mizudan alabilirsin orjinal ve taze geliyor parfümler.MERHABA ARKADAŞLAR!!!
Ben de parfümü çook sevenlerdenim.Fakat dışarıdaki fiyatlar bütçemi aşıyor.İnternette bazı siteler de fiyatlar gerçekten çok uygun ama orijinal mi değil mi tereddüt ediyor insan.Sizlerin bana önerebileceğiniz güvenli bir site var mı?Burdan alırsan orjinalini alırsın diyebileceğiniz bir site?
Şimdiden teşekkür ederim.Önerilerinizi bekliyorum.Mis kokulu ve sağlıklı günler dilerim.
Önceden orijinal kullanıyordum sonra kokunun birebir aynısını Bargelloda buldum ve kalıcılığı da harika.Orijinalini mi kullanıyorsun?
Ben orijinalini aldım ama beğenilmiyormuş gibi geliyor bana.Önceden orijinal kullanıyordum sonra kokunun birebir aynısını Bargelloda buldum ve kalıcılığı da harika.
fiyatı nedir peki :)narciso Rodriguez cok sexy bir koku tavsiyemdir ben kullaniyorum ..erkekler yapisiyosaka ama gectigim yerde iz birakiyorum
Açık parfüm mü bu dediğiniz?narciso Rodriguez cok sexy bir koku tavsiyemdir ben kullaniyorum ..erkekler yapisiyosaka ama gectigim yerde iz birakiyorum
Hayır narciso rodriguez parfüm markası.Açık parfüm mü bu dediğiniz?
Mizuda 240 falandı.ne kadar fiyat ?
Hmm teşk ederimMizuda 240 falandı.
sanırım orijinalini kullanıyorsunuz. kalıcılığı nasıl?Burberry Klasik seviyor benim eşim de hep onu sık diyor ama ben farklı kokular sıkmaktan hoşlanıyorum bu ara, belkide benimle ilk tanıştığında bu kokuyu sıkıyordum o yüzden bunu çok seviyor çevremdekilerde hep bu parfümü kullanmamı övütlüyorlar:)
genelde doldurma kullanıyorum ama YKM ye 30 CC 45 TL ye düşmüştü bir ara orjinalde kullandım ama bu ara doldurma burberyyleri hiç beğenmiyorum ne yapacağım bilmiyorum:)sanırım orijinalini kullanıyorsunuz. kalıcılığı nasıl?
elimdeki parfümler bitsin almayı düşünüyorum :):) aslında internet üzerinden de 100 ml likleri 100 tl ye düşmüş ordan da alabilirsinz baya uzun süre de gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?