Saç Rengi ve Saç Boyama Erkeklerin Saç Tercihi Nelerdir ??

Yuru be :lepi:
Aynen onun ne istedigi degil senin nasil istedigin onemli istemiyorsa ayrilirda cuk diye oturmus katilmaktayim ..

teşekkür ederim ama bazı arkadaşlar bu düşüncemi olay yaptı nedense forumdaki itibarımı sarsmaya çalışıyorlar :çok üzgünüm:
herkesin saç rengi kendineea.s.

Son düzenleme:
a.s.bence genelleme yapmak yanlıs..yuzu guzelse bır bayanın sac rengı cokta onemlı degıl.sacı sarı olupta yuzune bakılmıcakta cok sıyah kızıl vs de...bence sac rengınden once havası olmalı sacların.mesela bazıları sarı sewdasına saclarını kırık ıcınde bırakıyolar cok itici oluyo (ki bende bır zamanlar o kervana katılıyodum :) yanı sarısınında guzelı vardır esmerınde kızılında turuncununda ..vs..vs... ama bana soracak olursanız eskıden daha cok sarısın bayanları hoş bulurdum bır bayan olarak ama nedense 2 yılddır falan daha cok esmer kadınları..mesela tam bır penelope cruıse hayranıyım...sewgılerrhihoyyytalkisalkisalkis

Sarı saçı seviyor olabilirler ama ben sevmiyorum lmaz:
Sarı saç bana yakışır mı bilmiyorum ama görünüşünü, duruşunu sevmedim, sevemedim bi türlü :umursamaz:
Ben siyah saçlıyım..Saçlarımıda boyatmayı düşünmüyorum..Benim seveceğim erkek benden sarı istemesin harbiden sevmiyorum yav :kedi:

ayy evet yüz güzelliği zarifliği önemli aslında yüz güzelse o saçı boyasız da taşır kaydirigubbakcemile5
ama boyalı saç=bakımlı kadın gibi geliyor bana tabi kedi tüyü gibi kırık saçlar olmayacak opuyorumnanaktan

katılıyorum canım renkten önce saçın kişiye uygunluğu duruşu önemlidir :1closedeyes: :içelim:

amman aman, boya siyah saç olmasın da ne renk olursa olsun, tam siyah kömür karası saç yapay duruyor bence, bir de sırf saçını sarıya boyamış olmak için boyatan bayanlar, dümdüz platin sarısı saç, doğal sarışınlarda bile o kadar tek tonlu sarı şaç yok, senin neyine, bari röfle yaptır, ya da başka bir sarı...

evet erkeklerin uzun saç sevdiği kesinlikle doğru.. sarı saç konusuna gelince..; bn doğal sarışın olduğum ve saçlarım çok açık renk olmadığı halde erkek arkadaşım çok dikkat çektiğimi ve ilerde saçımı boyatmam gerektiğini söylüyor.. ama saç rengimi de çok beğeniyor blmiyorm napıcaz :uhm:klava::sm_confusedpuyorumnanaktan

beyaz pürüzsüz bi teni varsa çok hafif siyah makyajla uzun siyah saç çok güzel duruyor bence. zemuszemus

Sarışın değilim ama sarışınlığı çok seviyorum cırtlak sarıyı değil tabi bazı kızlara da kadınlarada öyle sarı tonları yapmışlarki çok etkileyici duruyor bende bir karar veremedim ne renk yaspacağıma :)

resim koyarsan sana yardımcı olabilir buradaki arkadaşlar canım karar vermen konusundazemuszemus

bu konuda birşey söyleyemeyeceğim ama çok ilginçtir bir arkadaşım vardı bizim okulda erkek sarı saç severdi ama boya olcakmış yani doğal sarışın sevmezdi :) ilginç gelmiştir hep bana da paylaşayım dedim kızlar

Benim sacim uzunken hergun butun erkek arkadaslarim yuzlerce mesaj atarlardi, aralardi her ay en az 3 kisi cikma teklifi falan ederdi saclarimi kestirdim kisacik simdi kimseler yuzume bakmiyorrrr kaydirigubbakcemile3 kizlar eger sevgiliniz varsa asla sacinzi cok kisa kesmeyin yuzunuze bile bakmazlar hatta terk ederler hahaha delikafadulden

bu tehdidi şaka manasında hep söylüyor bana erkek arkdşm ztn uzayana kadar görüşmeyiz kestirirsen diyor çok doğrukaydirigubbakcemile3:dance::roflol:

En sevmedigim sac sari sac Türkiye de hemen hemen herkes sari sacli avrupa özentiliginden baska birsey degil, hele alttan siyah sac görününce tam berbat oluyor, Allah erkeklere akil fikir versin ne diyim!!

Bende sarı saçı sevmiyorum. Bence taşıması en zor saç rengi. Yakışmıyosa çok çiğ durabiliyo.
Nedense Türk kadınlarınında favori rengi:) anlamış değilim.
Yakışanda da gerçekten çok havalı oluyor.

Ama tabiki her zaman uzun saç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…