Saç Rengi ve Saç Boyama Erkeklerin Saç Tercihi Nelerdir ??

ben sarı saçı çok seviorum.nişanlımda sevio . normalde kıskanç erkeğim saçımı sarıya boyatmama bişey demio

Bencede genelde uzun sarı saçlıları çok beyeniyolar..
Ama malesef benimkiler uzun değil uzamıyolarda zaten :gitme: saçlarım sarıya yakın ama ben belirgin sarı olmasını istiyorum erkek arkadsım çok beyendiği halde izin vermiyo bide kıvırcığı çok seviyo :)) saçlarım düz kıvırcık yapmamı bile istemiyo neymiş çok havalı oluyomusumzemuszemuskaydirigubbakcemile3

evet beğendikleri saçı kız arkadaşlarında istemiyorlar güzel olur da başkaları da bakar diye kaydirigubbakcemile3

erkekleri bilmem de
benim ki uzun ve siyah saçları seviyo naniknanik
ama ben kısa ve sarı saçları seviyorum
şuan uzun ve sarı bu nasıl bi çelişki kaydirigubbakcemile3
uzun onun sewdiği sarı benm ortası oldu :jeyyar:

çok güldüm yazış tarzına canım ya süpersin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

evet beğendikleri saçı kız arkadaşlarında istemiyorlar güzel olur da başkaları da bakar diye kaydirigubbakcemile3

Evet aynen öyle ama ben çaktırmadan papatyayla falan açıyorumkaydirigubbakcemile3 alıştıra alıştıra :)) kendide itiraf ediyo zaten çok dikkat çekiyo diye:) uzun saçı çok sever uzatma diyo zaten saçım uzamıyo uzasa uzatmam mı hiç :))

nasıl uzamıyo canım ya her gün fön maşa falan yapıp yıpratıyo musun ki?

nasıl uzamıyo canım ya her gün fön maşa falan yapıp yıpratıyo musun ki?

Maşayı her zaman yapmıyorum ayda yılda bir kere ama fön çekiyorum saçlarım zaten düz ama daha güzel olsun diye :gitme: o yüzden çok kötü oldu saçlarım küstü gibime geliyo çünkü hiç uzamıyo:gitme: ince telli bide az saçım var o yüzden uzatmaya çalısıyorum bende ne yapıcağımı sasırdım valla:1no2: kestirdim mahfoldu saçlarım iğrenç kesti omuzlarımdaydı geçen yaz bi yıl oldu şimdi omuzlarımda anca aşagı indi çok sinirlik bi durum

ay evet çok zor bi durum canım ya
en azından yazın dinlenmeye bıraksaydın saçlarını
ben öyle yaptım, düzleştiricimi kaldırdım ortalıktan
her gün duş alıyorum zaten topuz yapıyorum en tepeden
biraz kendine gelsin saçlarım gerçekten çok yıprandılar uçları 7-8 çatala ayrıldı resmen
yağlarla bakım yapıyorum bakalım okul açılana kadar uzayıp kırıklarından kurtulacak mı
sen de biraz fönü azaltmayı denesen canım olmaz mı :uhm:

Bende artık yapmamaya çalısıcam canım başka caresi yok artık örerim öle de fena diil şimdi bakım yapmaya başladım işte yağlarla falan bakalım ne kadar etkisi olacak biraz serbest bırakayım diyorum bende önemli bişi olmadıkca kullanmamaya çalısıcam yoksa kafamda saç kalmıcak valla çatallı çatallı ne kadar iğrenç gözüktüğünü tahmin ediyosundur :kedi:

ben de önemli bi şey olmadıkça kullanmıcam dedim canım kendi kendime
önemli bi şey de olmadı zaten her şey benden yana
düzleştiriciyi ilk bıraktığımda banyodan çıktım saçlarım kurumaya başladı çok kötü görünüyordu kedi tüyü gibi
sonra yağlar falan kullandım düzleştiricisiz bi hayatı özlemiş saçım:)
kendine geldi yavaş yavaş
diğer banyolardan sonra o kadar da kötü görünmemeye başladı
saçım ıslakken bazen örüyorum, biraz kuruyunca açıyorum dalgalı oluyo daha bakımlı duruyo
düzleştiricisiz de idare edebiliyorum artık :)
biraz sabredince, deneyip görünce düzleştiricisiz geçirebilirm bu yazı onu anladım
ama okul başlayınca tam gaz devam kaydirigubbakcemile3

Senin adına sevindim canımalkisalkisalkisa.s. benim saçlarımda eminim özlemiştir :) herşeyin senden yana olması güzel eminim benden yanada olurlarkaydirigubbakcemile3
Yazın bakım :) kışın yıpratma :) bende evde oldugum için yapmam için bir sebep yok aslında :) annemde çok kızıyor saçlarını mahfediyosun azaldı saçların diyo ama dinleyen kimkaydirigubbakcemile3 bende artık banyodan çıktıktan sonra örüp salmayı düşünüyorum öyle daha güzel olur inş. benimde banyodan çıktıktan sonra saçlarım tülerik keçe gibi sinir oluyorum ya düzleştiriciden mi kaynaklanıyo acaba canım:uhm:

madem evdesin bence yapma canım şöyle saçların bi kendine gelsin onun doğal halinin de güzel olduğunu görünce sen de fön yapmak istemeyeceksin zaten :lepi:
benim de banyodan sonra aynen öyle oluyordu canım ama zamanla geçti. yani bu zaman içinde yağlarla bakım yaptım. turplu su karışımını kullanıyorum zaten. bi de banyodan sonra saç kurutma makinesi ile kurutmuyorum kesinlikle, omzuma havlu serip kurumasını bekliorum ya da balkonda güneşte kurutuyorum yerimseniben
keçe gibi olmasının sebebi kesinlikle o kadar süre düzleştirici-fön yapmamız ve kırılması, iyice bakımsızlaşması.. :1no2:
ben de banyodan sonra biraz kuruyunca şu topuz yapılan kıskaçlı tokalarla dağınık topuz yapıyorum, kuruyunca açıyorum çok doğal ve güzel dalgaları oluyo daha hacimli ve bakımlı görünüyo sen de dene canım fönsüz dayanabilirsin en azından yazın saçların kendine gelsin kışın daha bakımlı saçlarına fön yaparsın. hem şimdi bakımsız ve kırık olduğu için ne kadar fön tutsan da düzleşmiyordur ya da istedğin şekle girmiyordur, o şekle girmedikçe sen fönü iyice tutup daha çok yakıyosundur güzelim saçlarını, ama yazın bakım yaparsan kışın daha bakımlı olur ve sen çok çok fön tutmasan da kolay şekle girer kışın da az yıpranır zemuszemus opuyorumnanaktan a.s.

Yazı bakımla geçirirsem kışın belki yapmama bile gerke kalmaz zemuszemusopuyorumnanaktan çokta güzel olur valla erkekimin istediği saçlara kavuşmus olurumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5 çok heveslendim bak şimdi :))
Şöyle upuzun parlak bakımlı hacimlii bi saç kafamda hayal edemiyorum bile süper olur heraldekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

Ahh ahh Yandı valla sorma canım çatallı kırık yanık ne ararsan var artık kökünden kopuyokafamçokkarıştı en iyisi bende kurutma makinası kullanmiyim banyo yaptıktan sonr doğru bahçeye :)) saç kurutmaya

evet canım ya doğal saçın ayrıca bakımlı olması kadar güzel bi şey yok hele doğal saç rengin tenine yakışıyosa ayrı bi süper olur valla yerimseniben
sevindim heveslenmene inş. sabırla saç bakımını yaparsın ve istediğin saçlara kavuşursun bakalım yaz sonuna kadar nasıl olacak saçlarımız kaydirigubbakcemile5

Sana çok katılıyorum gerçekten ille doğal saç daha güzel görünüyor (bide bakımlıysa)
herkes saç rengimi çok beyeniyo tenimede yakıstıgını söylüyolar ama ben nedense beğenmiyorum biraz daha sarı olsa süper olur diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile2
inş. canım yaparım diye düşünüyorum bende bakalım kışın görücez :)) kışın havalar soğuk oluyo o yüzden üşeniyorum yapmaya :) yağlar falan uğraşamıyorum yani :) hazır elimde fırsat varken birde heveslenmişken denemek lasımyerimseniben Amin canım inş hepimiz kavusuruz :)

o zaman sana şimdiden başarılar dilerim canım :) bakım yapmaya başladığında olumlu sonuç alırsan yine paylaşırsan sevinirmkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…