sarı ve uzun saça dönüp bakmayan erkek yoktur bu kadar da emin konuşuyorum ..sengözlerimebaksanab
birgün otobüsle metrocity nin önünden geçerken sarışın saçları beline kadar olan iki hatun yan yana salına salına yürüyorlardı.. yemin ederim yoldakileri geçtim otobüsteki bütün erkekler genci yaşlısı camdan dışarı fırlıyorlardı..:1shok:
komik ve hakaretvari bir cümle olmuş.valla ben çok öğle cırtlak denecek kadar sarıyı basit buluyorum kızları basit ve kalitesiz gösteriyo ama koyu renkler her zaman agır ve cekici durur her erkek evlenecegi kızdan koyu uzun saç ister...
bence o kadar emin konuşma canım benim sevgilim kesinlikle sarı saça bakmıyor fark ettim,hatta sordum iğrenç olduğunu söyledi:lepi:
siyah bele kadar upuzun düz saçı seviyorzemuszemus
valla ben çok öğle cırtlak denecek kadar sarıyı basit buluyorum kızları basit ve kalitesiz gösteriyo ama koyu renkler her zaman agır ve cekici durur her erkek evlenecegi kızdan koyu uzun saç ister...
valla ben çok öğle cırtlak denecek kadar sarıyı basit buluyorum kızları basit ve kalitesiz gösteriyo ama koyu renkler her zaman agır ve cekici durur her erkek evlenecegi kızdan koyu uzun saç ister...
komik ve hakaretvari bir cümle olmuş.
önce kelimelere dikkat . basit ne demek. esmer olmanız sarı saçlılara hakaret etmenizi gerektirmez. biz esmerlere basit demiyorsak ,sizde biraz dikkatli olacaksınız.
ayrıca genelleme yapmanız çok yanlış. her erkek koyu saç ve uzun,ister diye bir kural yok
onun içinmi ,platin saç da olabilir boyatabilirim,deyip platin saçlı bir kızın resmini , koydun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?