Saç Rengi ve Saç Boyama Erkeklerin Saç Tercihi Nelerdir ??

valla benim çevremdeki erkeklerde sarışınlardan hoşlanıo.. ama çoğunun sevgilisi esmer yada kumral :bbo: sarışınlarda hakikaten dikkat çekio ama !!! bayan halimle ben bile bakıorum.. gerçi % 90 da türk sarışını oluo , doğal sarışın çok az kaydirigubbakcemile3 tipik türk erkeği işte; ben bakarım ama bnm sevgilime bakmasınlar.. o yüzden tercihleri sarışın olmayanlar :mymeka:

ERKEKLER KESİNLİKLE SİYAH VEDE UZUN SACLARA BAYILIYOLAR KISA SACLARI SEVMIYOLAR ACIK RENKLI SAC RENKLERINIDE FAZLA SEVMIYOLAR ESKI SEFGİLİMDEN BİLİYORUM kaydirigubbakcemile2

bende renk olarak bişe diyemem ama uzun saçı sevdikleri kesin.ek olarak çekici ve güzel olsun,ister sarışın ister esmer olsun...sengözlerimebaksanab

erkekler kesinlikle sarı ve uzun saç hastası..belli etmeyenleri olsa bile bu böyle..hepsinin içindedir yanii..sarışın renkli göz bi sevgili...ama kıskanıolar doğal olarak benim sevgilim öyle mesela..çk gösterişli duruorum yanında..o da bunun farkındazemuszemus

herkes uzun saç konusunda hemfikir kaydirigubbakcemile3 renge gelincede adamda bitiyo her iş bazıları siyahı bazıları kızılı sarıyı daha çekici bulur.
ciksss olmaya çalışan aptal kızlar (kaşarlar) modaya göre gidio erkeklerde onlara göre :roflol:
önemli olan saçı hakkını vererek taşımak vereliniortak

bana hep koyu saçı beğenne erkekler rastladı sanıırm, saçlarım açık olduğu zaman, keşke koyu olsa, diyorlardı hep.. Gözlerimi daha güzel gösteriyormuş koyu saçç.. Açık renk göze, koyu saç diyorlar yani kızlar.. :)

Haa, bir de uzun olacak tabi. :) Dağınık ve bakımlı saçlar..

sarı ve uzun saça dönüp bakmayan erkek yoktur bu kadar da emin konuşuyorum ..sengözlerimebaksanab
birgün otobüsle metrocity nin önünden geçerken sarışın saçları beline kadar olan iki hatun yan yana salına salına yürüyorlardı.. yemin ederim yoldakileri geçtim otobüsteki bütün erkekler genci yaşlısı camdan dışarı fırlıyorlardı..:1shok:

valla ben çok öğle cırtlak denecek kadar sarıyı basit buluyorum kızları basit ve kalitesiz gösteriyo ama koyu renkler her zaman agır ve cekici durur her erkek evlenecegi kızdan koyu uzun saç ister...

bence o kadar emin konuşma canım benim sevgilim kesinlikle sarı saça bakmıyor fark ettim
siyah bele kadar upuzun düz saçı seviyorzemuszemus

Son düzenleme:
valla ben çok öğle cırtlak denecek kadar sarıyı basit buluyorum kızları basit ve kalitesiz gösteriyo ama koyu renkler her zaman agır ve cekici durur her erkek evlenecegi kızdan koyu uzun saç ister...
komik ve hakaretvari bir cümle olmuş.
önce kelimelere dikkat . basit ne demek. esmer olmanız sarı saçlılara hakaret etmenizi gerektirmez. biz esmerlere basit demiyorsak ,sizde biraz dikkatli olacaksınız.
ayrıca genelleme yapmanız çok yanlış. her erkek koyu saç ve uzun,ister diye bir kural yok

bence o kadar emin konuşma canım benim sevgilim kesinlikle sarı saça bakmıyor fark ettim,hatta sordum iğrenç olduğunu söyledi:lepi:
siyah bele kadar upuzun düz saçı seviyorzemuszemus

onun içinmi ,platin saç da olabilir boyatabilirim,deyip platin saçlı bir kızın resmini , koydun...

uzun saç erkekler için önemli olduğu gerçek... tabii rengide sarı uzun alımlı bir şeklde taranmış kesilmiş vs.. ise çok daha dikkat çekici oluyor ama sevgili eş olmaya gelince koyu renge sahip bayanlar tercih ediliyormuş bir araştırmada koyu renk saçlı insanlar daha güveilir bir imaj yaratıyorlarmış insanların gözünde... şahsen bende erkekte de bayanda da sarı sevmiyorum doğalıda boyasıda benim hoşuma gitmyor...

şu sonuç çıkıyor erkekler açısından bilemem ama
bazı esmer arkadaşlar saçlarını sarıya çeviremedikleri için sarı saçtan nefret ediyor
ama malesef erkekler aynı fikirde değil

ah canım benim bu nasıl bir komplekstir
sarışınların zekasından şüphe eden kesim birde seni görseydi

ben hiçbir insanı saç rengine göre değerlendirmediğimden sizin gözlemlediğiniz şeyleri gözlemlemedim şakkıdı

''basit ve kalitesiz'' diyerek hele hele saç rengine göre değerlendirme yaparak insanları yaftalamak kolay geliyor galiba

herkes yüzüne yakisan renkle kalsa sorun yok bence..benim esim sarisevmez, ama sevzeydide kalkip sari yapmazdim,biliyorum bana yakismaz:)

ben şunu hiç anlamam. hiçbir sarı saçlı bayanın koyu renk saç , basit duruyor dediğini ,duymadım. ama bazı koyu saçlılar, nedense bunu demekle bir israr içindeler. anlaşılır gibi değil...

bence de arkadaşlar yorum yaparken 'her erkek', 'çok emin konuşuyorum', 'erkekler kesinlikle bunu sever' gibi yorumlar yapmanız çok yanlış ve saçma,komik duruma düşmeyelim nasıl emin olabilirsin ki anket mi yaptın gidip tek tek sordun mu erkeklerekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…