Erkeklerle ilgili konuların temeli

vesikaliyarim

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
8.951
En iyi cevaplar
1
15.777
388
45
Merhaba burda yeniyim ama uzun süredir okuyordum.
Gerek sevgili gerekse eşlerle ilgili çok fazla konu var.
Baktığımda mesela aldatan erkek asla birdaha mutluluk getirmiyor ..Affetmiyor gönül..Ya da şiddet uygulayan bir daha uyguluyor...Anneci olan düzelmiyor...Aseksüel gibi davranan biranda cinsellik yaşamaya başlamıyor...Yani görünen o ki, kimse değişmiyor ve değişir mi düzelir mi.diye çabalayan kadınlar hep yıpranıyor hem de zamanları boşa gidiyor...Evlenmeden önce çok çok iyi analiz etmek lazım .Aslında sevgili olup ta evli gibi çile çeken de çok kişi var...Yani işin aslı ayrılmayı bi yerde kabullenmek lazım diye düşünüyorum..Bazen hırs oluyor, bazen bu kadar emek verdim sonuna kadar gitmeli deniyor ama...

Gerçekten merak ediyorum benim eşim/sevgilim çok mutsuz ediyordu ama şimdi çok iyiyiz ve uzun süredir.iyiyiz diyebilen var mı?

Valla insanın bir anıyla bir anı birbirini tutmuyor.
Bazen kedi köpek gibi didişip bazen de çifte kumrular gibi olabiliyoruz.

Benim değil ama tanıdığım bir çift var . Çok büyük zorlukları kadın mücadele ederek aştı şimdi gayet mutlular ama kimse kimse için kolay kolay öyle büyük mücadeleler vermez

Bir derdim var bolumune acinca dedim derdine bi bakayim.Okudum,düşündüm sonra dedim ki “Milletin derdi anacım bu “ buraya kendi derdini yazcan baskasininkini degil neyse tasinir konun yakinda umarim

Ben varım da, niye içeriği sildiniz? Ceza alacaksınız. Yani hala merak ediyorsaniz anlatabilirim.

Silinmesi kapanması mümkün değil konunun , taşınmasını isteyebilirdin birazdan banlanıcaksın zaten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…