• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri Saçları yıpranmış ve kısa olana müjde kızlar :)

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
barcelino+sa%25C3%25A7+bak%25C4%25B1m+ya%25C4%259F%25C4%25B1_sa%25C3%25A7+g%25C3%25BC%25C3%25A7lendirici+bak%25C4%25B1m+ya%25C4%259F%25C4%25B1_sa%25C3%25A7+uzatan+bak%25C4%25B1m+ya%25C4%259F%25C4%25B1_kullananlar_review_i%25C3%25A7indekiler_barcelino+sa%25C3%25A7+bak%25C4%25B1m+ya%25C4%259F%25C4%25B1_unisex+sa%25C3%25A7+bak%25C4%25B1m+ya%25C4%259F%25C4%25B1+%25285%2529.JPG
barcelonanın içinde bunlar var , sinemekiyi uzun süre kullanmadım o yüzden bir yorum yapamıcam

sağol canım güzel paylaşım :)

en az iki saat durmalı , ama bence daha fazla süre kalsın, mesela ben yatmadan önce sürüyorum bonemi geçiriyorum üzerine tülbent bağlayıp yatıp sabah da yıkıyorum.. bir sorun yaşamadım hatta bütün bu tarz yağları böyle kullanırım ben... sen en güzeli ikisini de dene hem yağı kullan hem sinamekini ...

sağol canım ikisi ağrı kaçmaz mı ya önce zahmetsiz olanını alıp kullanayım bakalım ne olacak olmadı diğerine başlarım :)

barcelino+sa%25C3%25A7+bak%25C4%25B1m+ya%25C4%259F%25C4%25B1_sa%25C3%25A7+g%25C3%25BC%25C3%25A7lendirici+bak%25C4%25B1m+ya%25C4%259F%25C4%25B1_sa%25C3%25A7+uzatan+bak%25C4%25B1m+ya%25C4%259F%25C4%25B1_kullananlar_review_i%25C3%25A7indekiler_barcelino+sa%25C3%25A7+bak%25C4%25B1m+ya%25C4%259F%25C4%25B1_unisex+sa%25C3%25A7+bak%25C4%25B1m+ya%25C4%259F%25C4%25B1+%25285%2529.JPG
barcelonanın içinde bunlar var , sinemekiyi uzun süre kullanmadım o yüzden bir yorum yapamıcam

Her aktarda var mı acaba bnce almayı dusunuyorum ama bı yandan da yagı sactan arındırmak zor ve sankı arındırmak ıcın fazla yıkama sacı temizlemeye calısmak... :26: ne bılıyım sampuanda onemlı sanırım sız hangı sampuanı kullandınız yağ ıle bırlıkte ??

kızlar herkese mrb ben 6 ay boyunca keratin saç kaynak kullandım ve saçlarım fena derece koptu ELİMDE kaldı 1 bucuk yasında yeğenim var düşünün onun saçları benden coktu kafam sanki saç kıran gibiydi ara ara acıklar vardı kafamda ağlamaktan bi hal olmustum hemen aktara gittim ve bana barcelona diye bir yağ karısımı verdi ben önce bunu haftada 3 kez yapıodum sabah bi sürüyodum akşama kadar bekletiyodum şimdi tam 1 ay oldu inanılmaz derece gürleşti ve erkek gibi kısa kestirmiştim saçlarımı:52::52: 1 ayda saçlarım ensemi gecti bende inanamadım ve bugun aktardan %100 bitkisel boya aldım boyadım dahada güzel oldu saçım. size tavsiyem deneyin bemiks bende kullanıyorum ama bi kaç gün oldu o yagın içine kattım bakalım onun ne yararı olucak :) size tavsiyem sinameki kürünü denemeyin cünkü cok fazla döküyomus saçı evet sonra cıkıyomus ama dökük ince saçla dolaşmak berbat :):36::36::36:

Her aktarda var mı acaba bnce almayı dusunuyorum ama bı yandan da yagı sactan arındırmak zor ve sankı arındırmak ıcın fazla yıkama sacı temizlemeye calısmak... ne bılıyım sampuanda onemlı sanırım sız hangı sampuanı kullandınız yağ ıle bırlıkte ??

Her aktarda var mı acaba bnce almayı dusunuyorum ama bı yandan da yagı sactan arındırmak zor ve sankı arındırmak ıcın fazla yıkama sacı temizlemeye calısmak... :26: ne bılıyım sampuanda onemlı sanırım sız hangı sampuanı kullandınız yağ ıle bırlıkte ??

her aktarda yok maalesef ya.... bazen kozmetikçilerde de olabiliyor , bulabilirseniz ne ala...
önemli değil şampuan saçtan çok zor çıkmıyor , saçınızı kuru sampuanlayın önce bir güzel köpürtün tek yıkamada bile çıkartabilirsiniz , saçınızı çok fazla hırpalamanıza gerek yok .... iki köpürtme yeterli ..

mesaj tekrarı oldu k. bakmayın

Son düzenleme:
sağol canım ikisi ağrı kaçmaz mı ya önce zahmetsiz olanını alıp kullanayım bakalım ne olacak olmadı diğerine başlarım :)

valla siz bilirsiniz... ağır kaçarmı bilmem ben ikisi beraber kullanmadım tek yağı kullanmdım o yüzden bir yorum yapamıcam üzgünüm.

kızlar herkese mrb ben 6 ay boyunca keratin saç kaynak kullandım ve saçlarım fena derece koptu ELİMDE kaldı 1 bucuk yasında yeğenim var düşünün onun saçları benden coktu kafam sanki saç kıran gibiydi ara ara acıklar vardı kafamda ağlamaktan bi hal olmustum hemen aktara gittim ve bana barcelona diye bir yağ karısımı verdi ben önce bunu haftada 3 kez yapıodum sabah bi sürüyodum akşama kadar bekletiyodum şimdi tam 1 ay oldu inanılmaz derece gürleşti ve erkek gibi kısa kestirmiştim saçlarımı:52::52: 1 ayda saçlarım ensemi gecti bende inanamadım ve bugun aktardan %100 bitkisel boya aldım boyadım dahada güzel oldu saçım. size tavsiyem deneyin bemiks bende kullanıyorum ama bi kaç gün oldu o yagın içine kattım bakalım onun ne yararı olucak :) size tavsiyem sinameki kürünü denemeyin cünkü cok fazla döküyomus saçı evet sonra cıkıyomus ama dökük ince saçla dolaşmak berbat :):36::36::36:

Nasıl uygulandığını anlatır mısın? benim saçlarım kıvırcık ve ince telli çok zor uzuyo uçlarında kırık var ama sürekli kestirdiğim içinde kısacık kaldı. Onu saçımı kestirip mi kullanayım yoksa kestirmesemde olur mu? Bir de saçına uyguladığın başka bir şey var mı bununla birlikte saçıma keratin ve argan yağını karıştırıp sürüyorum hepni kullansam çok mu yüklenmiş olurum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir de şampuan seçimi önemli mi ben şuan glissin kreatin bakımını kullanıyorum

evet gerçekten çok iyi bir yağ hem fiyatda uygun ben birinci şişemi bitirdim bile ve saçlarım uzadı bugün gören arkadaşlarımın hepsinin ilk tepkisi saçların uzamış demek oldu :)

Paylaştığım soruları cevaplarsanız sevinirim 😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende bu gun aldim saclarim hem cok yipranmis hemde yirmi sekiz yilda hic omuzlarimi gecmedi.

Kızlar ben de sipariş verdim bugün kargo getirecek benim de saçlar kısa 5 tanesini 35 tlye aldım her biri 150 ml inşallah aynısıdır tanıtımında 2 ayda tam sonuçları göreceğimizi yazıyor deneyeceğim sonuçları yazarım :))

bu yağ erkek kardeşime kullanabilş mi acaba ..? ne kadar süre kullanılması lazım haftada 1 kez mi sürcek saça yapanlar lütfen detaylı analatabirmi..teşekkürler :)

Şimdi aktara gidip barcelona yağı isteyeceğim eczaneden de bemiks alıp içine mi katacağım anlayamadım .ss

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Şimdi aktara gidip barcelona yağı isteyeceğim eczaneden de bemiks alıp içine mi katacağım anlayamadım .ss

Arkadaş önce bemiks olmadan kullanmış canım anladıgım kadarıyla sonradan bemiks koymuş içine bir de öyle deneyecek sanırımm :23:

Arkadaş önce bemiks olmadan kullanmış canım anladıgım kadarıyla sonradan bemiks koymuş içine bir de öyle deneyecek sanırımm :23:

Bende denemeyi düşünüyorum ya ne kadar bekletiliyor ki ayrıca yapı direkt hiç başka şeylerle karıştırmadan mı sürüyor ki zarar falan etmesin Allah korusun

Bende denemeyi düşünüyorum ya ne kadar bekletiliyor ki ayrıca yapı direkt hiç başka şeylerle karıştırmadan mı sürüyor ki zarar falan etmesin Allah korusun

en az 1 2 saat bekletebilirsin canım daha fazlada kalabilir.. o yag sanırım bi karısım zaten bende mecit efendi miydi neydi öyle bi yağ kullanmıştm zararını görmedim korkmadan uygula iyi düşün iyi olsun :8:

en az 1 2 saat bekletebilirsin canım daha fazlada kalabilir.. o yag sanırım bi karısım zaten bende mecit efendi miydi neydi öyle bi yağ kullanmıştm zararını görmedim korkmadan uygula iyi düşün iyi olsun :8:

Haklısınız uygulamaya başlayınca yazacağım buraya heyecanlandımm :))

Haklısınız uygulamaya başlayınca yazacağım buraya heyecanlandımm :))

Benimde kullanasımm var aslında yorumlar olumlu bulursam bende uygulayayım :)) Hazır nişanlım askerde döndüğünde daha güzel saçlarla görsün beni. Isıda uygulamıcam nasılsa iyi olur gibi :32::32:

Back