Erkeklerin kadınlarda en çok sevdiği parfümler hangileri ?

Avon Rare goLd muhtesem kaLıcı kokusuyla tam bir kışlık parfüm

piyasadaki neredeyse bütün parfümleri denemiş biri olarak en güzel guccı rush idi kırmızı olanı tabi ki de pembe olanı ucuo cok hafif...her zaman sorulan kokumdur.herkesın ilgisi cekti bu koku.. bayılıorum tavsıye ederim kısslarrrr:sm_cool:

hypnotic poison alınacaklar listesine girdi bilee

ya bu nasıl okunuyor kızlarr

ben avonun -extra ordinary- parfümünü kullanıyorum.kokusu çok kışkıtıcı tavsiye ederim.aşkım bayılıyo meselaaa .

Avon parfümlerini ben önermem çünki çok çabuk uçuyor,sürekli onlardan alacağınıza 1 tane orjinal alın gitsin.Açık parfümler bile daha dayanıklı.Orjinalde gucci 2 ve valentino öneririm.Açık parfümde candy Allahım bu nasıl bir koku kendimi yiyesim geliyor,orjinali kimindir,nedir bulsam stok yaparım o kadar güzel.Sürüp dışarı çıktım,inanın markette çaktırmadan gelip gelip beni kokluyorlardı.Hani küçükken silgilerimiz kokardı burnumuzu çekemezdik yada sakızlar vardı aynı o kokular.

evet canım avon parfümleri kalıcı olmuyo ama kokusunu begendıgım ve baska bı parfümde aynı kokuyu bulamadıgım ıcın kullanıyorum onu.zaten kaldırılıcakmıs o parfüm sanırım çok üzüldüm :çok üzgünüm:

kızlar bi araştırma yapılmış erkekleri en cok etkileyen parfüm hakkında sasıracaksınız ama caldion birinci secilmiş
ama ben sadece ve sadece eşimi etkilemek isterim parfümümle oda etkilenio hehehe

bence de hypnotıc poıson cok etkıleyıcı.ama aynı etkıleyıcılıkte c.k europıa, kenzo amor,querlaın l'ınstant magıc ve my ınsolance.dıor addıct te cok kalıtelı ve guzel bır koku esım almıstı bana ama cok agır gelıyor oylece duruyor agent provocature maıtrese ıcın erkeklerın aklını basından alıyor denılıyordu sample ıstedım sevılden kullandım ılk surdugunuzde cok agır ama durdukca ınanılmaz etkıleyıcı oluyo oylekı resmen buyulendı askım

Ya bende o kadar pahalı parfümler alamam gerçekten o kadar parayı vermem yani bende cecile mare kullanıyorum ve viva capio ikiside çok güzeller ve etkileyici.....

ya arkadaşlar ben armani she kullanıyorum. çok süper muhteşem bi kokusu var ama çok klasik.. she ye benzer hafif ve etkileyici parfüm önerileriniz var mı?

methini duydugum merak ettigim fakar denemedigim bir koku vardi ki o da;

CHANEL COCO MADEMOISELLE

bu aksam elime gecicek
deneyip, testedip gozlemlerimi paylaşirim :icecream:

Ben Givency Hot Couture aldım, çok beğendim esmere tenime harika yakıştı. Çokta kalıcı bir parfüm tavsiye ederim.

ben avon bon girl kullanıyorum çok süper bi kokusu var ve uzun sürede tenimden kokusu gitmiyor. bayan erkek dememdende herkes kokudan çok hoşlanıyor :):)):) işime gelmiyo değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…