onun ne düşündüğü değil bana ne yakıştığı önemli :lepi:
beğenmiyorsa ayrılır
Yuru be :lepi:
Aynen onun ne istedigi degil senin nasil istedigin onemli istemiyorsa ayrilirda cuk diye oturmus katilmaktayim ..
a.s.bence genelleme yapmak yanlıs..yuzu guzelse bır bayanın sac rengı cokta onemlı degıl.sacı sarı olupta yuzune bakılmıcakta cok sıyah kızıl vs de...bence sac rengınden once havası olmalı sacların.mesela bazıları sarı sewdasına saclarını kırık ıcınde bırakıyolar cok itici oluyo (ki bende bır zamanlar o kervana katılıyodum :) yanı sarısınında guzelı vardır esmerınde kızılında turuncununda ..vs..vs... ama bana soracak olursanız eskıden daha cok sarısın bayanları hoş bulurdum bır bayan olarak ama nedense 2 yılddır falan daha cok esmer kadınları..mesela tam bır penelope cruıse hayranıyım...sewgılerrhihoyyytalkisalkisalkis
ayy evet yüz güzelliği zarifliği önemli aslında yüz güzelse o saçı boyasız da taşır kaydirigubbakcemile5
ama boyalı saç=bakımlı kadın gibi geliyor bana tabi kedi tüyü gibi kırık saçlar olmayacak opuyorumnanaktan
a.s.bence genelleme yapmak yanlıs..yuzu guzelse bır bayanın sac rengı cokta onemlı degıl.sacı sarı olupta yuzune bakılmıcakta cok sıyah kızıl vs de...bence sac rengınden once havası olmalı sacların.mesela bazıları sarı sewdasına saclarını kırık ıcınde bırakıyolar cok itici oluyo (ki bende bır zamanlar o kervana katılıyodum :) yanı sarısınında guzelı vardır esmerınde kızılında turuncununda ..vs..vs... ama bana soracak olursanız eskıden daha cok sarısın bayanları hoş bulurdum bır bayan olarak ama nedense 2 yılddır falan daha cok esmer kadınları..mesela tam bır penelope cruıse hayranıyım...sewgılerrhihoyyytalkisalkisalkis
amman aman, boya siyah saç olmasın da ne renk olursa olsun, tam siyah kömür karası saç yapay duruyor bence, bir de sırf saçını sarıya boyamış olmak için boyatan bayanlar, dümdüz platin sarısı saç, doğal sarışınlarda bile o kadar tek tonlu sarı şaç yok, senin neyine, bari röfle yaptır, ya da başka bir sarı...
Sarışın değilim ama sarışınlığı çok seviyorum cırtlak sarıyı değil tabi bazı kızlara da kadınlarada öyle sarı tonları yapmışlarki çok etkileyici duruyor bende bir karar veremedim ne renk yaspacağıma :)
Benim sacim uzunken hergun butun erkek arkadaslarim yuzlerce mesaj atarlardi, aralardi her ay en az 3 kisi cikma teklifi falan ederdi saclarimi kestirdim kisacik simdi kimseler yuzume bakmiyorrrr kaydirigubbakcemile3 kizlar eger sevgiliniz varsa asla sacinzi cok kisa kesmeyin yuzunuze bile bakmazlar hatta terk ederler hahaha delikafadulden
yha erkekler uzun saç seviyoda bnm saçlar pek uzamıyo hemen kırılıyo üffffbenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?