaynadıktan sonra alıyorum.2 dk demlendiriyorum.Sonra süzüyorum ve ılıyınca içiyorum.Ne çok aç olunca ne de çok tok olunca. Böyle yapıyorum ben var mı fikri olan doğrudur ya da yanlıştır diye?
bi bardak suyu cezvede kaynat üzerine 1 corba kasığından az hayıtı dök 1-2 dakika dinlenmeye bırak sonra süz ve iç :) günde iki kez yapıyorum ben ablamda öyle yapmıstı ve cok tok olma yani yemekten hemen sonra felan içme.... cokda uygun fiyatı bir paketi 2 lira ve bi hafta gidiyo
konuyu açan arkadaşımız böyle yazmış kızlar o yüzden bende 1 çorba kaşığından az yapıyorum
Tadı rahatsız etmiyorsa iç canım ne diyebilirim ki
etmiyorda ne demek valla yüzüm şekilden şekile giriyor.Ama göğüslerimin sanki içi doluyor bu da bi gelişme bakalım 1 ay sonunda daha net görücez
dün akşam aktardan hayıt tohumu aldım ve bu bu akşam çayını yapıp içtim bir bardak.
Tadı kötü ama bir süre katlanacağız bakalm. Yeni başlayanlar varsa birlikte gün sayalım etkilerini takip edelim:)
ya 2 gündür üst üste 2 bardak içemedim 1 bardak içtimdevam ediyorum yine de
ben hep bi bardak içiyorum zaten.bazen içebildiğim kadar bi bardak bile olmuyor ama olsun .. düzenli içiyorum sonuçta içindeki hayıt aynı miktarda
aynen canım, biz devam edelim seninle başlama günümüz aynı
evet canımEtkilerin hala devam ediyor mu :97:
valla şu an sanki dudaklarımda bi değişme görüyorum psikolojik midir bilemem ama daha bi dolgun ya.Göğüslerimde büyüme yok ancak sert böyle içi dolu gibi olmuş durumda canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?