- 24 Haziran 2018
- 106
- 44
- 28
- Konu Sahibi Summerberry
kiloya ne kadar takık olduğumu konularımdan görebilirsiniz ama bu farklı bir konu olacak. sosyal medya platformlarındaki kadınların kilosuyla olan bi gönderideki yorumların neredeyse hepsi erkeklerin kadınların zayıf olmasını istemesinden kaynaklı çıkıyor ve bu artık beni sinir etmeye başladı ben kilom yüzünden gerçekten çok sıkıntılar çektim ki çoğu kadın arkadaşımız da çekmiştir ve bu erkeklerin hiç aynaya bakmadan kendileri kilolu bile olsa zayıf kadın istemesini anlayamadım bir türlü. ne zaman birinin altına yorum atsam ''kesin sen de kilolusundur'' ''git az ye obez'' bir de yeni ergenler arasında kilolu insanlara takılan ''uwu poğaça'' yorumunu alıyorum. açıkçası hiç kibar olamayacağım ama çirkin bi insanın hiç kimse kendisine ''ideal kız nasıl olur?'' gibi sorular sormadan fikrini belirtmesi çok saçma değil mi? bir de cahil cahil az ye diyip duruyorlar hiçbir bilgisi olmadığı bi konuda hele de. ben hep insanın karşısındaki kişiden bir şey isteyip beklemeden önce kendine bir bakması gerektiğini düşünen birisiyim şuana kadar da kilolu olduğum zamanlarda da şimdi de birisine görünüşü için samimiyet vs. göstermedim o yüzdendir belki de bu takıntım. cidden sinirleniyorum herhangi bununla alakalı bir post veya yorum gördüğümde. ve bu sadece kiloda da değil sözde sadece kafa uyuşmasına bakan erkekler bi kadında önce kalçaya göğüse yüze saça vs. bakıyor ve böyle kızları tercih ediyor kafası uyuşmayınca da ''kadınlar mizah yapmasın'' veya 'kadınlarla sohbet yürümez'' gibi saçma sapan aptalca sözler çıkıyor ortaya. neyse çok uzattım ama sizin de yorumlarınızı merak ediyorum.