• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Erkeklerin Saç Tercihi Nelerdir ??

Erkekler sarışınlardan daha çok hoşlanıyor. En azından daha çok arzuluyor. Bunun tercih ile bi alakası yok bu kanıtlanmış birşey. Sarışınlar erkeklere daha dişi geliyor. Hormonlarla alakalı birşeymiş..
Güzellik konusunda esmerler daha güzeldir yada sarışınlar diyemem saçma olur ama şuda bir gerçekki sarışın güzel bayanlar diğer güzel bayanlara oranla daha gösterişli duruyor ve daha çok dikkat çekiyor. Çünkü çoğu insana kumral vs. tonlar yakışıyor ve güzel duruyor ama herkese sarı yakışmıyor.Yakışanada tam yakışıyor. Şuda var tabi renkten önemlisi doğallık. Kaşları kalın siyah, esmer ama platin sarısı saçları olan bi bayana kimse güzel demez sanırım.
Herkes kendine yakışanla güzeldir bence.

Son düzenleme:
Erkekler uzun saç severler bu yüzde 99 böyledir bu konuda hepimiz hemfikir olabiliriz ama renk konusunda olamıyoruz nedense:icecream:

Bence bi insana hangi renk daha çok gidiyorsa o ilgi çekiyor..
Bazen insanın kendi saç rengi bile yakışmıyor kendine..
Boyatınca bi başka oluyor..
Mesela benim bi arkadaşım var saçını ne zaman sarı yaptı daha bi dikkat çeker oldu diğer renkleri yapsa asla yakışmaz biliyorum..
Banada her renk gidiyor mesela ama saçımın rengi tam sarı olmamakla beraber bayağ açık bi renkken
acayip bakıyolardı..
Hep böyle kalmam gerektiğini söylüyorlardı ama ben koyu kahveye boyadım sonra herkes harika yaa budur dedi..
Kestirdim boyattım eski havam kalmadı valla..
Şimdi rengini yine açtım az ve biraz uzadılar şimdi daha güzelimaklinialirimsmile
Dahada kestirmem asla..ve bakır kızıl ve sarı tonlarından da vaz geçmiycem ne olursa olsun geri dönüş yapıcam gibi geliyor..

evet erkekler uzun saç seviyor.2 yıl önce saçlarım uzun ve doğal saç rengimdi yani kestane rengi yürürken genç yaşlı hepsi dönüp dönüp bakıyordu.sonradan kızıla boyadım yine aynı ilgi oldu.şimdi omuz kısmında saçlarım o ilgi eskisi kadar yok uzatacağım ve sarı saç deneyeceğim.böylece saç rengine göre tepkiyi ölçmüş olurum.ama doğal saç rengim ve uzun ikenki ilgi daha fazlaydısırnaşık şey

siyah saçlıyken esmer bombasıydım şimdi kızılım ve kızıl afeti oldum :) valla benim sevgilim ben ne yaparsam onu seviyor bunu da bana hissettiriyor ama uzun saçı sevdiği kesin bir şey kendisi de söyler

bence renk farketmıyor onlara bizim gibi takıntılı değiller renk konusunda bide milletten millete değişen bir olay bu avrupalılar esmer kadını daha dikkat çekici bulur biz sarısını :D

valla bence de erkeklerde bi sarı sevdası oluyor ve evlenmeye karar verdiklerinde işin rengi değişiyor:roflol:
misal benim eşim, bana sarı saçlıyken aşık oldu, şimdi çikolata kahve kullanıyorum "hayatta eskş haline dönemezsin" diyo-tatlicadiarzu- eee havam değişecek ya kıskançlık yapıyiaklinialirimsmile

eşim sarı saç hastası ilk tanıştığımızda sarı saçlıydım sonra bi aptallıkla koyu renk yaptım....şimdi sarı olmasını 4 gözle bekliyoruz......

Erkekler sarışınlardan daha çok hoşlanıyor. En azından daha çok arzuluyor. Bunun tercih ile bi alakası yok bu kanıtlanmış birşey. Sarışınlar erkeklere daha dişi geliyor. Hormonlarla alakalı birşeymiş..
Güzellik konusunda esmerler daha güzeldir yada sarışınlar diyemem saçma olur ama şuda bir gerçekki sarışın güzel bayanlar diğer güzel bayanlara oranla daha gösterişli duruyor ve daha çok dikkat çekiyor. Çünkü çoğu insana kumral vs. tonlar yakışıyor ve güzel duruyor ama herkese sarı yakışmıyor.Yakışanada tam yakışıyor. Şuda var tabi renkten önemlisi doğallık. Kaşları kalın siyah, esmer ama platin sarısı saçları olan bi bayana kimse güzel demez sanırım.
Herkes kendine yakışanla güzeldir bence.

aynen katılıyorum....
:içelim:

benim aşkitom kumral olan saç rengimi beğenir ama şu aralar çikolata moda oldu diye ortak karar olarak bir değişiklik istiyoruz bakalım nasıl olcak...

kişinin ten rengiyle uyumlu saçlarının olmasıyla güzelliğin tam olduğunu düşünüyorum....

:)))))

arkadaşlar arkadaşlar...

kaçımız kuzeyliyiz ki; cemil cümlesi bizden; bele kadar uzun gür ve de sarı saç ilaveten renkli göz, uzun boy falan feşmekan isteyebilir?

hadi onlar, diyelim ki, bunu istedi...

her ay caanım orijinal kuzgun siyah saçlarını, ya da kızıl olsun kahve olsun, kumral olsun farketmez, siyah en zor açılan saç olduğundan ilk örneğim oldu, oryalle çılgınlar gibi açtırıp, yüzünüzü de limon suyuyla bilimum zaman zımparalarcasına lifleyecek, aynı zamanda onar santimlik platform ayakkabılarla mı dolaşacaksınız?

iki mesaj üstte, sevgilimin, saçlarımın uzun olmasını istediğini söylemiştim. bunu bana bir iki ay önce söylemişti... ama ben, dün saçlarımı kestirdimjeyyar... kısacık değil tabi ama bileğe dolanacak kadar da uzun değil sırnaşık şey... daha beni görmedi, haberi bile yok garibimin, kıyamam ona ama yoluk, çitik, kırık saçla dolaşmaya da dayanamam :teytey:

iyisi mi bırakın doğal kalsın, valla, kendimizi harap, heba, heder ettiğimize değmiyor... saç bu, adamı terkediveriyor, dökülüyor, kırılıyor, kopuyor vıdı vıdı vıdı...

sadede geleyim; önce sağlık :asigim:

o zaman: kalın sağlıcakla!

Aynen katiliyorum, hayatinizin erkegi sizi zaten oldugunuz gibi (bakimsiz olmayi kasdetmiyorum) begenecektir:)))Benim esim de sarisin bayanlari begenirdi ama koyu kumral (dogal sacim) ile evlendi. Simdi bana saclarinla cok oynadin kendine zarar veriyorsun diyor, boyamami istemiyor...:CüvCüv:

benim eşimde beni sarışınken gördü begendi ancakkkkk , :) şimdi saçımın sarı olması onun icin sorun :)))) ama benim icin degil

Sarı saçı hiç sevmem..Hele cartlak sarıyı hiç.Herkeste var bikere..Yakışan yakışmayan hep sarı.Doğal sarışınlarda hoşuma gitmez..Sarı kirpik,sarı kaş..Albino gibi. Uzun saç severler ama sarışını niye severler bilmem..Yakışana güzel ama şöyle bi düşününce sarı saçlı insanlar koyu olsalar daha çok yakışır.

Ben saçımı sarıya boyatmak istiyorm ama cesaret edemedim kaç yıldan beri.Erkek arkadaşımda tutturdu kızıla boya diye ne yapacağımı şaşırdım

Ben saçımı sarıya boyatmak istiyorm ama cesaret edemedim kaç yıldan beri.Erkek arkadaşımda tutturdu kızıla boya diye ne yapacağımı şaşırdım

neden cesaret edemedin ? gölgeyle yada yogunlugu az röfleyle başla .. sonra sonra çoğaltırsın sarılıgını.. kızıl renk kullanmak biraz zahmetli 15 20 günde bir boya yaptırman gerekir canlı görünmesi icin.. çok akıyor...

*** Uzun saç kesinlikle, sarı ise boya sarısı değil doğal sarı hani şu mavi aydaki cybill shephard gibi platin deil, diğer renklerde ok ama en az bele kadar uzun, doğal renk ve ipeksi olsun *** işte size bir erkekten alıntı.

burda bazılarının mesajlarını okurken çok güldüm : )))
Sarı saçlı olanların koyu saçlılar için gösterişsiz öcü gibi demeleri,koyu saçlıların sarışınlar için basit demeleri falan filan lol :D
Kime ne ya : )) isteyen istediği rengi yapar kendisi beğeniyor ise sorun yoktur. Başkalarına bakıpta (özellikle erkeklerin tercihine bakıpta) saç rengini değiştirmek bir saçmalıktır.

"erkeklar sarı saçla bayanla evlenmez" hayatımda bu kadar saçma birşey daha duymadım.Evlenme günü gelicek damat dicek saçını koyu yap yoksa evlenmem yada saçını açık yap yoksa evlenmem naniknanik

herkes istediği rengi yapsın hatta rengarenk bile yapabilirsiniz kendimiz olalım kimselere uymayalım :lepi:

burda bazılarının mesajlarını okurken çok güldüm : )))
Sarı saçlı olanların koyu saçlılar için gösterişsiz öcü gibi demeleri,koyu saçlıların sarışınlar için basit demeleri falan filan lol :D
Kime ne ya : )) isteyen istediği rengi yapar kendisi beğeniyor ise sorun yoktur. Başkalarına bakıpta (özellikle erkeklerin tercihine bakıpta) saç rengini değiştirmek bir saçmalıktır.

"erkeklar sarı saçla bayanla evlenmez" hayatımda bu kadar saçma birşey daha duymadım.Evlenme günü gelicek damat dicek saçını koyu yap yoksa evlenmem yada saçını açık yap yoksa evlenmem naniknanik

herkes istediği rengi yapsın hatta rengarenk bile yapabilirsiniz kendimiz olalım kimselere uymayalım :lepi:

aynen canım =)

bence saç rengi kadının ten rengiylede alakalı kumrallara sarı saç çok yakışıyor mesela, doğal duruyor, beyaz tenl renkli gözlü koyu renk saç ve dumanlı göz makyajı mesela mütiş, yani iş saçının rengi değil yüzünün güzelliği ve doğal olabilmek, ama uzun saç benim vazgeçilmezim, erkekler beğenmiş beğenmemiş no prolem :)

Back