• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarımın yarısından fazlası döküldü :( bi çare...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Canım reklam olurmu bilmiyorum ama benimde vardı hele banyo yapmaya korkuyordum pahalı şampuan önerdiler hiçbirşey fayda etmedi en son tavsiye üzerine bi şampuan aldım emin ol hiç kalmadı çok mutluyum insanın sacının dökülmememsi çok güzel bi duyguymuş özelden yazarsan cevaplarım

Canım reklam olmaz söyle herkes faydalansın mesela ben plantur 39 kullandım dr tavsiyesiyle hiç mi hiç memnun kalmadım şimdi aktar tavsiye etti fiyto sarımsaklı şmam valla o daha iyi drun söylediği şam 39tl aktarınki 15tl :16::16::16:ben memnun kaldım açıkçası hiç kimse plantur39 kullnmasın resmen para çöpe ........

Kızlar dört yıl süren üniversite dönemimde çok yıprandım psikolojik olarak.belkide bu sebepten özellikle son 2 yılda saçlarım o kadar çok döküldüki,eskiden en büyük topuz tokalarının bile tutmadığı gür saçlarım şimdi resmen yok.üstelik zamanında tedbirde almadım.
Şimdi sizlere sorum şu;
saçlarıma sıfıra vurmayı düşünüyorum bu şekilde daha gür ve sağlıklı çıkacağını duydum.daha sonrada bitkisel yollarla yağlarla masaj yaparak,tekrar çıkmasını sağlayayım diyorum ancak 2 yıl sonra evlilik düşünebilirim ve kısa saçlı olmak istemiyorum o dönemde.
saçlara kaynak postiş acaba hangi yöntem kısa saçlara ek yapılınca daha doğal ve uzun süreli kullanılıyor...
sürekli çıkarmadan hem saçlarım uzarken hemde kaynakla kalınıyormu takma çıkarma sorunu olmadan..
hiçbilgim yok bu konuda.bilenler lütfen yardım edebilirmi..

Saçlarımı üç kez kazıttım ilk başlarda gayet gür çıktı. Sonrasında ise tam bir felaket uzadıkça eskisinden daha çok döküldü. Doktorumda kazıtmamı onaylamamıştı açıkcası kazıttığım için pişmanım. Bence saçlarınızı kısa size yakışacak bir model kestirmeniz yıpranmayı en aza indirir ama dökülmeyi önlemez. Ayrıca saç dökülmesinin kaynağını bulmanız gerekir. Kaynak kesinlikle düşünmeyin daha fazla saç kaybına neden olur. Umarım en kısa sürede eski saçlarınıza kavuşursunuz.

Back