o zaman sana şimdiden başarılar dilerim canım :) bakım yapmaya başladığında olumlu sonuç alırsan yine paylaşırsan sevinirmkaydirigubbakcemile5
Erkekler sarışınlardan daha çok hoşlanıyor. En azından daha çok arzuluyor. Bunun tercih ile bi alakası yok bu kanıtlanmış birşey. Sarışınlar erkeklere daha dişi geliyor. Hormonlarla alakalı birşeymiş..
Güzellik konusunda esmerler daha güzeldir yada sarışınlar diyemem saçma olur ama şuda bir gerçekki sarışın güzel bayanlar diğer güzel bayanlara oranla daha gösterişli duruyor ve daha çok dikkat çekiyor. Çünkü çoğu insana kumral vs. tonlar yakışıyor ve güzel duruyor ama herkese sarı yakışmıyor.Yakışanada tam yakışıyor. Şuda var tabi renkten önemlisi doğallık. Kaşları kalın siyah, esmer ama platin sarısı saçları olan bi bayana kimse güzel demez sanırım.
Herkes kendine yakışanla güzeldir bence.
:)))))
arkadaşlar arkadaşlar...
kaçımız kuzeyliyiz ki; cemil cümlesi bizden; bele kadar uzun gür ve de sarı saç ilaveten renkli göz, uzun boy falan feşmekan isteyebilir?
hadi onlar, diyelim ki, bunu istedi...
her ay caanım orijinal kuzgun siyah saçlarını, ya da kızıl olsun kahve olsun, kumral olsun farketmez, siyah en zor açılan saç olduğundan ilk örneğim oldu, oryalle çılgınlar gibi açtırıp, yüzünüzü de limon suyuyla bilimum zaman zımparalarcasına lifleyecek, aynı zamanda onar santimlik platform ayakkabılarla mı dolaşacaksınız?
iki mesaj üstte, sevgilimin, saçlarımın uzun olmasını istediğini söylemiştim. bunu bana bir iki ay önce söylemişti... ama ben, dün saçlarımı kestirdimjeyyar... kısacık değil tabi ama bileğe dolanacak kadar da uzun değil sırnaşık şey... daha beni görmedi, haberi bile yok garibimin, kıyamam ona ama yoluk, çitik, kırık saçla dolaşmaya da dayanamam :teytey:
iyisi mi bırakın doğal kalsın, valla, kendimizi harap, heba, heder ettiğimize değmiyor... saç bu, adamı terkediveriyor, dökülüyor, kırılıyor, kopuyor vıdı vıdı vıdı...
sadede geleyim; önce sağlık :asigim:
o zaman: kalın sağlıcakla!
Ben saçımı sarıya boyatmak istiyorm ama cesaret edemedim kaç yıldan beri.Erkek arkadaşımda tutturdu kızıla boya diye ne yapacağımı şaşırdım
burda bazılarının mesajlarını okurken çok güldüm : )))
Sarı saçlı olanların koyu saçlılar için gösterişsiz öcü gibi demeleri,koyu saçlıların sarışınlar için basit demeleri falan filan lol
Kime ne ya : )) isteyen istediği rengi yapar kendisi beğeniyor ise sorun yoktur. Başkalarına bakıpta (özellikle erkeklerin tercihine bakıpta) saç rengini değiştirmek bir saçmalıktır.
"erkeklar sarı saçla bayanla evlenmez" hayatımda bu kadar saçma birşey daha duymadım.Evlenme günü gelicek damat dicek saçını koyu yap yoksa evlenmem yada saçını açık yap yoksa evlenmem naniknanik
herkes istediği rengi yapsın hatta rengarenk bile yapabilirsiniz kendimiz olalım kimselere uymayalım :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?