ERKEKLERİN MESAJLARA GEÇ CEVAP VERMESİ VEYA HİÇ CEVAP VERMEMESİ

ikn

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2015
71
5
erkekler neden mesajlara geç cevap verirler kızlar yorumlarınızı bekliyorum

eğer işi varsa ,meşgulse yada maç izliyorsa genelde bu durumlarda geç cvp verebilirler tabi kişiden kişiye değişir...

Kadin veya erkek ayrimi yok bence bu konunun isi olabilir ya da cevap vermek istemeyebilir bir sürü durum var..

hepsi aynı hepsi... bizim kadar önemsemiyorlar. kaldı ki ben öyle ay neden yazmadın etmedin diyecek biri de değilim ama ben bile takılıyorum bu duruma. daha yeni tanıştığımız zamanlarda bu durumu açık açık belirtmişti ben bile bile lades dedim yani

Benim gibi mesajlaşmaktan hiç hoşlanmıyor da olabilir. Belli bir yaştan sonra açıp konuşmak daha iyi geliyor.
Eskiden çatır çutur mesajlaşırdım şimdi zulüm geliyor bıt bıt bıt yazmak. Sevgilim de benim kafadan. İkimizde birinin işi varsa, telefonu açamıyorsa ve konu önemliyse kısa bir mesaj yazarız sadece. Bu kadar mesajlara anlam yüklememek gerekiyor.
Ben sevgilim işteyken bir mesaj atıyorum bir şey soruyorum mesela, adam iş çıkışında arıyor cevabını veriyor
Yaşlarınız kaç bilmiyorum ama otuza yaklaştıkça mesajlaşmak zulüm oluyor. Boşu boşuna bunlarla canlarınızı sıkmayın bence

Duruma bagli.Araya sogukluk girmisse.Size yazacagi mesaji bir baskasina yaziyordur

erkekler neden mesajlara geç cevap verirler kızlar yorumlarınızı bekliyorum

Isi olsun olmasin, mac izliyor olsun olmasin, eger sürekli oluyorsa, bu sana verdigi degeri göstermeli, yani bu durumda hic.
Diger bir kac yorum gözüme carpti.. tamamini okumasamda gercekten isi olsa veya mesaj yazmasini sevmese, sana deger verdiginden aciklama yapma geregi duyar, burda sorduguna göre, öyle olmadigini düsünüyorum, buda sana deger vermedigini gösteriyor.

Naz yapıyordur :) Erkeklerin geneli geç yazıyorlar demek ki ya adamın ya işi var ya da görmemiştir.

mühimsemiyordur.

Öncelikleri değil, (bize göre çok çok önemli) olan mesaj, onların gözünde öyle olmayabilir. Çok da artniyet aramamak lazım belki de

bende de öyle bir sorun vardı geç cevap verme vs. şuan 2 gündür hiç yazmadm oda yazmadı

Benimde böyle bir sorunum vardı allah kahretmesin onları demek istiyorum konuyu gördüm aklıma geldi sinirlendim bak.

Kişinin bağlı olduğu ruh hastalığı ile doğru orantıdadır :)

Kendini beğenmiş hep banacı bir erkek tavrında ise beyfendimiz umursamadığını belli etmek veya olsanda olur olmasan da havasını estirmek için geç cvp verir.

İnce düşünen ruh hastası biriyse karşıdaki, beni önemsesin diye düşünerek kendini önemli hissettirir geç cevap vererek. az değer verip çok aşık etmek hesabı..

Tüm bunların dışında gerçektende umursamaz tv karşısında göbeğini kaşıyan elinde kumanda pinek bir beyfendi ise ozaman gerçekten umrunda değilsinizdir. Zaten uzaklaşın öyle birinden..

Veya normal biridir gerçekten işi vardır yazamaz sonra geri döner mazeret bildirir. Hepsini çözdüğüm için garanti veriyorum bu tiplemelere ben gibi hepsinin ciğerini sökmüş bayanlar katılacaktır fikirlerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…