- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
ton degıstırme amaclı lensler de mı varmıs töbe bismillah daha neler duycaz du bakalımgecenlerde ben de bı arkımde gordum lens almıs grı mı buz mavısı mı ne damarlı damarlı renk guzel de damarlı onumca da kotu oluyo
kız merve bi her forumda çıkma nereyi açsam senerkekleri bilmemde bence hiçgüzel olmuyo dediğin gibi damarlı damarlı duruyo çok donuk bi göz ifadesi oluyo bence
şeffaf lens takanı bile hemen anlarım, boş, anlamsız, bön bakışlarından, fakat, bu kahverengi gözün üstüne renkli lens takıp şekil yapmaya çalışanlara ekstradan bir de gülerim. hele bir de orda burda enteresan bir şekilde artis artis pozlar takınıyorsa bu lenslerleyken...
cnm seffaf lens takanları hemen anlarım boz anlamsız bakıslar demıssınya cıdden ole boz anlamsız mı duruyo ben de numaralı seffaf almak ıstıyorum da 9 senedır gozluk kullnıyorum zaten bıktım acıkcası ama sen de boz anlamsız dıyınce tuh dedım ben de mı takınca ole durcakkı
kardesım erkek sesffaf takıo bn bellı olmuyo dıye dsunuyorum. cok memnun kendısıdeşeffaf lens takanı bile hemen anlarım, boş, anlamsız, bön bakışlarından, fakat, bu kahverengi gözün üstüne renkli lens takıp şekil yapmaya çalışanlara ekstradan bir de gülerim. hele bir de orda burda enteresan bir şekilde artis artis pozlar takınıyorsa bu lenslerleyken...
cnm seffaf lens takanları hemen anlarım boz anlamsız bakıslar demıssınya cıdden ole boz anlamsız mı duruyo ben de numaralı seffaf almak ıstıyorum da 9 senedır gozluk kullnıyorum zaten bıktım acıkcası ama sen de boz anlamsız dıyınce tuh dedım ben de mı takınca ole durcakkı
evet onlara yoğunlaştırıcı lens deniyor :) ...renkli gözlülerin tonlarını vurgulaması yoğunlaştırması veya değiştirmesi için..yeşil gözü daha yeşil yapabiliyorsun veya yeşil gözü mavimsi yeşil yapabiliyorsun....ve dokuları genelde zarif oluyor...freshlook un dimensions serisi....ve tanita tikaram lensler yoğunlaştırıcı lens olarak aklıma ilk gelen isimler...
cnm tercıhlerımız aynı demekkıokulum tatıle gırdı yapcak bısey yok napıyım ıste yenı yenı seyler ogrenıyoruz fena mı:)
kardesım erkek sesffaf takıo bn bellı olmuyo dıye dsunuyorum. cok memnun kendısıde
evetbenim sınavım var ama burdayım cinslik bende o zaman bence seffaf lens bön durmuyo onu takanlara lafım yokta çevremde renkli takanlar bariz anlaşılıyo ve sanki gözüne renkli taş koymuşlar gibi duruyo
Cnm ben demedim sadece yorumları yazdım :)))
ya cnm bı arkadasımızın paylasımında sormustum ama v,cevap gelmedı sen de anlıyosun bu ıslerden bellı :) lensler neye gore gunluk aylık yıllık oluyo ???
ya bence de aslında zaten ben ole damrlı harıc pek anlamam mıllet lenslı mı degıl mı :)ama seffaf sonucta nasıl anlasılsın kı
ben şahsen anlıyorum şeffaf lensi bombeli duruyor zaten yakından bakınca çizgi gibi dış kısmı görülüyor
ben şahsen anlıyorum şeffaf lensi bombeli duruyor zaten yakından bakınca çizgi gibi dış kısmı görülüyor
hadı ya cnm ole herkes sen gıbı cın degıldır ınsallahya bu arada guneşcim lutfen soruma cevap verırmısın .(
canım bazı markalar sadece aylık lens üretiyorlar bazıları yıllık üretiyorlar...bazı markalar ise hem aylık hem de yıllık üretebiliyorlar farklı farklı serileri oluyor farklı isimler veriyorlar...
mesela amazon colorslar ile sophisticler aynı firmanın lensleri ama markaları farklı.... sophistic marka yıllık lens..amazon marka aylık lens....mesela...
freshlookun bütün serileri aylıklıtr...
b&l nin starcolors II serisi haricindekiler yıllıktır...
rainbowlar yıllıktır...
solotica da hem aylıklar hem yıllıklar vardır
not olarak belirteyim bazı markaların aylık lensleri sadece numarasız olup numaralı üretimleri olmayabiliyor...
cnm cok sagol ama benım sormak ıstedıgım soru suydu mesela dıyelım kı gunluk lens aldım yanı onu bı gun kullnıp copemı atcam demek oluyo ? yoksa gunluk degıstırmelı bı sekılde mı kullnmam gerekıyo ?? ya da yıllık mesela bı yıl boyunca goızumde durması hıc yatarken bıle cıkarmamam mı anlamına gelıyo ??? bu arda cok ozur dılerım bu cevabını yenı gordum
lensin ambalajı açıldığı andan itibaren belirtilen süre işlemeye başlıyor canım...aylık lens almışsan ambalajından çıkardığın günden itibaren 30 gün kullanma süresi var yoksa oksijen geçirgenliği azalıyor...günlükte yıllıkta da aynı şekilde..o yüzden ambalajı açtığın tarihi bir kenara not edip takip edebilirsin...
şimdi bu lense kim kötü diyebilir....
lensten lense fark var tabi.....
Eki Görüntüle 326485
bir de şuna bakın
Eki Görüntüle 326486
ikisi de yeşil lens....