kokusu kalıcı değil mi, ben sahte gönderecekler diye güvenemiyorum internetten parfüm almaya.Aynen ben mizudan 100mllik aldım Burberry Classic.
Oradan alabilirsiniz 99,95 gibi bir fiyatı vardı.
Mizuya güvenim sonsuz benim bütün parfümlerim ordan hiç sıkıntı yaşamadım :)kokusu kalıcı değil mi, ben sahte gönderecekler diye güvenemiyorum internetten parfüm almaya.
Bence duş alıp gitmekkkMerhaba...Sizin fikrinizce erkeklerin kadınlarda en çok beğendiği parfüm markaları hangileri?
Teşekkürler
Bence duş alıp gitmekkkMerhaba...Sizin fikrinizce erkeklerin kadınlarda en çok beğendiği parfüm markaları hangileri?
Teşekkürler
Teşekkürler
narciso Rodriguez cok sexy bir koku tavsiyemdir ben kullaniyorum ..erkekler yapisiyosaka ama gectigim yerde iz birakiyorum
selam kızlar. Bir arkadaşımda beğenmişti ricci ricci demişti parfümünü sorduğumda.Bayıldım gün boyu kokuyordu üstelik kalıcıydı.Çiçeksi bi kokusu vardı.burda okuduğum yorumlarda ricci ricci kış kokusu olarak tanımlamışlar. .temizlik kokuyordu. nina ricci parfümleri hakkında bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?