ERKEKLERİN MESAJLARA GEÇ CEVAP VERMESİ VEYA HİÇ CEVAP VERMEMESİ

bunu inan bende çok merak ediyorum. Bir saat önce mesaj atıyorum ekrana çıkıyor ya okuyor cevap vermeye tenezzül bile etmiyor. Sonra artık ben dayanamayıp tekrar sorunca yaa aklımdan çıkmış, görmemişim diye bir sürü şey söylüyorlar sadece keyiflerine bağlı paşalarımızın cevap verip vermemeleri

Emin olun unsurlarında değil. Önemsemiyorlar.

Ben mesaj atıyorum soonra bi de arıyorum mesaj attım bakar mısın diye .. Yakında verem olmazsam iyi.

Erkekleri çözmeme rağmen her defasında acı çekmeyi başaran bir insan olarak diyebilirim ki, bu adamlar hayata bizim baktığımız gibi bakmıyor. Biz kadınlar aranalım, konuşalım, bizi düşünsünler, bizim hayal kurduğumuz gibi onlar da bizle ilgili hayaller kursun falan diye düşünürken, bu adamlar (odunlar) tek dertleri işgüç, spor, diğer erkek arkadaşları.. falan. Sık sık hormonları baskı yaptığında seks düşünüyorlar, fakat o sırada da bizi düşünüyorlar mı yoksa Adriana limaları mı düşünüyorlar ki genelde ikinci şıklar oluyor. Duygu ve empati özürlü varlıklar. Yazık biz kadınlara... ne umuyoruz ne buluyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…