- Konu Sahibi ugurbocuuu
bi kadın için saç ne kadar önemliymiş... aaahhh aaahhh saçlarım bu seferkı sadece kuaförün hatası değil neler neler yaptım zavallı saçlarıma aklımı sacıma takıp duruyorum...
evde olunca bı de ugrasacak sey yok durmadan sacımı kestırır boyar bişeler yapardım en son forumda gezınırken yine saçla ilgili konularda önler uzun arka kısa modellerden kestırmeye karar verdım herzaman sacımı kestırırım ama ensem hep uzun olur o yüzden kendımı güvende hissederdım...
bu defa sacımın arkası öğrencı sacı gıbı kıpkısa önlerı uzun bı de usturayla kestı yok dıyemedım oturmuş bulundum sırtımda kürek kemıklerımın altındakı saclarım gıttı kel kız kaldım yok düzeltecek halı olsa gıder düzelttırırım ama saç yok arkada nerdeyse sıfırdan baslamış kesmeye 1 cm saç var ensemde...
öğlene doğru gidip biyotin alcam eczaneden...
o sınamekılerı falan ben aylarca yapmıştım bi zamanlar ne kürler yapmıştım...
bi de kaç gündür anlamadım yeni çıkıyo pişmanlığı aman kızlar sakın haa uzun saçlıysanız öle kısa modellere falan heves etmeyin sonu b.m b.ktan bı şi oluyo...
bu günden ıtıbaren saclarımı uzatıcam 1 yıl boyunca sadece yanlardan az az aldırıcam uzun çünkü.. bu konu da süreklı aktıf olcak ilk fırsatta resımlerımı koycam...
benımle bırlıkte saç uzatacak arkadaslar istiyorum bırbırımıze destek olalım..
resmen depresyona girdım yaaaa..kendımı kadın gıbı bıle hıssedemıyorum.. şimdi resım çekemıyorum modelEki Görüntüle 980373
ben de varım :) inşallah 1 yılda istediğimiz gibi olur eklediğiniz resimdeki modelden olacağını düşünerek kestirmiştim saçımı ama kuaför mahveti uzatmaya karar veridm bende...